Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Kámasútra

Poloha s názvem “Čára života“

Autor článku: redakce Zerex.cz 08.05.2014 00:00 Poloha s názvem Čára života

Nová erotická poloha s názvem "Čára života" patří mezi ty, které znovu vyžadují pružná těla milenců, především partnerka by měla disponovat zpevněným zády a pružnou páteří. V okamžiku, kdy jsou partneři semknutí, stočí se partnerka tak, že zaujme polohu směrem k partnerovi, který předtím zaujal polohu ležmo za ní. Její boky míří do přední části, před břicho, vedle od partnera. S dolními končetinami semknutými v sobě se partneři jeví, jako kdyby spolu kráčeli po čáře života.

Krok č. 1:

Z dvojice si jako první lehne na pravý bok muž. Svou pravou nohu si ohne v koleni a dá ji směrem před sebe. Druhou nohu dá ale opačným směrem, tentokrát za sebe. Nyní bude na řadě partnerka, která si také lehne, ale na záda a to mezi partnerovo pravé stehno. Pravou rukou přidržuje partner svou milovanou kolem ramen a v této pozici má dovoleno ji hladit a vzrušovat pravou rukou na bradavkách a levou rukou v její vzrušené "yoni". Následně partner silně uchopí pravou horní končetinou ruku partnerky, přičemž se mu otočí tváří s cílem líbat svého milovaného. Žena levou rukou hladí svého milence po tvářích, čímž navozuje příjemnější atmosféru k milování.

Krok č. 2:

Ve vhodné chvíli se partnerka stočí směrem doprava takovým způsobem, že bude zády nahnutá ke svému milému. Vztáhne svou pravou nohu směrem mezi mužovy nohy. Následně se svým tělem ohne do přední části a hlavou se naklání k partnerovu pravému kolenu. Je to vhodná chvíle pro vniknutí muže do ženy.

Krok č. 3:

Ve třetím kroku této polohy si partner pravou rukou přitiskne partnerku do zadní části a také nahoru k sobě, přičemž se zahákne pravým kotníkem pod partnerčino levé koleno. Tak dokáže zamezit pohybu levé nohy k posteli. Partnerka svou levou nataženou ruku zvedne kolmo směrem nahoru, aby pohladila partnera po záhlaví a následně se otočí k němu tváří. Partner v závěru levou rukou partnerku uchopí za pravé koleno a přitiskne si ho k sobě. Takto partneři setrvají ve výše popsaných úkonech, dokud nedosáhnou vyvrcholení, které přijde v tom nejsprávnějším okamžiku pro oba milence. Třeba brát v potaz zejména to, abyste tuto polohu zkoušeli pouze vleže, ne jiným způsobem.

Zažijte nevázané a krásné kouzlo i touto poměrně neznámou erotickou polohou "Čára života". Život je jen jeden a proto je potřebné si ho vychutnat plnými doušky, nebojte se experimentovat. Pouze tak prožijete něco nového, nepoznaného a plného vzrušujících zážitků.



erotické polohy sexuální polohy
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow