Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Kámasútra

Poloha s názvem Jízda na slonu

Autor článku: redakce Zerex.cz 08.05.2014 00:00 jízda na slonu

Dnes si společně odhalíme to, co nabízí další sexuální poloha Jízda na slonu. Jak již samotný název prozrazuje, tato poloha bude představovat polohu týkající se jízdy na slonu. Pohyby tohoto velkého zvířete inspirovaly mnohé i k praktikování této erotické polohy. Slon vydává pohyby, které jsou kolísavé a pronikají až na partnery, kteří sedí v sedle, přitom oni žádné cílené pohyby nevyvolávají. Pokud nemáte v blízkosti slona, na praktikování této polohy vám bude stačit i klasická postel, kterou určitě doma budete mít.

Poloha Jízda na slonu - jak na to

Krok č. 1:

Partner si klekne s roztaženýma nohama, s vrchní částí chodidel odvrácených od podložky, se špičkami nohou mířícími do zadní části. Podmínkou jsou mužova vzpřímená záda. Partnerka se následně ovine okolo partnerových stehen a to tak, že se mu usadí do klína, jako když si sedá jezdkyně do sedla slona. Obličej má přitom otočený k partnerovi, s koleny ve vzduchu a zároveň s chodidly zapírajícími se o podložku, postel. Milenci se objímají rukama a předávají si tak jeden druhému znak vzájemné milenecké lásky. Stejně tak je dovoleno zasypávání polibky, jakož i další prvky předehry vedoucí k vzrušování obou.

Krok č. 2:

Ve chvíli, kdy si partnerka vsouvá mužův "lingam" do své "yoni", partner ji zároveň podpírá oběma horními končetinami kolem pasu. Dvojice si vychutnává tuto pozici po jistý čas.

Krok č. 3:

V tomto okamžiku partnerka přejde do polohy, když se jako jezdkyně "hýbe na slonu". Pravou ruku si ovine kolem partnerova levého ramene. Své tělo současně lehce vytáčí do pravé strany. Partner ji po celou dobu jistí rukama podél jejích boků. Partnerka zkroutí pravou nohu blízko za partnerovými zády a přisune ji. Partner zase pravou rukou sklouzne po partnerčině levé noze a uchopí ji za levý kotník. Žena se levou rukou drží partnerova pravého boku. Toto je pozice, kdy žena stahováním svalů ve své "yoni" bezprostředně vzrušuje mužův "lingam". Pomalé kolísavé pohyby oběma milencům přinášejí silné vzrušení jejich těl. Partner však může ovlivňovat pohyb partnerky jen pohybem její pravé nohy. Pro zvýšení svého vlivu má dovoleno v průběhu praktikování této polohy dát levou ruku směrem nahoru, a to až pod zadeček své milenky.

Návod jak jezdit na slonu jsme vám představili, proto nezbývá nic víc, jen zvládnout i novou erotickou polohu z dílny naší Kámasútry. Buďte znovu o krok vpřed ve vývoji vašeho intimního života i s touto netypickou polohou.



erotické polohy sexuální polohy
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow