Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Podpora erekce

Dosáhněte oddálení ejakulace díky Kegelovým cvikům

Autor článku: redakce Zerex.cz 31.01.2018 00:00 Dosáhněte oddálení ejakulace díky Kegelovým cvikům

Mysleli jste si až doposud, že Kegelovy cviky jsou výsadou pouze žen? Pak vás vyvedeme z omylu! Kegelovy cviky mohou procvičovat i muži. A nejen, že se vám díky tomu zpevní svaly pánevního dna, přispívají k oddálení ejakulace, ale také zlepší celkový sexuální prožitek. Pojďte s námi objevit tuto 70 let starou metodu a získejte kontrolu nad svým vzrušení.

Různé možnosti pro oddálení ejakulace

K oddálení ejakulace můžete vyzkoušet spoustu technik. Od hrubších kondomů přes myšlení na něco asexuálního během sexu až po neustálé přerušování milování. Všechny jsou sice více méně účinné, ovšem jejich pohodlnost je již diskutabilní. Například hrubší kondomy jsou velice nepříjemné, nemusí být v řadě případů 100% účinné a navíc s nimi samotný problém předčasné ejakulace nijak neřešíte, pouze uměle oddalujete samotnou ejakulaci.

Kegelovy cviky pro muže

Pak jsou zde ovšem možnosti, které jsou mnohem příjemnější. Mezi ně patří Kegelovy cviky, tantrická cvičení či přípravky na oddálení ejakulace. Ač jsou Kegelovy cviky spojovány zejména se cvičením pro ženy, ani muži nejsou touto technikou ochuzeni. Kegelovými cviky totiž všeobecně procvičujete a zpevňujete svaly pánevního dna, a je jedno jestli u žen nebo u mužů. Díky pravidelnému cvičení se vám zpevní svaly v okolí penisu a také oddálí časté nutkání na malou či právě vyřeší problémy s předčasnou ejakulací. Vhodné jsou pro všechny. Vyzkoušet je tedy můžete i vy!

Jak správně provádět Kegelovy cviky?

Ideální je procvičovat svaly pánevního dna při močení. Nacvičování spočívá v rytmickém zatínání svalstva, obdobně jako při zadržování močení, a jejich následné uvolňování. Při důsledném cvičení by měly být svaly nacvičovány přibližně třikrát denně, v intervalu třiceti až čtyřiceti stahů a povolení. Ze začátku by mělo jít o krátké stahy a postupem času se jejich délka může prodlužovat až na deset sekund. Svaly ale samozřejmě můžete procvičovat i během běžných životních situací, například při jízdě autem, v MHD nebo v práci. Nikdo nepozná, že něco takového praktikujete.

Další možnosti pro oddálení ejakulace

Spolu s Kegelovými cviky, které jednoznačně doporučujeme všem, můžete vyzkoušet také tantrické masáže. I v tantře se totiž nachází spousta technik pro zpevnění erekce či oddalování ejakulace. Ovšem u tantry se jedná o mnohem časově náročnější cvičení. Musíte si k nim najít klidné místo a nemůžete je provozovat všude. To je oproti Kegelovým cvikům nevýhoda.

Vyzkoušet můžete také tabletky na oddálení ejakulace

Další možností, avšak ne zcela poslední, jsou přípravky na oddálení ejakulace. Jedním takovým jsou tabletky Zerex Extralong. Lidé, kteří je již vyzkoušeli, uvedli, že v některých případech dokázal Zerex Extralong prodloužit sex až o 30 minut. Navíc zvyšuje libido a chuť na sex. Pokud k němu tedy přidáte ještě pravidelné Kegelovy cviky, máte o perfektní sexuální zážitek postaráno. Tablety Extralong na oddálení ejakulace Vyzkoušejte i vy Kegelovy cviky a rozlučte se s předčasnou ejakulací či problémy s častým močením!



kegelovy cviky oddálení ejakulace slabá výdrž v posteli
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow