Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Kámasútra

Poloha Kámasútry s názvem “Kráva”

Autor článku: redakce Zerex.cz 08.05.2014 00:00 Poloha Kámasútry s názvem Kráva

V rámci odkrývání sexuálních poloh na našem blogu, začneme tentokrát s relativně neznámou, ale o to více vzrušující erotickou polohou s názvem "Kráva". Nebojte se odhalit znovu něco neznámého, co je spojováno s jednoduchostí. Partner při této poloze má příležitost silně přirážet. Partnerka zase může aktivně přijímat přirážení od muže, ale přitom dokáže odpovědět svojí zadní částí těla. Existuje ještě taková možnost, že partnerka padne na začátku aktu dopředu na předem připravené polštáře. Nyní muž může zůstat v příjemnější a pro něj lehčí poloze než předtím, přímo na partnerce a to v poloze vleže na břiše. Tuto pozici jsme nazvali jako poloha "lžičky" v článku na našem portálu u polohy "Pluh". Následně si popíšeme dnes rozebíranou novou erotickou polohu s názvem "Kráva".

Jak na polohu Kráva

Krok č. 1:

Partner si poklekne na podložku, nejlépe na postel a sedne si zároveň na paty (s koleny bezprostředně u sebe). Vzápětí na to si i jeho partnerka klekne k němu a to konkrétně z levé strany tak, aby byla v bezprostřední blízkosti mužova boku. Oba zamilovaní se zároveň chytají za svá těla a vzájemně se hladí rukama. Partnerka zaujme pozici tak, že bude mít svojí pravou ruku uloženou na partnerově levém rameni, přičemž její druhá levá ruka se bude nacházet přímo na jeho pravém předloktí. Partner zase svou levou rukou obepne tělo své milé, druhou ruku má na bříšku ženy, na úrovni jejího pasu.

Krok č. 2:

Partnerka v další etapě této polohy přizvedne svou pravou dolní končetinu a postupně ji vztáhne dopředu, mezi stehna jejího partnera. Prohne ji v koleni a zároveň ji přitlačí o postel, či jinou podložku. Samotný bod opření nohy musí být tak akorát, musí být od těla partnerky v takové vzdálenosti, aby se jí koleno nenacházelo ve větší vzdálenosti než je to nevhodné. Každá žena si to nejlépe vyzkouší přímo na začátku aktu, aby to bylo příjemné hlavně pro ni. Musí platit, že koleno nesmí svírat ostrý úhel. Partnerka udržuje stabilitu na levém koleni, přičemž se ještě podpírá svou levou rukou o partnerovu pravou nohu. Partner vzápětí svou pravou rukou přidržuje svou milovanou za pravé stehno.

Krok č. 3:

Sexuální akt milenců pokračuje dál. Žena se pravou nohou lehce pohybuje v souvislé čáře vpřed, současně však napíná svou levou nohu. Takto si hledá tu správnou polohu v mužově klíně, kde svou celou vahou zaujme to nejvhodnější místo. Obě nohy natáhne ve vrchní části chodidla do špičky a zároveň udržuje rovnováhu na pravé patě a také levém koleni. Zlehka se vztyčí a ohne se dozadu ke svému partnerovi a to tak, že buď se mu opře o hrudník, nebo se otočí a hledí mu přímo do očí.

Krok č. 4:

V okamžiku, kdy partner do ženy vnikne, ta se otočí k němu zády. Předkloní se směrem vpřed a zaujme místo svýma rukama na posteli. Obě své dolní končetiny ohne a vztáhne je směrem za sebe, vedle partnerových nohou.

Krok č. 5:

Milenec v rámci poslední etapy aktu stiskne rukama svou milou v pase, vzepře se a zaujme polohu na kolenou. Partnerku nadzvedne nahoru a dopředu takovým způsobem, že obě její nohy spočinou před jeho koleny. Partnerka s rukama na polštářích spojí ruce jakoby k prosbě, nakloní svou hlavu a zaujme tak pozici tváří na svých rukou. Takovému ženskému výrazu by neodolal žádný muž. Zbývá už jen vyzkoušet kouzlo i této tajemné erotické polohy.



erotické polohy sexuální polohy
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow