Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Sex a erotika

Po čem ženy touží? Toto jsou nej sexuální polohy podle žen!

10.07.2019 00:00 po-cem-zeny-touzi-toto-jsou-nej-sexualni-polohy-podle-zen

Říká se, že muži jsou z Marsu a ženy z Venuše. Ano, je to klišé staré jako lidstvo samo, ale do našeho dnešního tématu krásně zapadá. Ne každá sexuální poloha se totiž líbí stejně mužům jako ženám. Některé sexuální polohy jsou totiž pro ženy příliš nepohodlné a možná v jistých okamžicích až bolestivé. Po čem tedy ženy v posteli touží?

Po čem ženy touží?

Základem všeho je péče o vaši partnerku. Než se tedy pustíte do objevování samotných poloh a sexuálních praktik, vždycky myslete na to, že to děláte pro svou partnerku. Partnerce se to musí líbit. Na chvíli proto zapomeňte na „kouření”, „honění” a další praktiky, které dělají dobře jenom vám, a myslete na prožitky vaší milované. Pokud má totiž prožít nejlepší sex v životě, musí se jí to maximálně líbit.

1. Starý dobrý misionář

Ano, jako první zde zmíníme polohu, která už byla tolikrát zatracována. Podle mnohých je tato poloha přežitá a do moderního vztahu vůbec nepatří. Jenže, pánové, právě misionář je pro ženu jednou z nejkrásnějších a nejoblíbenějších poloh.

Milenci si leží tváří v tvář, mohou se líbat na rtech, ale také na krku či ušních lalůčcích, jsou si nejblíže, jak si jen při sexu mohou být, a navíc můžete tuto polohu různě obměňovat. Stačí zvednout partnerčiny nohy do vzduchu, opřít si je o ramena nebo jí trochu podložit zadeček třeba polštářem a okamžitě to bude o něčem jiném.

Zkrátka misionář nikdy nezklamal a asi ani nikdy nezklame. Pro ženy je to TOP poloha, na kterou můžete vsadit klidně i svoje boty a nikdy vás nezklame.

2. Lžičky, ale ne ty z kuchyně

Druhou velice oblíbenou polohou jsou lžičky. V čem spočívá? Partnerku si k sobě hezky přivinete, oba ležíte na boku a vy do ní pronikáte penisem zezadu. Můžete si jí hezky obejmout, líbat přitom zezadu na krku nebo šeptat krásná slova do ouška.

Je to velice něžná a romantická poloha, při které se žena cítí maximálně bezpečně. Pro ženu je totiž sex víc než jen šup sem, šup tam. Je to pro ni spojení dvou těl, dvou duší a potřebuje se přitom cítit bezpečně, opečovávaně a milovaně. A právě to všechno splňuje poloha lžičky.

3. Na koníčka

Velice oblíbenou polohou je taky „na koníčka”. Ta sice příliš do naší definice „bezpečně, opečovávaně a milovaně” nezapadá, ale zato si žena při této poloze přijde zatraceně sexy. Jste totiž jen její. Může si s vámi dělat, co chce. Když bude chtít zpomalit, nic s tím nenaděláte. Pokud bude chtít zrychlit, klidně si na vás pořádně zarajtuje.

A proč je tato poloha pro ženy tak vzrušující? Nejen, že si sama může určovat rychlost a hloubku průniku, ale také se právě při této poloze nejlépe stimuluje bod G. A to už vám snad nemusíme dále vysvětlovat. Bod G je pro ženu vrcholem sexuální stimulace.

Pokud jste o bodu G ještě nikdy neslyšel, anebo netušíte, kde se přesně nachází, pak vám doporučujeme prostudovat si náš starší článek Ženský a mužský bod G. Víme, kde ho hledat.

Které polohy nedělat?

Po čem ženy touží už teď víte. Ovšem zmíníme zde ještě druhou, neméně důležitou stránku věci - jakým polohám se raději vyvarovat. Jak už jsme totiž uvedli v úvodu, ne každá sexuální poloha se líbí jak mužům, tak i ženám a zároveň některé sexuální polohy mohou být pro ženynepohodlné a možná v jistých okamžicích až bolestivé.

1. Zezadu

Často se v mnohých poradnách a článcích na internetu dočtete, že se ženám líbí poloha „na pejska”, tedy zezadu. U této polohy je ale nutné dát si pozor na příliš silné přirážení.

Díky danému vyšpulení vaší partnerky se totiž se svým penisem dostanete do partnerky mnohem hlouběji, než u jakékoliv jiné polohy. A silné přirážení až k děložnímu čípku může být pro ženu velice bolestivé. Ač tedy může být tato poloha pro vaši milovanou stejně vzrušující, jako pro vás, dejte si pozor na sílu a rychlost přirážení. Raději začněte hezky zvolna a něžně, dokud si na to žena nezvykne a až po chvíli můžete přidat na intenzitě.

2. Anální sex

Druhým „ne” může být pro mnohé dámy anální sex. Hned na úvod uvedeme, že toto určitě neplatí pro všechny. Určitě existuje spousta žen, které anální sex mají rády a nedovedou si bez něj milování představit.

Ale hned vzápětí existuje druhá, velmi početná skupina žen, pro kterou zkrátka anální sex není. Ať se budete snažit sebevíc, ať budete sebevíc něžný, ať použijete sebevíc lubrikantu, zkrátka se těmto ženám anální sex nelíbí, je pro ně velmi bolestivý a může jim přinášet i jistá zranění v intimní oblasti.

Proto se na to nejprve své partnerky zeptejte a zjistěte, co má a co nemá ráda. A pokud ji skutečně chcete přivodit kosmický orgasmus, pak zapomeňte na své vlastní tajné touhy a vášně, a dopřejte jí jen takové praktiky a takové polohy, které se líbí hlavně jí.

3. Příliš složité sexuální kreace

A na závěr zde máme kategorii příliš složitých sexuálních kreací. Sex ve vzduchu, sex vzhůru nohama, sex na netradičních, ale ne příliš pohodlných místech, sex v malých prostorách, nebo sex na špinavých místech. Ano, zkoušet se má všechno a pro zpestření vztahu je určitě fajn někdy vytáhnout paty z ložnice a trochu to okořenit.

Ale… Ne každá taková praktika je pohodlná a příjemná. Pokud skutečně hledáte něco, co se vaší partnerce bude líbit a co jí přivede do orgasmického nebe, pak jsou to staré známé klasiky, jako třeba misionář.

Tím ale samozřejmě nechceme říct, že nesmíte nic nového zkoušet a jet pouze v zajetých kolejích misionáře, lžiček a na koníčka. Avšak, všeho s mírou. Když už budete něco zkoušet, domluvte se na tom oba dva a během sexu spolu komunikujte. Pokud vám to bude jakkoliv nepříjemné, rozhodně v tom nepokračujte. Tak se budete ve svém vztahu neustále posouvat a zkoušet nové věci. Ale nebude to na úkor vašeho pohodlí.

Pevná erekce na závěr

A v neposlední řadě je důležité mít dostatečně pevnou, silnou a dlouhou erekci. Můžete totiž zkoušet všechny polohy na světě, můžete se snažit dovést vaši přítelkyni k orgasmu jakýmikoliv způsoby, ale bez kvalitní erekce vám to všechno bude naprosto k ničemu. Proto je důležité, aby celá příprava na nejlepší sex v životě vaší milované začala u vás.

Zerex Klasik vám s tím ale pomůže. Jedná se o přírodní doplněk stravy, který obsahuje vysoce koncentrované složení extraktů z tradičních bylin a důležitých aminokyselin. Složky, obsažené v Zerexu Klasik, mají příznivý vliv na kvalitu vašeho sexuálního života, pevnou erekci a váš výkon v posteli. Doplněk stravy Zerex Klasik podporuje sexuální touhu, příznivě ovlivňuje normální hladinu mužského pohlavního hormonu, pomáhá udržovat sexuální aktivitu, přispívá k pevné erekci, zlepšuje náladu, zvyšuje sexuální sebevědomí muže a podporuje libido a chuť na sex. Užijte jednu tabletku Zerexu Klasik zhruba hodinu před sexem a přivoďte vaší partnerce orgasmus, o kterém nikdy ani nesnila.

 

Když se ženě opravdu velmi líbí to, co děláte, dosáhne mokrý vrchol. V dalším článku se o něm dozvíte vše potřebné!



po čem ženy touží
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow