Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Naše tělo

Podpora potence: Čaj, který zachutná a pomůže

06.09.2018 00:00 Podpora potence: Čaj, který zachutná a pomůže

Potence, neboli plodnost, je největším problémem současného lidstva. Téměř každý muž na planetě má problém s plodností. Ať už je to špatná pohyblivost spermií, jejich nevhodný tvar nebo malé množství. 

Bohužel ani vy nejste z pohledu moderní medicíny a vědy z obliga. Existují stovky studií, které dokládají fakt známý jakožto globální snižování plodnosti u mužů. Neplodnost se tak stává stejně komplexním problémem, jako například rakovina, cukrovka, stres či srdečně-cévní onemocnění. Naštěstí ale existují účinné prostředky na neplodnost, kterými ji můžete zvrátit. Pojďte se na ně společně s námi podívat.

Kotvičník zemní - První bojovník na podporu potence

Mnoho současných doplňků stravy pochází z rostlin a rostlinných extraktů. Moderní medicína a věda totiž zjišťují, že jsou rostliny mnohdy více přínosné, než chemické koktejly a driáky. 

Jednou z těchto rostlin je i Tribulus terrestris, neboli Kotvičník zemní, který má údajně mnoho zdravotních přínosů, včetně snížení hladiny cukru v krvi a cholesterolu, změněných hladin hormonů a zvýšené sexuální funkce a libida. Kotvičník zemní proto studovali přední světoví vědci, aby zjistili, jaký účinek vlastně na člověka má.

Kotvičník zemní proti diabetes

První studie s názvem Hypoglycemic effect of saponin from Tribulus terrestris zkoumala účinky užívání 1000 mg přípravku Tribulus terrestris denně u 98 žen s diabetem typu 2. 

Po třech měsících zaznamenaly ženy užívající přípravek nižší hladinu cukru v krvi a hladinu cholesterolu než ty, které užívaly pouze placebo. Studie na zvířatech také ukázaly, že Tribulus terrestris může snížit hladinu cukru v krvi, pomáhá chránit před poškozením cév a pomáhá předcházet zvýšení hladiny cholesterolu v krvi.

Kotvičníkem zemním proti neplodnosti

Ovšem co nás v tomto článku zajímá nejvíce, tak je neplodnost. Dokáže i s tímto problémem Kotvičník zemní pomoci? Vědci v rámci studie s názvem Pro-sexual and androgen enhancing effects of Tribulus terrestris zjistili, že když lidé se sníženou potencí užívali 750 - 1500 mg Tribulus terrestris denně po dobu dvou měsíců, jejich sexuální touha se zvýšila o 79 %. Také 67 % žen s velmi nízkým libidem zaznamenalo zvýšenou sexuální touhu poté, co užívalo 500 - 1,500 mg Kotvičníku zemního po dobu 90 dnů.

Další studie rovněž uvádějí, že doplňky stravy obsahující Kotvičník zemní zvyšují sexuální touhu, vzrušení a spokojenost u žen s nízkým libidem. Studie u mužů s erektilní dysfunkcí ukazují, že užívání 800 mg tohoto doplňku denně může dokonce účinně léčit erektilní dysfunkci. Jiné zprávy ukázaly významné zlepšení erekce a sexuální spokojenosti už s dávkou 1 500 mg Kotvičníku zemního denně. 

Kotvičník zemní tedy může pomoci v posteli nejen vám, ale také vaší partnerce.

Maca peruánská - Druhý bojovník na podporu potence

V posledních letech raketově vzrostla také popularita rostlinky s názvem Maca peruánská. Je to rostlina původem z Peru, a je běžně dostupná ve formě prášku nebo jako doplněk stravy. Kořen Macy byl tradičně využíván ke zvýšení plodnosti a chuti na sex. To také potvrdily nejmodernější vědecké studie.

Maca zvyšuje libido u mužů i žen

Snížená sexuální touha je častým problémem u dospělých. Následkem toho je zájem o byliny a rostliny, které přirozeně zvyšují libido, rostoucí. Maca peruánská je často propagována jako účinné afrodiziakum pro zlepšení sexuální touhy, a toto tvrzení bylo nedávno podpořeno také odborným výzkumem - Effect of Lepidium meyenii (MACA) on sexual desire and its absent relationship with serum ...

Z průzkumu, který zahrnoval čtyři randomizované klinické studie s celkem 131 účastníky, bylo zjištěno, že Maca zlepšuje sexuální touhu po nejméně šesti týdnech požití.

Maca peruánská zlepšuje kvalitu spermií

Pokud jde o mužskou plodnost, kvalita a množství spermií jsou zcela zásadní. Bez kvalitních spermií nemůžete mít vlastní potomky. Proto i na tuto oblast byla Maca peruánská testována. Díky tomu existují prokazatelné důkazy, že kořen Macy zvyšuje plodnost mužů. Tyto výsledky zjistily dvě na sobě nezávislé studie, a to Lepidium meyenii (Maca) improved semen parameters in adult men a Effect of Lepidium meyenii Walp. on Semen Parameters and Serum Hormone Levels in Healthy Adult Men.
Dokonce i nejnovější studie shrnula výsledky pěti různých na sobě nezávislých studií a prokázala, že Maca peruánská může zlepšit kvalitu spermatu u neplodných i zdravých mužů.

Jedna ze studií zahrnovala devět zdravých mužů. Po konzumaci Macy je vědci sledovali po dobu čtyř měsíců. Nakonec došli k závěru, že díky Mace peruánské u nich došlo ke zvýšení objemu, počtu a motility spermií.

Zinek - Třetí bojovník na podporu potence

Poslední důležitou součástí, díky které můžete účinně bojovat se sníženým libidem a s neplodností, je zinek. Jedná se o druh kovu, který je nezbytným stopovým prvkem. Zinek je nutné doplňovat v malém množství každý den. 

Pomáhá s produkcí hormonů, růstem a regenerací, posiluje imunitu a usnadňuje trávení, funguje jako dezinfekce, má protizánětlivé účinky, bojuje proti poškození volnými radikály, zpomaluje proces stárnutí a dokonce má velký vliv na hormonální rovnováhu. Proto i malý nedostatek zinku může vést ke zvýšenému riziku neplodnosti nebo cukrovky.

Zinek můžete doplňovat rozličnými způsoby, ať už díky určitých potravin, nebo doplňků stravy. V jídle zinek najdete v bohaté míře v ústřicích, v hovězím a jehněčím mase, v dýňových semínkách, v nepraženém kakau, ve vaječných žloutcích nebo v játrech.

Podle výzkumníků z katedry dermatologie na Kalifornské univerzitě hraje zinek zásadní roli v četných biochemických cestách: orgánových systémech, včetně integrovaného, ​​gastrointestinálního, centrálního nervového systému, imunitního, kostního a reprodukčního systému... Nedostatek zinku vede k dysfunkci jak imunitní, tak i buněčné a zvyšuje náchylnost k infekcím.

Doplňujte, doplňujte, doplňujte

Pokud spojíte všechny tyto tři bojovníky dohromady, získáte štít, přes který na vás neplodnost už nikdy nedosáhne. Díky těmto třem extraktům budou vaše spermie kvalitní, rychlé a mrštné a už nikdy nebudete mít problém se založením vlastní rodiny. 

Začněte proto tyto tři složky doplňovat například pomocí čaje Zerex Potence povzbuzení - na osvěžení a energii nebo prostřednictvím doplňku stravy Zerex Ultragold na podporu potence. Jedná se o certifikovaný výrobek, který má prokazatelný pozitivní vliv na člověka a na podporu potence.

Originální receptura čaje Potence povzbuzení kombinuje tradiční byliny, jejichž účinky působí příznivě nejen na vaši sexuální touhu, ale také na vaši výkonnost v posteli, v práci, ve sportu nebo třeba ve volném čase. Pravidelným popíjením těchto chutných bylinek přispějete přirozeným způsobem k udržení vaší životní „jiskry“ a vitality. Příprava čaje je velice jednoduchá. Stačí jedna čajová lžička směsi denně. Tu zalijete 0,2 l vařící vody a vylouhujte 10 minut. Uvidíte, že si tento čaj okamžitě zamilujete.



neplodnost potence podpora potence
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow