Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Kámasútra

Poloha Kámasútry s názvem “Kolo”

Autor článku: redakce Zerex.cz 08.05.2014 00:00 Poloha Kámasútry s názvem “Kolo”

Vážení pánové, pokud chcete svou milenku dokonale uspokojit a chcete zvýšit ženský požitek z milování drážděním těch správných míst v ženském těle kolem bodu G, máme pro vás tu správnou polohu. Sexuální poloha "Koleso" je právě z těch poloh, která vám umožní dráždění G - bodu. “Kolo“ je jednou z poloh, které vyžadují větší ohebnost ženského těla. Ta se dá získat pravidelným cvičením jógy. Procvičování jógy doporučujeme v rámci všech poloh Kámasútry, což jsme zdůrazňovali i v našem prvním článku s názvem "Úvod do tajemství Kámasútry".

Poloha Kolo - úvodem

Je pravdou, že pokud partnerka bude z těch, co pravidelně cvičí jógu, bude mít pevnější svalstvo, také její záda budou ohebnější a navíc její myšlení bude optimističtější a houževnatější. Tyhle pozitivní body budete moci zúročit při erotické poloze " Kolo ". Je důležité, aby partner uměl vhodně pracovat s tělem ženy. Měl by přidržet tělo ženy v jejích bocích a vyvarovat se silnému přirážení. Důležité je, aby i svá záda chránil před namáháním vedoucím k úrazu. Muž by neměl záda příliš napínat a při spouštění těla své partnerky směrem k zemi by měl udělat předklon s pokrčenými koleny. Stejně by si měl dávat takový pozor i při zvedání své milé zpět k sobě do natažené pozice, ve které následně oba zamilovaní mají možnost pokračovat ve vzrušujícím aktu. Jednotlivé etapy této milostné pozice:

Krok č. 1:

Partnerka se uloží do vodorovné polohy na podložce (posteli). Pak vztáhne nohy s chodidly od sebe na šířku svých boků. Vzápětí své ruce ohne v loktech, dlaně uloží podél svých uší a zároveň se zapře s nimi o podložku, která se nachází pod jejím tělem.

Krok č. 2:

Pokud je partnerka připravena, může se začít s druhou etapou. Zhluboka se nadechne a ohne se v zádech, přičemž zvedne své boky z podložky, s hlavou ponechanou na podložce přesně na úrovni její rukou. Právě tato pozice je polohou kola. Na řadu nastupuje její partner, který si klekne k ní tak, že se bude nacházet uprostřed jejích nohou, přímo na jejím levém koleni. Jeho druhou nohou bude zapřen chodidlem o zem. Samotná noha v koleni musí svírat pravý úhel, to je důležité, aby mohl zaujmout dostatečnou polohu pro udržení rovnováhy.

Krok č. 3:

Partner následně uchopí tělo své partnerky přesně pod pasem. Zároveň jí vytvoří podpěru v jejích bocích. Po přípravě partnerky s cílem vytvoření příjemné pozice na další úkony v aktu, partner zvedne její tělo směrem nahoru. Znovu připomínáme dávat pozor na pokrčené nohy v kolenou s cílem nepoškození zad přetížením. Příjemné chvíle se mohou rázem zvrtnout na ty nepříjemné, a kdo by to chtěl? Ale pokračujme zpět k samotnému aktu. Následně se partnerka zavěsí svou pravou dolní končetinou kolem partnera. Svou levou nohou se ustavičně podpírá o podložku (zem) a zvedne se s cílem usnadnit práci muži. Ten její námahu patřičně ocení. Současně má nejvhodnější příležitost k bezproblémovému vniknutí do těla své partnerky, která je dostatečně uvolněná a oddaná celým svým vzrušeným a vlhkým tělem - pouze svému partnerovi.

Krok č. 4:

V závěrečné fázi této polohy partner vztáhne své dolní končetiny v kolenou a zůstane vyrovnaný alespoň chvíli. Svou milovanou partnerku současně přidržuje rukama pod jejím pasem. Následně partnerka zvedne svou levou dolní končetinu z podložky a oběma nohama se omotá kolem partnera. Tato neskutečně smyslná erotická poloha vystupňuje napětí a vzrušení jemným vzájemným pohybem proti sobě. Je jen otázkou chviličky, kdy obě těla milenců "explodují" a vyvrcholí pod záštitou silné lásky. Celý tento návod k samotné erotické poloze "Koleso" možná vyznívá náročnější, než všechny dosud interpretovány návody erotických poloh, co jsme publikovali na našem webu. Věřte, či ne, celá tato námaha skutečně stojí za ten prožitek a slast, kterou prožijete praktikováním této polohy.

Jelikož se dnes fantazii meze nekladou, tak si zpříjemněte intimní život právě touto polohou, a to i například během procházky v přírodě, protože čerstvý svěží vzduch, vůně trávy, či listí, jakož i štěbetání ptáků spolu se slunečním zářením na vaše těla, toto všechno dodá vašemu milování zase něco více. Co to ​​je, to vám už nedokážeme popsat, to musíte opravdu vyzkoušet sami.



erotické polohy sexuální polohy
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow