Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Erotický horoskop

Podzimní erotický horoskop

13.09.2018 00:00 Podzimní erotický horoskop

Podzim je tu a s ním i prodlužující se večery, snižující se venkovní teploty a spousta barev. Pro někoho je podzim nejkrásnějším ročním obdobím. V přírodě můžete najít prakticky všechny barvy z barevné škály. Podoba krajiny se pomalu mění. A zároveň přibývá dlouhých večerů, které jsou jako stvořené pro erotické hrátky. Jaké polohy jsou vhodné v tomto období pro vaše znamení? Přečtěte si tento článek a zjistěte, jakou polohu byste letos na podzim rozhodně neměli vynechat!

Beran (21. 3. - 20. 4)

Vaše sexuální zbraně: 

Berani jsou známí svou touhou být nejlepší a stále objevovat a zkoušet něco nového. A to stejné platí i při sexu. S beranem se proto určitě v posteli nudit nebudete. Polohy budete střídat skoro stejně často jako ponožky. Sex bude pokaždé protkaný vášní a silnou erotikou. Na podzim se tedy můžete těšit na spoustu lásky, sexu a nových poloh.

Jakou polohu byste měli vyzkoušet:

Protože Berani ze své přirozenosti rádi experimentují, a to i v sexu, můžete na podzim vyzkoušet něco netradičního a originálního. 

Zajímavou polohou je tato. Muž do ženy pronikne zezadu, posléze vezme rukou její nohy a zvedne je do vzduchu. Při této poloze se žena přidržuje rukami a zároveň musí být muž dostatečně silný, aby ji v této poloze udržel. Na druhou stranu přináší tato poloha muži maximální kontrolu nad rychlostí přirážení.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Vaše sexuální zbraně: 

Býci jsou velmi věrní a často mají během života třeba jen jediného sexuálního partnera. Sex je pro ně hluboce intimní záležitostí, ale na druhou stranu to neznamená, že si ho neumí užít – naopak. Býci jsou velmi smyslově založení, jsou požitkáři, kteří se umí do postelových hrátek naplno ponořit. 

Jakou polohu byste měli vyzkoušet:

Polohu, kterou tento podzim můžete vyzkoušet, můžete provozovat prakticky kdekoliv. Skoro to vypadá jako klasická poloha zezadu, ale není tomu tak. Díky tomu, že je žena v předklonu a muž do ní proniká z vrchu, má penis ve vagíně trochu jiné postavení, a tak je sex mnohem intenzivnější. Penis se dotýká při pronikání bodu G, a tím žena může dosáhnout velmi silného orgasmu. 
Dámy, během sexu nemusíte mít nutně propnutá kolena. Záleží na vašich fyzických možnostech.

Blíženci (21. 5. - 20. 6.)

Vaše sexuální zbraně: 

Blíženci vždy uchvátí smyslem pro nejrůznější erotické hry. Erotické hračky, nejrůznější smyslné pomůcky či fyzicky obtížné sexuální praktiky - to je jejich. Blíženec je vášnivý milenec, který nikdy nezklame. Na sex s blížencem budete ještě dlouho vzpomínat.

Jakou polohu byste měli vyzkoušet:

Letošní podzim se nese ve znamení experimentů a novot, a tak byste se rozhodně neměli držet při zemi. A to už vůbec ne, pokud jste se narodili ve znamení Blížence. Letos na podzim byste měli vyzkoušet tuto polohu:

Ač nepatří mezi ty nejjednodušší, bude vás bavit. Tímto způsobem můžete provozovat nejen orální sex, ale také klasickou soulož. Stačí, aby si muž stoupl na židli či na nějaký stupínek. Uvidíte, že na takové milování nikdy nezapomenete.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Vaše sexuální zbraně: 

Pro Raky neexistuje sex bez romantiky. Nejvíce si jej užijí při pohledu z očí do očí. Milují dlouhé romantické večeře, západy slunce a něžné milování. Sex je pro ně vrcholem spokojeného vztahu. Víc než akt jako takový si užívají ono jiskření a flirtování, při kterém se k němu schyluje, a naprosto zbožňují dlouhé předehry.

Jakou polohu byste měli vyzkoušet:

Raci mohou letos na podzim vyzkoušet tuto něžnou, ovšem stále originální pozici.

Při této poloze si stále můžete hledět tváří v tvář, stále si budete oba dostatečně nablízku, ale rozhodně to není žádná nuda nebo stereotyp. Uvidíte, že vás tato poloha naprosto rozpálí do běla. A pokud doma máte velké zrcadlo, zkuste se postavit k němu a během sexu se navzájem pozorovat. Partner bude mít co dělat, aby vydržel dostatečně dlouho.

Lev (23. 7. - 23. 8.)

Vaše sexuální zbraně: 

Lvův sexuální apetit je takřka nenasytný. Mohl by sexovat kdykoliv a kdekoliv. Sex je pro něj naprostou přirozeností. Nerad navíc spadá do stereotypu. Lva proto potěšíte častým měněním poloh i sexuálními hračkami.

Jakou polohu byste měli vyzkoušet:

Letos na podzim se nemusíte držet zkrátka. Vyzkoušejte co nejvíce nových poloh a uvidíte, že se v posteli určitě nudit nebudete.

Tato poloha částečně vychází z polohy „Trakař”, je ovšem trochu obměněna. Navíc má při ní muž dokonalý přístup ke klitorisu, který může během sexu stimulovat třeba vibrátorem.

Panna (24. 8. - 23. 9.)

Vaše sexuální zbraně: 

Panny budí zdání, že jsou ve všech oblastech života, a tedy i v sexu, ledovými královnami. Ačkoli byste to do nich na první pohled neřekli, rádi zkoušejí nové věci a s téměř vědeckým zájmem zkoumají nové polohy a jejich „účinky“. To vám hraje tento podzim do karet! Nových poloh totiž bude nepřeberné množství. Vyzkoušet můžete třeba všechny!

Jakou polohu byste měli vyzkoušet:

Není nudná, není fádní, ale ani není vulgární. Tuto jednoduchou polohu, kdy žena zaujme pozici svíčky a muž do ní zezadu pronikne, byste rozhodně letos neměli vynechat. Říká se, že se dá dokonce právě u této polohy nejlépe počít dítě.

Zerex Ultragold

Váhy (24. 9. -23. 10.)

Vaše sexuální zbraně: 

Za tajemnou povahou vah se skrývá silná a vášnivá sexualita. Váhy vědí, co se jim líbí a rozhodně se toho nevzdají. Potrpí si na budování erotické atmosféry před milováním, například rády zapalují svíčky či aromalampy. To však nemění nic na faktu, že si chtějí sex pořádně užít.

Jakou polohu byste měli vyzkoušet:

Letošní podzim můžete zpestřit jednoduchou, ovšem velice sexy polohou.

Nemusíte ji provozovat jen v ložnici, skvěle se hodí třeba i do obývacího pokoje nebo do kuchyně. Zkrátka kamkoliv, kde to na vás přijde. Kdykoliv můžete odhodit zábrany a vrhnout se jeden na druhého. Uvidíte, že se váš podzim okamžitě rozzáří.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Vaše sexuální zbraně: 

Štíři patří nepochybně mezi ta nejvášnivější znamení s největší sexualitou. Žádné znamení vás nikdy více nepřekvapí ani nešokuje. Štíři dokáží udělat z každého sexu dokonalou událost. Můžete být na nejobyčejnějším místě a přesto bude váš sex naprosto nezapomenutelný. A samozřejmě experimentování ke štírům přirozeně patří.

Jakou polohu byste měli vyzkoušet:

Letošní podzim proto bude pro vás jako stvořený. Rozhodně se nemusíte držet u zdi.

Tuto polohu mohou vyzkoušet naprosto všichni. Není totiž příliš fyzicky náročná, ale zároveň se vám bude dozajista velmi líbit. Avšak pánové nemyslete si, že budete na partnerce jen nečinně ležet. Všechna práce je u této polohy právě na vás!

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Vaše sexuální zbraně: 

Sex je pro ně více než milá zábava, ale rozhodně si po první noci nepředstavují manželství a hromadu dětí. Sex je pro ně možností, jak druhého poznat – a to třeba ještě dřív, než je jim jasné, jestli k druhému člověku chovají nějaké sympatie. V posteli jsou hraví, spontánní, rádi o sexu mluví a nic pro ně není tabu.

Jakou polohu byste měli vyzkoušet:

Letos můžete vyzkoušet něco jiného. Tuto polohu můžete zkusit jak se stálým partnerem, tak i s náhodnou známostí.

Nejedná se totiž o klasickou polohu „Na koníčka”, ale o trochu pozměněnou verzi, která váš sex povznese na další úroveň. A pokud po sexu z vašeho vztahu nic nebude, alespoň jste si milování pořádně užili.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Vaše sexuální zbraně: 

Kozoroh si rád užívá divokého a nespoutaného sexu. Sex má spojený s notnou dávkou citů, a pokud nemiluje, nedokáže se milovat naplno. V posteli často přejímají vůdčí roli, i když se málokdy chopí iniciativy a celý akt načnou. Umí velmi citlivě vnímat svého partnera a přizpůsobit se mu, důležité pro ně je totiž vzájemné souznění.

Jakou polohu byste měli vyzkoušet:

Jako kozoroh letos můžete vyzkoušet polohu, kterou můžete započíst milování v kuchyni. 

Jakmile budete dostatečně vzrušení, můžete se přesunout do ložnice, kde vše nakonec zakončíte. Uvidíte, že podzimní setkání neskončí jen u tohoto sexu a že si jej budete chtít brzy zopakovat.

Vodnář (21. 1. - 18. 2.)

Vaše sexuální zbraně: 

Vodnář je velmi spontánní a jde rovnou na věc. Nepotrpí si na povrchní flirt. Špatně snáší odmítnutí. Pokud ale najde stejně otevřeného jedince, snese mu doslova modré z nebe. Jsou to velmi svobodomyslné duše, které často experimentují. Často se chovají, jako by jim sexuální apetit vůbec nic neříkal, ale když ho rozbalí, nestačíte se divit.

Jakou polohu byste měli vyzkoušet:

Letošní podzim bude přát novým známostem a láskám. Vodnáři si mohou najít nový protějšek a s ním prožít spoustu sexuálních dobrodružství. Vyzkoušet během erotických hrátek můžete tuto polohu:

A bonus pro ženy - čím častěji budete praktikovat tuto polohu, tím více se vám v budoucnu podaří roztáhnout nohy. Nakonec můžete dosáhnout dokonalého provazu.

Ryby (19. 2. - 20. 3.)

Vaše sexuální zbraně: 

Ryby jsou neskonale vášnivé a jejich flirtu a svůdným pohledů jen tak někdo neodolá. Ryby se v sexu často přizpůsobují partnerovi. Milování si často do detailů představují, i když ví, že realita může vypadat úplně jinak. Zbožňují sex ve tmě, protože při něm může pracovat na plné obrátky jejich bohatá fantazie. Na podzim tak pro ně začínají ty pravé žně. Sexu si v tomto období užijí dosyta.

Jakou polohu byste měli vyzkoušet:

Vyzkoušet můžete něco nového, jiného, co váš vztah dokonale okoření, ale zároveň tuto polohu zvládnete i ve tmě, což je pro ryby nejpříjemnější.

Dozajista si tuto polohu užijí oba z partnerů. Následně může pokračovat klasickým sexem, anebo dalšími netradičními polohami, které najdete třeba zde nebo v sexuální příručce nejen pro odvážné - v Zerexsutře.

A pokud vám tento článek nestačil a hledáte další inspiraci pro netradiční podzimní milování, můžete se inspirovat novými místy na sex, netradičními sexuálními hračkami a přírodními afrodiziaky v knize Zerexsutra.

Zerexsutra



sexuální horoskop horoskop
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow