Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Podpora erekce

Podpora erekce, která funguje

Autor článku: redakce Zerex.cz 09.05.2014 00:00 Podpora erekce, která funguje

Podle Maslowovy pyramidy potřeb je potřeba sexuálního uspokojení ve spodní části pyramidy (Maslowova pyramida potřeb představuje všechny potřeby člověka od nejprimitivnějších, které se nacházejí ve spodní části pyramidy, až po ty "nejušlechtilejší", tedy ty, které doplní potřeby člověka do maxima, jako například uznání, úspěch a podobně až po potřebu seberealizace). Sexuální uspokojení je v této pyramidě dole, avšak svou podstatou je považováno za příčinu všech konfliktů, které se v partnerských vztazích objevují. Pojďme ale od nudných pouček pryč a věnujme se tomu, co lidstvo trápí nejvíce, nebo těší, pokud chcete.

Sex je ve vztahu velmi důležitý

V partnerském vztahu je sex velmi důležitý, což v státním průzkumu potvrdilo až 96,8% dotázaných. Mnozí se s jeho nekvalitou nebo dokonce absencí neumí vyrovnat. V mnoha vztazích se stává pravidlem, že začátek vztahu je charakteristický tajnými sexuálními schůzkami, různými experimenty, něžnostmi, pozorností vůči partnerovi, prostě každá buňka těla dává tomu druhému najevo, že čeká jen na vhodnou příležitost strhnout z vás obou šaty.

Co však dělat když se to najednou nedá? Když se s přibývajícím věkem ztrácí spontánní vzrušivost? Co když muž najednou zjistí, že něco není v pořádku, že předtím tak jednoduchý úkon je najednou noční můrou? Podpora erekce je to, co potřebujete.

90% problémů je psychických?

Specialisté jsou přesvědčení, že až 90% problémů s erekcí je způsobeno psychickými problémy. No není to až tak jednoznačné. Většinou je to kombinace psychických problémů s organickými příčinami. Jednou z možností jak tyto problémy řešit, je začít se partnerce vyhýbat a hledat různé výmluvy, ale to se dá praktikovat jen dočasně, samozřejmě za předpokladu, že o ni máte stále zájem. Další možností je navštívit urologa nebo sexuologa.

Začněte tedy konečně řešit své problémy s erekcí, nebo si jen zvyšte chuť na sex a poznejte výhody přírodního produktu Zerex. Zakoupit jej můžete kdykoli přes internet, je dostupný všem osobám starším 18 let. Na výběr máte až tři druhy produktu nebo zvýhodněné balení. Každý druh působí na jiný problém nebo věkovou skupinu, takže všichni si najdou to, co potřebují. Ať už chcete být sexuálně více aktivní, máte problémy s erekcí, předčasnou ejakulací nebo jste muž po čtyřicítce.

Vyzkoušejte pilulky na potenci, posílí to vaše sebevědomí, partnerka zůstane v úžasu a znovu se budete cítit jako dvacetiletý mladík. Přejeme vám správné rozhodnutí a krásné nezapomenutelné noci, rána i celé dny pokud chcete. Zerex tabletka na zkoušku



léky na erekci léky na potenci partnerské problémy podpora erekce slabá erekce zvětšení penisu
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow