Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Kámasútra

Poloha Kámasútry s názvem "Vozek"

Autor článku: redakce Zerex.cz 30.04.2014 00:00 Poloha Kámasútry s názvem "Vozek"

Další odkrytou erotickou polohou Kámasútry, bude poloha "Vozek". K realizaci této polohy je potřeba několik polštářů. Podstatou je, aby partnerka byla na tvrdším polštáři ve vhodné vyhovující výšce. Následně si nakupí kolem sebe více měkkých polštářů, na nichž zaujme místo na jistý čas. "Vozek" je poloha s nesmírně jemným udržováním rovnováhy. Podmínkou je však mít dobře silné svaly na nohou, protože pokud partneři mají problémy s udržováním rovnováhy kvůli slabým svalům, nemohou praktikovat tuto polohu správně. Navíc budou napjatí v tajemné cestě za vyvrcholením. Platí, že tato poloha zajišťuje přímý oční kontakt partnerů, což zvyšuje samotné požitky u obou milenců. Vzrušování obou partnerů probíhá výhradně prostřednictvím pohlaví a dotyků rukou.

Teď si vysvětlíme, jak správně praktikovat erotickou polohu "Vozek". Je vhodné, pokud si partner roztáhne na začátek kolena a poklekne si na postel. Důležité je, aby klečel s rovnými zády. Jako podložku pod nohy musí mít pevný a stabilní polštář, na který si sedne jeho partnerka. Ta si sedne tak, že nohy přeloží přes stehna muže a obemkne ho kolem pasu. Za partnerovými zády má žena dolní končetiny přitisknuté chodidly směrem k sobě, pozor ne od sebe. Následně partnerka složí své ruce na mužova ramena a vzápětí ji partner zlehka přidržuje kolem pasu.

Po splnění předchozích pokynů se partnerka uloží do vodorovné polohy směrem do zadní části postele. Udělá to tak, že se chytí partnerova předloktí, aby se její vzrušené tělo pozdvihlo. Později rukama žena sklouzne z jeho rukou a složí své dlaně na podložku (postel) vedle sebe. Dalším krokem při praktikování této polohy je, aby žena pozvedla nejprve pravou nohu, pak následně levou. Pozvednout by je měla až na mužova ramena, kde si je položí v klidu. Muž tahem rozloží do šířky ruce, které má za zády a to tak, že svým dlaněmi se opírá stejně jako partnerka o podložku (postel). Je důležité, aby partner napodoboval pohyby své milované. I muž nadzvedne své nohy a položí je na ramena své partnerky. Samozřejmě vše něžně a s citem, aby jí tímto pohybem neublížil. Právě tato etapa je chvílí vhodného spojení a vniknutí obou pohlaví. V tomto okamžiku se partneři do sebe zaseknou, přidržují se za předloktí a partner následně položí své dolní končetiny dolů na postel. Přitom by se nemělo zapomínat na vášnivý oční kontakt, což zvyšuje intenzitu spojení a zlepšuje příjemné slastné pocity směřující až k vyvrcholení.

Konečná fáze polohy “Vozek“ se doporučuje, aby žena byla zakloněná dozadu. Přitom dá i ona své nohy dolů z mužových ramen. Následně je lze přesunout přes jeho stehna kolem boků mezi jeho tělo a ruce. Oba se přitom něžně houpou sem i tam, nahoru a dolů, dokud nedovrší orgasmus. Pokud by oba vyvrcholily současně, znásobí tak svůj požitek z celé této erotické polohy.



erotické polohy sexuální polohy
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow