Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Kámasútra

Poloha s názvem “Posedlost“

Autor článku: redakce Zerex.cz 08.05.2014 00:00 Poloha s názvem Posedlost

Erotická poloha "Posedlost" je označovaná jako speciální a výjimečná poloha Kámasútry. Nerušené, ale hojně ztělesněné prostředí dává najevo naturální věci a děje plynoucí obvyklým způsobem. Okolní rostliny se táhnou po koberci a létajícím ptákům nenapadne vyrušovat nahý pár, který se nachází těsně pod nimi. A i když na sebe milenci upínají zářivé a klidné pohledy, cosi je i tak úplně jinak. Oblečení milenců je pohozeno na zemi. Duševní neklid partnerů dává najevo prudké a vířivé kroužení jejich nohou. Boky, stehna, lýtka, kotníky a chodidla až po špičky silně a vášnivě kolísají. Znovu si dovolíme apelovat na ty, kteří jsou relativně ohební a schopní, cvičí jógu, že i tato poloha je určena právě pro ně.

Poloha Posedlost - jak na to

Krok č. 1:

Muž se usadí na podložku s dolními končetinami nataženými směrem před sebe, současně vztáhne i záda. Partnerka se jezdeckým způsobem usadí muži do klína, co nejblíže čelem k němu. Přitom se její kolena se nacházejí na jeho stehnech a chodidla má vsunutá v mužově bérci. Svýma rukama objímá partnera kolem pasu, naproti tomu partner ji přidržuje o trochu výš, než ona jeho. Partner ve vhodnou chvíli vnikne do partnerky.

Krok č. 2:

Ve chvíli, kdy se partnerka prohne a odtáhne od partnera, zapře se svými dlaněmi o zem, přičemž její špičky prstů míří k jejímu milému. Partner neustále přidržuje svou partnerku se složenými horními končetinami za jejími zády.

Krok č. 3:

Teď se odsouvá dozadu i partner. Svými dlaněmi se zapře o zem v úrovni svých ramen. Zatlačí rukama a zvedne boky, přičemž jeho partnerka se ohne v zádech a celé její tělo se pozvedne společně s mužovým tělem. O něco více partnerka roztáhne své dolní končetiny, ale přitom se svou pravou nohou zapírá o zem (podložku).

Krok č. 4:

Nyní partnerka zvedne svou levou dolní končetinu a pak dokáže svou pravou zastrčit mezi partnerovi nohy, který s ní překříží pravou nohu a před tělem partnerky ji dá směrem doleva. Na závěr ji situuje podél pravého boku partnerky.

Krok č. 5:

V poslední fázi si partner přitáhne svou milovanou k sobě, aby byl k ní co nejblíže. Oba milenci se do sebe zaseknou, pokračují v žádostivém a vášnivém líbání, kolísání a mocném přirážení. Jde o znaky náruživé posedlosti, což značí i název námi odhalované nové erotické polohy Kámasútry.

Tak co, troufnete si i na tuto nevšední erotickou polohu? Uvidíte, jak vás i tato poloha strhne. Zažijte šílenou posedlost, při které si oba partneři i v těch nejtěžších situacích a pozicích jsou schopni hledět do očí, klidně, spokojeně a náruživě - vše v duchu tantrického milování.



erotické polohy sexuální polohy
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow