Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Kámasútra

Poloha Kámasútry s názvem “Sultán”

Autor článku: redakce Zerex.cz 08.05.2014 00:00 Poloha Kámasútry s názvem Sultán

Jedna z mála poloh Kámasútry, u kterých je žena nahoře a zastává vedoucí pozici při sexuálním aktu. Poloha "Sultán" je jednou z nich, kde iniciativu přebírá partnerka. Ta obepne svého milého a hýbe se na něm nahoru a dolů, přičemž partner spočívá v uvolněné poloze na zádech a s nohama ve vzduchu. Za jiných okolností se může partnerka rozhodnout, že zůstane bez pohybu a zůstane pouze hledět přímo do očí svého partnera. Přitom využije sílu svého pánevního svalstva, kterým bude mačkat a povolovat mužův vztyčený “lingam". Partnerka si přidržováním těla svého partnera upevňuje vlastní stabilitu. Před samým začátkem polohy musí být muž v uvolněné poloze na zádech. Pouze v takovém případě může žena začít své aktivity na chlapovi.

Jak na to?

Krok č. 1:

Žena se usadí na pohovku (postel), s koleny směřujícími do stran a s chodidly uloženými u sebe na podložce. Muž zaujme pozici v místě uprostřed jejích nohou a to s jeho nohama směřujícíma přes její nohy a s chodidly u sebe za partnerčinými zády. Následně partner obejme ženu kolem jejích ramen, ona se ho přidrží kolem pasu. S cílem nabytí stability, si žena uloží své dolní končetiny na podložku (postel). Je to vhodná pozice pro oba, protože se mohou líbat nebo zvyšovat a prohlubovat oboustranné vzrušení.

Krok č. 2:

Partner následně uloží své ruce za hlavu, podpírá se a zaujme polohu mezi polštáři. Po vstupu do vhodné polohy, následně muž dá nahoru pravou nohu, pak levou s tím, že je obě uloží na bedra své milované. Jeho špičky budou položeny po obou stranách krku partnerky. Ta partnera obepíná rukama kolem jeho pozdvižených dolních končetin.

Krok č. 3:

Partnerka si v rámci závěrečného kroku přisune nohy k sobě a chodidly se zapře o postel sedíc na zadku. Takto se oba partneři mohou vzrušovat, až nastane vhodná chvíle na to, aby žena zasunula mužů "lingam" (penis) do své "yoni" (pochvy) a sexuální akt začíná. Nemůže přitom zapomenout nadzvednout na nohách své vlastní tělo. Pokud by tak neučinila, bylo by náročné uskutečnit předchozí úkony. Hodně závisí i na fyzických proporcích samotných partnerů a z toho důvodu jsou pro různé milence samotné přípravy na tuto polohu rozdílné. Každému vyhovuje něco jiného. Jedněm to jde snadněji, jiným zase hůř, ale o to je to zajímavější a více vzrušující.

Milí pánové, pokud máte rádi pozici své partnerky nahoře na vás, poloha "Sultán" je tím pravým, co musíte v rámci svých nejbližších sexuálních radovánek vyzkoušet. Nebojte se naplno oddat své milované, která si může dělat s vámi, co jen chce, samozřejmě v rámci sexuálního požitku. Vychutnejte si právě tuto silnou erotickou polohu tak, jako kdybyste byli indickým vladařem nebo sultánem a přeneste se do dob, kdy se muži pravidelně předávaly do péče svých manželek. Nezapomeňte, že i v dnešní hektické době můžete poznat kouzlo této slastné sexuální polohy. Neváhejte ani chvíli odhalit tajemství další erotické polohy z dílny naší Kámasútry.



erotické polohy sexuální polohy
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow