Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Kámasútra

Poloha Kámasútry s názvem “Krmení páva”

Autor článku: redakce Zerex.cz 08.05.2014 00:00 Poloha Kámasútry s názvem Krmení páva

Zrod názvu této erotické polohy pochází z indické kresby, na níž žena dává samci páva ve zlaté misce zrno ve chvíli, kdy má ve své "yoni" partnerův vztyčený "lingam". V přeneseném významu právě zobák páva charakterizuje lingam (mužský penis) a zlatá miska značí ženskou pochvu (yoni). Podmínkou praktikování této polohy, tak jak je tomu na starodávné indické kresbě, je podobná výška obou milenců. No i v případě, že je jeden z partnerů nižší než ten druhý, je tady řešení. Stačí, když se ten menší postaví na nejnižší schod, či jinou podložku, což zajistí stejnou výšku obou. Je to výborný způsob, jak přežít kouzelnější procházku během jarních dní v lese, někde na louce, kde může vhodně posloužit i strom.

Krok č. 1:

Partnerka se usadí s rozevřenýma nohama na jakýsi druh nábytku, příkladem může být opěradlo gauče. Je třeba, aby zaujala pozici o kousek výš, než je mužské pohlaví. Partner se následně skrčí tak, aby zaujal místo mezi partnerčinýma nohama. Je vhodné, pokud muž současně zasypává polibky ženina prsa a bradavky. Zároveň se ona může natáhnout směrem dopředu s cílem líbat partnera na ústa.

Krok č. 2:

Ve vhodné chvíli, kdy se muž rozhodne, zvedne se a stejně nadzvedne i svou milovanou a usadí si ji na svůj vzrušený "lingam". Partnerka se přidržuje pevně mužova krku a také ramen a nohama ho objímá kolem boků. Partnerka muži mocně přiráží, partner ji zároveň přidržuje za její zadní část, zvedne si ji a takto napomáhá své milující, aby to měla jednodušší. Znovu vidíme důležitou souhru obou partnerů.

Krok č. 3:

Poloha “Krmení páva“ velmi vyčerpává oba partnery. Je zde možnost, že partner ve chvíli, kdy už nedokáže dál držet svou partnerku, tak ji popustí a usadí na pohovku, či zem, podle toho, co každý má připravené a kolem sebe. Takto mohou zaujmout další pozici a pokračovat v samotném "krmení páva" během svého vzájemného splynutí. Doporučuje se využití prvků tantrického sexu při samotném praktikování této polohy, při kterém je významnou složkou využívání klidu a tichosti. Cílem je rozšíření překrásných smyslových a citových zážitků a pocitů do zbývajících nervových zakončení až do té doby, dokud si daná situace nevynutí přiměřený pohyb, či změnu. Oba partneři mají povoleno příjemné pomalé vychutnávání si vzájemných pohybů během sexuálního aktu. Jen takto si skutečně vychutnají každý jeden vjem a jejich půvab. Na závěr, když už partner není schopen zůstat v této poloze, zvedne svou milovanou a položí ji na podložku, kde dokončí své velké vzrušení. Je to jen na nich, jak celkové "krmení páva" skončí.

Erotická poloha s názvem "Krmení páva" představuje skutečně rafinovaný způsob, jak partnerka může odvracet mužovu pozornost od shonu a potřeby jeho sexuálních požadavků, čímž dosáhne prodloužení milostného aktu a vzájemného splynutí. Fantazii se meze nekladou a platí to i při této poloze. Samozřejmě platí, že pokud nemáte v blízkosti páva, je jiná možnost, jak a koho krmit. Můžete se krmit i navzájem a to něčím, co skutečně osladí a obohatí váš erotický zážitek a umocní nezapomenutelné chvíle při vzájemném oddávání se jeden druhému.



erotické polohy sexuální polohy
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow