Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Kámasútra

Poloha Kámasútry s názvem "Žába"

Autor článku: redakce Zerex.cz 29.04.2014 00:00 Poloha Kámasútry s názvem Žába

Jak jsme již zmínili v článku "Úvod do tajemství Kámasútry", že se budeme věnovat na našem blogu popisu jednotlivých poloh. Začneme s polohou "Žába". Mnoho mužů (ale i žen) tuto polohu zná, libuje si v ní a dokonce ji i praktikuje. Existuje však i mnoho lidí, kteří neznají tuto sexuální polohu nebo ji praktikují nesprávně. Z uvedených důvodů rádi přiblížíme tuto polohu spolu s návody a tipy pro její správné praktikování, jak to káže i bohyně Kálí.

Poloha Kámasútry s názvem Žába - úvod

Nejdříve shrneme podstatu této polohy, následně si popíšeme podrobněji samotné úkony. Při realizaci této polohy plyne příjemný pocit z kontrastu pohybu a klidu. Partner se ustavičně pohybuje, naopak partnerka setrvává v nezměněné poloze. Pevně ​​svírá pouze svaly její pochvy s cílem ustavičného zvyšování partnerova vzrušení. Po předehře, se při stupňujícím vzrušování a také rostoucí žádostivosti, muž během silného vrcholu silně vyroní semeno z jeho "lingamu" (penisu).

V poloze "Žába" muž skutečně docílí intenzivně hlubšího vniknutí. Podmínkou však pro muže zůstává, že musí mít dobře posíleny stehenní svaly, v opačném případě to bude pro něj trápení spojené s velkou námahou a ne relaxací. Možnou alternativou, když se muž vyčerpá, je, že se posadí dozadu a nechá svou partnerku pohybovat se v jeho klíně. Před samotnou realizací této polohy nezapomeňte srovnat polštáře a peřiny na místě, kde chcete praktikovat tuto polohu, nejčastěji v posteli (avšak fantazii se meze nekladou).

Je možné, že zmíněné polštáře budou třeba v případě nutnosti nadzvednout tělo partnerky (když bude ležet na zádech), aby bylo možné do jejího těla jednodušeji a intenzivněji proniknout. Zpočátku je partner v poloze na kolenou, které jsou dostatečně rozevřené a roztažené. Pak se partnerka usadí na jeho kolena a to tak, že nohy bude mít přes jeho stehna. Takto se mohou oba partneři zasypávat polibky a postupně tak zvyšovat vášeň. Stává se, že již v této poloze žena dosáhne svého prvního vyvrcholení.

Pokud se žena rozhodne, že je ta správná chvíle, přistoupí k tomu, že si mužův "lingam" zasune do své "yoni". Je zřejmé, že její tělo po silném předchozím dráždění, bude mimořádně schopné vnímat a přijímat vnější popudy a reagovat na ně. Žena nechá své ruce kolem partnerových ramen. Pak se pustí do slabého kolísání, přitom pevně svírá a povoluje napětí svalstva ve své "yoni". Ke konci polohy partner uloží svou partnerku na peřiny s polštáři a pažemi se sklouzne dolů, až k její dolní části zad, kde se páteř kříži se ženinou pánevní kostí.

Cílem mužovy aktivity je, aby si svou partnerku podložil pod trupem a jejími boky. Současně partner může během této polohy nadzvednout ženskou pánev směrem k sobě a prudce si ji narážet až po své boky ale podmínkou je měkké přitlačování. Snažili jsme se Vám přiblížit tajemství polohy "Žába". Doufáme, že při dalším společném sexu se svou partnerkou, ji vyzkoušíte. Jestli jste ji už i náhodou někdy v posteli praktikovali, je možné, že jsme cosi v rámci této zajímavé sexuální polohy pro vás doplnili. V samém závěru už jen tolik, i když by se mohlo na první pohled zdát, že se jedná výlučně o dominantní polohu muže, není tomu úplně tak. I když se partner nachází během této polohy v horní části, partnerka je schopna určovat ráz celého aktu. Tajemství této ženské síly spočívá v síle svalstva její " yoni ", přičemž ta se rozevře více do šířky a tím se více dokáže naklánět směrem k partnerovi nebo od něj. Tím narůstá samotné vzrušení pro oba partnery.

Tak tedy tolik k dnešní poloze "Žába" a již v těchto dnech pro vás připravujeme článek o další poloze z dílny kouzelné Kámasútry, který budete moci přečíst na našem magazínu.



erotické polohy sexuální polohy
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow