Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Sex a erotika

Okamžitá erekce s rychlým nástupem. Jak na to?

17.02.2021 00:00 okamzita-erekce-s-rychlym-nastupem-jak-na-to

Obtíže s erekcí? Problém, který řeší miliony mužů na celém světě. Jde však o něco, co má naštěstí řešení.

Na začátek potřebujeme odhalit kořeny problému při jejím dosahování nebo udržování. Proč se vám rychlá erekce vyhýbá?

Problém s dosažením erekce

Abychom dostali kvalifikovanou odpověď na otázky v oblasti sexuologie, podívali jsme se na názor odborníka. MUDr. Václav Urbánek, CSc. je uznávaný odborník v oblasti sexuologie a má více než 27 let praxe v léčbě sexuální dysfunkce.

"Při vzniku výrazných poruch ztopoření penisu, odborně řečeno při vzniku erektilní dysfunkce, se může použít celá řada rozmanitých příčin, které se v mnoha případech různě kombinují."

Jedná se tak o faktory psychické (nejistota z očekávání, partnerské či manželské konflikty, nedostatek sebedůvěry, stres, deprese, úzkost). Dále může jít o faktory organické (tepenné, žilní), toxické (nikotin u silných kuřáků, alkohol, jiné návykové látky), vliv onemocnění jako je cukrovka, zvýšený krevní tlak, stavy po operacích, zánětlivá onemocnění pohlavních orgánů a podobně.

Erekce a momentální psychické rozpoložení

Dosažení a udržení erekce ve velké míře ovlivňuje i psychika. Nervozita,

stres, ale také nedostatek spánku, mohou hrát v tomto případě velkou roli a negativně

ovlivnit celkový výsledek.

Jak na rychlý nástup erekce?

#1 Udělejte něco pro zdraví

Už malé změny životního stylu mohou dělat zázraky. Jde o zbavení se zlozvyků jako je kouření nebo nadměrné užívání alkoholu, nedostatek spánku a přebytek stresu v životě.

#2 Na velikosti záleží

Nadváha a obezita obírají o erekci nejednoho muže, zvažte redukci váhy. Podstatnou roli může sehrát pravidelné cvičení, zejména silové, a to alespoň třikrát týdně. Účelu však pomůže i půlhodinová procházka denně.

#3 Mluvte spolu

Vědci také doporučují komunikovat s partnerkou. Mluvte o tom, co prožíváte, o svých představách a snech v sexuální oblasti. Spokojenost v sexu je pro erekci důležitá. Stejně tak si poslechněte partnerku a její představy, snažte se o společný soulad a věřte, že i taková komunikace se v budoucnu postará o rychlý nástup erekce.

#4 Podpora okamžité erekce

O rychlý nástup erekce se může postarat i přírodní doplněk stravy Zerex Klasik. Tisíce mužů se už přesvědčili o jeho kvalitách. Podporuje libido a chuť na sex, příznivě ovlivňuje sexuální vitalitu, výkon a intimní život. Pomáhá nabýt zdravé sebevědomí. Užívá se 60 minut před pohlavním stykem. Složky na přírodní bázi obsažené v produktu mají příznivý vliv na kvalitu sexuálního života, podporu pevné erekce a výkon muže v posteli.

Kotvičník zemní podporuje sexuální touhu a celkový výkon a příznivě ovlivňuje normální hladinu mužského pohlavního hormonu. Maca peruánská pomáhá udržovat sexuální aktivitu. L-arginin pozitivně ovlivňuje zásobování organismu krví, pohlavní orgány nevyjímaje, čímž přispívá k pevné erekci. Zerex® je laboratorně testovaný doplněk stravy schválený ÚVZ SR.



Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow