Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Kámasútra

Poloha Kámasútry s názvem “Rádžasthán”

Autor článku: redakce Zerex.cz 08.05.2014 00:00 Poloha Kámasútry s názvem Rádžasthán

Název této polohy "Rádžasthán" pochází ze 17. století a značí tantrické milostné umění, které na malbě z tohoto období znázorňuje dva Evropany, konkrétně portugalského námořního důstojníka a jeho milenku. Jedná se opět o polohu, která je z těch náročnějších na praktikování, ale jak uvidíte, s velkou lehkostí je možné dosáhnout i samotné pózy této polohy, pokud jste seznámeni s jógou.

Poloha Kámasútry Rádžasthán - jak na to?

Krok č. 1:

Jako první se partner usadí na postel (jinou podložku), přitom má narovnaná záda. Dolní končetiny má natažené a od sebe. Následně se mu partnerka usadí z boční strany do klína s tím, že svou pravou ruku umístí kolem partnerova krku. Partner citlivě obepíná rukama svou milovanou a vzájemně se upřeně dívají do očí. Tím se zintenzivňuje samotné vzrušující napětí mezi oběma.

Krok č. 2:

V rámci druhého kroku se žena ohne směrem za sebe, přitom se zapře levou rukou o pravou dolní končetinu svého milého. Levou nohu ohne partnerovi kolem jeho pravého boku a obepíná jeho tělo v úrovni pasu. Následně uchopí pravou rukou kotník své pravé dolní končetiny, lehkým pohybem nohu dá směrem nahoru a před partnerovou tváří ji přehne na druhou stranu, konkrétně na jeho pravé rameno. Palec a špička nohy míří směrem vzhůru. Partner má současně pravou ruku za vlastním tělem a současně ji používá jako vhodnou oporu pro udržení rovnováhy především při kolísavých pohybech své partnerky. Pokud by tak neučinil, hrozila by rušivá ztráta rovnováhy, což by mohlo oba partnery vyvést z rovnováhy a příjemné chvíle by si tak nedokázali užít naplno.

Krok č. 3:

Partner po předchozích dvou hlavních úkonech má nyní pravou ruku umístěnou kolem ženina pasu. V této chvíli si přisune milenku bezprostředně k sobě. Partnerka pak uloží levou nohu spodní částí nohy na postel (či jinou podložku) a zapře se o ni. Právě toto je ta nejvhodnější chvíle pro přijetí mužova "lingamu" do jejího těla. Partnerka umístí pravou ruku kolem partnerova krku. Tato pozice neumožňuje velkou příležitost na jakýkoliv pohyb, nebo aktivitu. Přesto je její síla v něčem jiném. Oba milenci si mohou naplno vychutnávat proudění blahodárné milostné energie všemi částmi těla.

Neexistuje nic příjemnějšího než prociťování příjemných hřejivých účinků lásky svého partnera, či partnerky v každém jednom zakončení svého těla. A takové hluboké propojení spolu s oboustrannými pohledy zaručí neodolatelné požitky. Nechtěli byste i vy být návštěvníkem Rádžasthánu a vychutnat si tak milování se svým partnerem po indicku? Věřte či ne, i ve vašem příbytku si můžete vychutnat slasti, jaké zažívali návštěvníci při cestách do Indie. Byly nadchnutí stoupenci tantry a tantrického milování. Nyní máte výjimečnou příležitost i Vy zažít to, co tehdejší návštěvníci zažívali při takovém milování. Odvažte se a zažijte něco neskutečného s novou erotickou polohou "Rádžasthán". Pohltí vás oba požitek, se kterým zapomenete na všechny dennodenní starosti spojující se se současným uspěchaným životem.



erotické polohy sexuální polohy
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow