Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Erotický horoskop

Panna – muž

Autor článku: redakce Zerex.cz 29.04.2014 00:00 Znamení  Panna – muž

Muž ve znamení Panny není žádný sexuální deviant ani člověk, pro kterého je sex absolutní priorita. Panna muž má rád své pohodlí, je jednoduchý a očekává, že partnerka bude právě ta, která ho ohromí tím, co dělá a jak vypadá, přičemž až tehdy se začne projevovat i jeho sexuální cítění a začne být mnohem aktivnější v posteli. Umí dobře využít své herecké vlohy, a tak často ho vidíte bez zájmu o erotiku či o milování, přičemž většinou nezájem jen hraje. Nicméně jsou i chvíle, kdy muž Panna vůbec není vzrušený a kdy očekává, že se o to partnerka postará.

Muž Panna jak ho získat

Tito muži většinou vypadají skoro dokonale, respektive jako z časopisu. Rád se obléká do značkových a drahých věcí, přičemž dbá taky o účes a pleť. Je spokojen, pokud je dokonale upraven a pokud vypadá přesně tak, jak chce.

Pokud hledáte společenského muže, tito mají na to velké předpoklady a vlohy. O ženách toho často mnoho neví, avšak rádi je poslouchají a rozmlouvají s nimi. Ty mu často projeví náklonnost, protože takových mužů je skutečně málo. Tak jako navenek, se muž Panna chová i v soukromí. Jestli má dojít k milování, rozhodně to bude v příjemném a romantickém prostředí, o které se dokonale postará. Je velmi rád, pokud mu žena projeví svou náklonnost a pokud mu řekne projevy díků za to, že se o ni stará.

Znamení Panna muž - sexualita

Jeho vztah k milování, závisí často na jeho partnerce. Jestli dokáže milování ozvláštnit a navodit tu správnou atmosféru. Takový muž se o to jen zřídka kdy postará. V posteli se však umí přizpůsobit a nedívá se jen na sebe. Dosažení vrcholu bere jako společný cíl a snaží se k tomu přivést i partnerku. Nečekejte od něj však nenasytnost, protože je velmi jemný a něžný. Umí si ženu získat doteky, pohledy a slovy, které se ženám musí líbit.

Sex bere jako aktivitu, která k životu patří, dokáže bez ní žít, ale už když má přijít, tak ať je všechno dokonalé tak, jak je i on sám. Umí převzít iniciativu, avšak očekává, že žena nebude jen mlčky ležet či sedět. Chce, aby se taky projevila. On ji sice dokáže rozpálit vším tím, co dělá, ale vyžaduje, aby ani ona nezůstala chladná a začala také jednat.

Předehra pro muže v znamení Panny znamená neuvěřitelné množství dotyků a používání jazyka všude tam, kde se dá. Má rád, když je při sexu nadřazený a pokud má všechno pod kontrolou. Jako kdyby se staral o to, zda je skutečně všechno v pořádku.

Z poloh má rád ty klasické, i když někdy mu neuškodí zkusit i něco jiného, avšak nebude to on, kdo bude iniciátorem. Pokud mu žena hladí břicho a i jeho přirození, pak je vše v pořádku. Tehdy se cítí opravdu dobře a užívá si to.



sexuální horoskop
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow