Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Erotický horoskop

Panna – žena

29.04.2014 08:38
Žena ve znamení Panny se dokonale umí postarat o svůj vzhled a umí být neustále dokonale upravena. Slovo elegance ji snad nejvíce vystihuje, přičemž vždy se chová jako žena a nikdy ne jako holka. Od této ženy můžete očekávat hezká slova a komplimenty ke všemu, v čem se skutečně vyzná a čemu rozumí.

Žena ve znamení Panny

Jestli s ní jdete na rande, rozhodně se nebudete při sklence nudit. Je inteligentní a umí člověka odhadnout a vytvořit si o něm obraz. Chová se velmi důstojně, často z ní nedostanete vulgární slova či názory na sex a podobně. Své partnery si ženy ve znamení panny vybírají skutečně velmi dlouho a důkladně. Zaměřují se hlavně na to, aby i muž byl dostatečně elegantní a měl podobný styl jako ona. Svého ideálního partnera má už dávno ve své hlavě, přičemž ve skutečném světě hledá někoho, kdo by se mu velmi podobal. Harmonie nastane až tehdy, když dosáhne všech potřebných vlastností u něj a tehdy, když se její muž přizpůsobí ve všem, co od něho vyžaduje. Jestli proniknete k jejímu srdci, pak jste vyhrál hlavní cenu. Obklopí Vás nekonečnou láskou a rozhodně budete šťastný, protože tyto ženy vědí, jak správně milovat. Sex v jejím pojetí k životu patří, bere ho absolutně normálně s tím, že i zde má jisté představy, jak by to mělo vypadat.

Panna – žena a sex

Mají rádi romantiku, která by neměla chybět a také předehru, která je základem ke krásnému večeru. Má dobrý postoj k celému sexuálnímu styku a rozhodně se nebrání sexu, jako takovému a nepůsobí odmítavě. Předtím však, abyste se mohli s takovou ženou milovat, Vás ona sama musí dobře znát. Vztahy na jednu noc nejsou velmi častými poznámkami v jejím diáři, přičemž má více ráda dlouhodobé vztahy, které ji naplňují a ve kterých si vše může dokonale užít. Pokud jste zaměřen jen na sex, žena ve znamení Panny bude velmi zklamaná. Spíše od vztahu očekává něco jiného, řekněme lásku a city. Pokud ji neprojevujete lásku dost často, končí to rozchodem. Pokud dokážete takovou ženu rozpálit natolik, že je z Vás celá "hotová", pak jste dosáhli absolutního stavu v jejím srdci a můžete se těšit na skvělé zážitky ze společné postele. Určitě však nepřipustí, abyste zkoušeli na ni různé nové polohy, aniž by to sama chtěla. Vše musí mít pod kontrolou a vše reguluje. Jestli však chcete zkusit něco jiného, společná sprcha se jí rozhodně bude líbit. Pokud se Vám podaří adekvátně zaujmout ženu v Panně, pak je jen na Vás, jak bude sex probíhat, avšak v rámci určitých pravidel. Zapomeňte na perverznosti, ale myslete spíše na trochu jinou klasiku. Vždy se však snaží o dokonalý zážitek, který si chce uchovat a který chce, abyste i Vy měli na mysli.


sexuální horoskop
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow