Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Kámasútra

Poloha Kámasútry s názvem "Hvězdnatý baldachýn"

Autor článku: redakce Zerex.cz 30.04.2014 00:00 Poloha Kámasútry s názvem Hvězdnatý baldachýn

Představte si teplou letní noc. Uvnitř v posteli nevydržíte ani chvíli, tak se spolu se svou partnerkou odeberete na čerstvý vzduch trošku se projít pod hvězdnou oblohou. Směřujete se svou milovanou osobou na ukrytá místa, rozzářené pouze měsíčním svitem. Nic romantičtější v noci snad nemůže ani být. Nezapomeňte si vzít s sebou vhodnou podložku, nejlépe hrubou deku, co se nejvíce podobá koberečku a rozložte na ni polštáře. Jste na cestě, kdy se i zem pohne, když spolu s partnerkou (partnerem) exploduje jako dvě nebeská tělesa, které padají a hýbou se po zemské obloze, respektive vesmíru. 

hviezdny baldachynNa začátku této polohy si partner sedne na podložku (nejlépe hrubou deku) a rozevře své nohy před sebe do stran. Pevně ​​a stabilně se posadí a vzpřímí se, čímž je připraven na začátek aktu. Jeho partnerka se jako první posadí bokem mezi mužovy dolní končetiny. Nohy ženy jsou natažené vedle pravého boku partnera. Muž i žena jsou v objetí a on ji přidržuje kolem pasu, ona zase za ramena. Přitom si hledí do očí a jsou zasypávání polibky a vzájemnou láskou.

Pak se partnerka ohne dozadu a podepře se pravou rukou o podložku, deku nebo kobereček podle aktuálního stavu. Pravou dolní končetinu obepne přímo kolem pasu svého partnera. Následně pomaličku a kouzelně jako profesionální tanečnice zvedne svou levou rukou svou levou nohu a vztáhne ji až po špičku svých prstů na partnerovo levé rameno. Tentokrát se hlavou ohne partner s cílem, aby partnerka mohla proklouznout nohou před jeho tvář a tak ji uchytit na jeho pravé rameno. V tomto okamžiku partner podloží ženino tělo v bocích. Pozice obou partnerů je velmi provokující a dráždivá. Celé toto "mazlení" a příprava probíhá v tajemné atmosféře svítících hvězd, což znásobuje vzrušení obou partnerů. V tom správném okamžiku se může začít milostní akt. Partnerka sundá svou dolní končetinu z partnerova pravého ramena a silně jí opírá o milencovo levé rameno. Toto je signál, že je nachystána na soulož. Svýma rukama se žena podepře o podložku, deku nebo kobereček a nadzvedne se s cílem být lehčí. Muž svou milenku obepne rukama kolem pasu a přisune si ji k sobě. Takhle je dosaženo hlubokého vniknutí, ale zase s nízkou pohyblivostí. Je dovoleno takto setrvat, dokud nebude každý z nich nasycený přítomností toho druhého.

V poslední fázi polohy "hvězdnatý baldachýn" partner smí svou partnerku stisknout za její zápěstí, totéž může udělat i žena. Vzápětí se mohou pomaličku uložit na polštáře, které si předem připravili za sebou na deku. Ženiny nohy se kloužou po mužových bedrech v zrcadlovém postavení proti jeho končetinám. Oba se ocitají jednou rukou do sebe zaseknutí. Druhou ruku současně zvedají nad své hlavy v pohybu směřujícím až k nebesům, jakož i k tajemnému "baldachýnu". Velmi kouzelná pozice pod širým nebem, vzbuzující husí kůži po celém těle, nemyslíte? Je to už jen na vás, kdy si naplno vychutnáte tuto přímo "nebeskou" sexuální polohu.



erotické polohy sexuální polohy
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow