Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Kámasútra

Poloha s názvem “Ganga“

Autor článku: redakce Zerex.cz 08.05.2014 00:00 Poloha s názvem Ganga

Dnešní poloha "Ganga" je jednou z nejnáročnějších poloh z Kámasútry, jejíž tajemství Vám bude odhaleno v následujících řádcích tohoto článku. Znovu je třeba zdůraznit význam cvičení jógy, které umožní ženám posílit a zpružnit páteř, jakož i zpevnit ruce. Hlavní roli při praktikování polohy zastupuje partner. Samotné bujaré pohyby mají dost omezený účinek, protože při této poloze je neobvykle malý úhel vniknutí do ženského těla. Nástrojem ke štěstí a úspěchu je stabilita. V případě, že partnerka bude unavená, je třeba se vrátit ke kroku č. 3, v rámci kterého je pro partnera jednodušší partnerku podporovat a následně bude možné začít se věnovat energičtějším způsobem milování.

Poloha Kámasútry Ganga - jak na to

Krok č. 1

Partnerka stojí se slabě roztaženýma nohama a také s pažemi zvolna podél těla. Zvedne ruce, jako kdyby chtěla pozdravit zářící slunce na obloze a to až do doby, dokud se nesetkají nad její hlavou. Zadrží ruce a tělo v jedné úrovni, následně se ohne v pase, uvolní ruce směrem dolů a podepře se dlaněmi o zem mezi chodidly. Partner se mezitím přemístí přímo za partnerku, aby měl lepší výchozí pozici na začátek aktu.

Krok č. 2

Partner se slabě nahne, pravou nohu uvolní, sehne ji v koleni a jemně ji posune směrem dopředu, k vnitřní straně pravého chodidla partnerky. Partnerka se následně podepře rukama, zvedne pravou nohu ze země a švihem ji dostane směrem nahoru. Muž ponechá svou pravou ruku pod vztaženou nohou partnerky a poskytne jí pomoc při zvedání nohy až tak vysoko, aby se jí dokázala podpírat špičkou o hrudník partnera. Vrchol nohy je nasměrován směrem nahoru, přes partnerovo pravé rameno.

Krok č. 3

V tomto okamžiku partnerka uskuteční levou nohou zrcadlově totéž, co na začátku provedla pravou dolní končetinou. Zvedne ji ze země a švihem ji dostane směrem nahoru. Na konci tohoto úkonu zaujme polohu na rukou. Setrvává hlavou směřující dolů a dolní končetiny směřují zase nahoru. Muž ji přitom přidržuje za stehna.

Krok č. 4

Partnerka si v rámci čtvrtého kroku shrbí záda. "Yoni" má přitisknutou k partnerovi. Tiskne se s rozkrokem proti mužovu tělu. Rameny a jednou stranou tváře se podpírá o velký polštář, který se nachází pod ženou. Partnerka ohne nohy v kolenou a přitiskne paty k hýždím. Partner během celé této pozice nepřestává partnerku nadzvedávat za stehna a přidržuje její zadek. Partnerka se svým tělem zapře o partnerovu pravou nohu, jemně se zvrtne, odvrátí se a levou paží uchopí partnera za kotník. Jak je možné vidět, poloha "Ganga" je skutečně jen pro zkušené milence, kteří se věnují józe. Muž při této poloze ukazuje, jaký je silný a mocný a zda vůbec udrží svou milenku. Ta mu zase věří, že ji dokáže udržet na tak dlouhou dobu, která bude postačovat na dokonalý sex. Je nezbytné dávat pozor na vyčerpanost a vyvarovat se jí. V samotné poloze je záhlaví a krk milenky velmi choulostivé a citlivé, což vyžaduje velkou pozornost muže.

Pokud si troufáte i na tuto polohu, věřte či ne, stojí to za to odhalit i reálné tajemství polohy "Ganga".



erotické polohy sexuální polohy
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow