Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Kámasútra

Poloha s názvem “Duhový oblouk“

Autor článku: redakce Zerex.cz 08.05.2014 00:00 Poloha s názvem “Duhový oblouk“

Velmi erotickou a smyslnou je i další poloha s příznačným pojmenováním "Duhový oblouk". Jméno polohy vzniklo v rámci idylických a klidných podob a jemných vybíravých schémat, která těla obou partnerů vytváří při sexu. Nejdříve se milenci zamotají do sebe, pak se jako rozrůstající květ rozcházejí. Tato poloha znamená pro partnery zasloužený odpočinek a relax po náruživém a horlivém milování.

Kámasútra poloha Duhový oblouk - jak na to

Jedná se o citově upřímnou a vřelou polohu s dávkou tajemství a pro každého účastníka skýtá možnost vychutnat si všechny požitky a pocity, které tato poloha přináší. Očekává se, že oba milenci při praktikování této polohy sklouznou do šťastného a slastného snu, častokrát až do spánku.

Krok č. 1:

Partner si zpříma sedne na podložku (postel) s nohama rozevřenými do stran směrem před sebe. Pak zvedne své pravé koleno a chodidlem se směrem před sebe zapře se o postel ve výši přibližně svého levého kolena. Obě natažené horní končetiny zvedne na úroveň zad, ohne se dozadu a následně se zapře rukama za sebou o již zmíněnou postel.

Krok č. 2:

Partnerka se usadí na svého milovaného šikmo. Spolu s partnerem zaujme polohu tak, že oba páry nohou vytvářejí přitom ostrý úhel. Partnerka uloží svá kolena nahoru a chodidla má naplocho položená na podložce. Její levá dolní končetina je provlečena pod pozvednutým kolenem mužovy pravé dolní končetiny. Oba se ohnou dozadu. Partnerka přitom svou levou ruku uloží směrem za sebe a zapře se s ní o postel (jinou podložku). V této pozici partner pronikne do těla své milované partnerky. Oba pak překříží své pravé ruce a jeden druhému uloží pravou paži na pravé rameno. Zároveň se dívají vzájemně do očí a zvyšují napětí mezi sebou.

Krok č. 3:

Oba partneři v sedící poloze pak jemně klesají na postel, ohnou své levé paže v loktech a klesnou na předloktí. Pravé paže si zároveň vzájemně uvolňují dolů rukama. Partnerka se sesune chodidly po posteli a vztáhne obě nohy vedle boků svého partnera.

Krok č. 4:

V rámci poslední etapy si milující partneři uvolní ruce. Partner vztáhne pravou nohu s tím, že bude těsně u levého boku jeho milované partnerky. Oba působí, jako kdyby vzájemným jemným pletením dávali dohromady dolní části svých vzrušených těl a horní poloviny zase rozpletli a oddělovaly se jeden od druhého. Jsou pevně semknuté, ale i rozdělené a vytvářejí přitom celek. Partnerka v závěru své polohy pozvedne ruce za hlavu a spojí je v souvislosti se spojením jejího těla s partnerovým a vyjadřuje tak znak spokojenosti se samotným aktem. Muž má levou ruku jemně uloženou na její noze. Takto oba partneři dovrší vrchol svého snažení, nejlépe současně a najednou. Ale není to podmínka. Ne vždy je možné společné vyvrcholení, ale pokud se to byť jen trošku dá, vyzkoušejte dosáhnout svého vrcholu najednou, ať už spojení, nebo vzájemně odvrácení.

Věřte tomu, že poloha "Duhový oblouk" Vás dokáže sblížit, i když by se mohlo na první pohled zdát, že je tomu právě naopak. Přejeme hodně překrásných a příjemných chvil i s touto neobvyklou erotickou polohou.



erotické polohy sexuální polohy
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow