Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Kámasútra

Poloha Kámasútry s názvem "Neřest ryb"

Autor článku: redakce Zerex.cz 08.05.2014 00:00 Poloha Kámasútry s názvem "Neřest ryb"

Naší další erotickou polohou je "Neřest ryb". Jak již samotný název napovídá, bude mít nějaké souvislosti s plovoucí rybou. Právě partnerka zaujme takovou polohu, která je typická pro plovoucí rybu. Žena se dá do polohy tak, aby její horní část těla byla nakloněna směrem dopředu. Přitom se rukama, či celým svým tělem podpírá o postel nebo jiný vhodný nábytek (například opěradlo židle). Partner se zpočátku hýbe velmi slabě, později přidá. Konkrétní etapy samotné milostné polohy "neřest ryb" poodhalíme v následující části našeho článku.

Krok č. 1:

Partner nejprve poklekne svým levým kolenem na podložku. Zároveň jeho pravá noha zůstane ohnutá v pravém úhlu a slouží jako opora. Partnerka si sedne do mužova klína, zády k němu. Přitom ponechá své pravé koleno směrem dopředu a její levé směřuje dolů k zemi. Partner přidržuje svou milovanou kolem pasu a takto jí vlastně napomáhá s udržováním stability při samotném aktu. Žena si položí své ruce na jeho. Takto má muž možnost věnovat se ženě trochu jinak, dráždit ji na bradavkách. Navíc ji může zasypávat polibky přímo na krku a temeni. Co říkáte, výborná předehra, která dokáže ženu vrcholně rozpálit. Každou předehru ženy zbožňují a je důležitá v úvodu každé sexuální polohy, kterou jsme vám již v našem blogu odhalili, stejně tak i těch, které teprve odhalíme. Ženy milují předehru, na to pamatujte milí pánové!

Krok č. 2:

V této etapě partner objímá svou milovanou kolem pasu. Partnerka se v pase pěkně a kouzelně nakloní dopředu. Rukama se zapírá o nejvhodnější nábytek s cílem pomoci svému partnerovi pozvednout své tělo, celou váhu.

Krok č. 3:

V poslední etapě se partner zvedne. Rukama sjede po bocích své milované partnerky a silně ji uchopí za její stehna. Následně ji zvedne a nasune na svůj vzpřímený "lingam". Partnerka ponechá své nohy natažené směrem dozadu za sebe a to tím způsobem, aby se partner mohl hýbat dopředu a dozadu. Je to velmi důležité, jinak by nemohl vykonávat žádný pohyb, kdyby mu dolní končetiny jeho milé bránily v pohybu. Partner je právě tím dominantním při této poloze. On udává tempo pohybů, které jsou ze začátku slabší a jemnější. Postupně s narůstajícím vzrušením se tempo zvyšuje, což uvítají oba milenci.

V rámci této kouzelné polohy je možné dosáhnout hlubokého a pronikajícího vniknutí, právě proto si tuto polohu i vy určitě zamilujete a zařadíte ji do svých společných sexuálních radovánek.

Pokud toužíte po půvabu a přitažlivosti během sexuálního aktu, neváhejte a seznamte se s polohou "Neřest ryb". Věřte nebo ne, i vaše partnerka bude jako ryba ve vodě v opojení vzrušujících zážitků, které jí vy jako milenec můžete zaručit. Je pouze na vás, zda budete dostatečně dominantní a budete rybářem, který se bude snažit ji ulovit na svůj prst, a budete si vzájemně vychutnávat všechny požitky, které tato poloha přináší. Je to právě tato poloha, která zpestří váš nynější sexuální život?



erotické polohy sexuální polohy
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow