Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Vztahy

10 přitažlivých zálib, díky kterým budou po vás ženy toužit

Autor článku: redakce Zerex.cz 30.10.2017 00:00 po čem ženy touží

Co ženy rozpálí? Co nastartuje jejich libido? Tyto otázky si klade mnoho mužů. Někdo se jako lamač dívčích srdcí narodí, někdo se to musí naučit. Není to ale tak těžké. Základní pravidlo zní, nebuďte křečovití. Každá žena to prohlédne a není na tom nic sexy. Takže pánové, jste připraveni dozvědět se o tom, po čem ženy touží?

Zcela odzbrojující

Ženy zbožňují, když je jejich partner zručný. Umí přivrtat poličku, opravit kohoutek, a to všechno bez nadávek a remcání. Když se se záludným úkolem poperete bez řečí, čeká vás odměna nejenom na talíři, ale i v posteli. Pokud holdujete sportu, budete u dam také oblíbený. Sportovci byli vždy v čele žebříčku oblíbenosti. Pěkně vypracovaný chlap, který dokáže zvednout na svých ramenou pořádnou váhu, je terčem mlsných pohledů každé ženy. Ale pozor, na steroidy zapomeňte. Ženy také vždy fascinovalo, jak to chlapi skvěle umí s auty. Ať už jde o řízení či o jejich opravu, obojí jim připadalo nesmírně sexy. Sebevědomý muž za volantem, který je ledově klidný i v té nejvyhrocenější situaci, z toho se ženám tají dech.

Muž, který ...

  • Muž, který dobře vaří. To je pro ženu jako splněný sen o dokonalém partnerovi. Sledovat muže, který připravuje její oblíbené jídlo, je pohled k nezaplacení. Co by za to ženy daly! Pánové, chopte se kuchařky a uvařte své lásce skutečnou specialitu, kde hlavní roli může hrát nějaké to afrodiziakum.
  • Muž, který se zajímá o módu už není v dnešní době brán jako zženštilý. Muž, který sleduje módní trendy, ví, jak se má obléct, rozhodně neudělá ženě na veřejnosti ostudu.
  • Muž, který se vyzná v etiketě. Podrží ženě dveře, vezme jí kabát, nabídne rámě. Z toho ženy padají do mdlob. Muž, který není buran, a ví, jak oslnit ve společnosti, je pro ženy žhavým favoritem.

Do třetice všeho dobrého

Muži a děti, to je pohádka. Když žena vidí, jak to její partner umí s miminkem nebo už odrostlejším dítětem, tak je nadšená. Co může být krásnějšího a přitažlivějšího než dokonalý táta? Když jste opravdový pracant, ženy z vás budou úplně na větvi. Ony zkrátka milují muže, kterým záleží na kariéře a osobním růstu. Když nechcete zůstat na jednom místě, ale naopak se chcete posouvat a zlepšovat se. V takovém případě jste pro ženy opravdu přitažliví. Máte rádi čistotu a uklizený byt? Tak to jste snem každé ženy. Pokud je vaše hobby uklízení a péče o vaše obydlí, o ženy mít nouzi nebudete. Každá si totiž přeje, aby aspoň jeden den nemusela uklízet špinavé ponožky z podlahy a nezažívala stres při očistě celého bytu. Ano, i knihomolové mohou být sexy. Muž, který pravidelně čte, je také velmi atraktivní. Ale abyste si to nevyložili špatně, tak určitě nejde o sportovní magazíny a lechtivé časopisy.

Po čem ženy touží

Už víte, co je snem každé ženy. Doufáme, že jste si našli to své, a od teď se budete na to více zaměřovat. Každá žena je ale jiná a každá má ráda odlišné věci, takže nezoufejte, že byste pro ně nebyli zajímaví. Přejeme vám hodně štěstí. Zvyšte si libido



po čem ženy touží alfa samec
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow