Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Sexuální polohy

Obývací pokoj - vyzkoušejte nové polohy při sexu

Autor článku: redakce Zerex.cz 26.04.2018 00:00 Obývací pokoj: vyzkoušejte nové polohy při sexu

Milovat se pouze v ložnici už dávno není jedinou možností. Dříve se lidé k této tradiční variantě uchylovali z toho důvodu, že právě v ložnici měli největší soukromí. Mohli se zde zamknout, měli zde klid, nic je nerušilo. Ovšem ty doby jsou dávno pryč. Vyzkoušejte něco nového, neokoukaného, netradičního! V tomto článku najdete zajímavé polohy při milování vhodné do obývacího pokoje. Uvidíte, že si je všechny zamilujete.

Pohovka: Vaše nejlepší sexuální pomůcka

Mysleli jste si, že je gauč, pohovka nebo křeslo vhodné jen pro odpočinek a sezení? Pak jste na omylu! Můžete jej využít ještě k jednomu účelu, a to k sexu! Pohovka či křeslo mohou mít spoustu využití. Tím, že jsou měkké, jsou stejně pohodlné jako postel, ale díky opěradlům mají větší množství využití. Samozřejmě záleží na prostoru, který kolem gauče či křesla máte, ale všeobecně vzato jsou následující polohy při sexu vhodné pro každého. Jen je vyzkoušejte!

Všem polohám při sexu předchází příprava

Ještě než se na to vrhnete a začnete zkoušet nové polohy při sexu, je dobré místo pro milování připravit. Odstraňte všechny potenciálně nebezpečné předměty, jako jsou zapadlé propisky, klíče nebo mince, dále na gauč nebo křeslo rozprostřete deku či prostěradlo, abyste si nepotřísnili potahy, a v neposlední řadě navoďte tu správnou atmosféru svíčkami či vonným olejíčkem. A můžeme jít na to! 

První poloha při sexu: Misionář na boku

Jako první vyzkoušejte něco jednoduššího, a to klasickou misionářskou polohu na boku. Lehněte si čelem k sobě na pohovku, žena vás obejme nohama a vy do ní jemně proniknete svým ztopořeným údem. Rychlost a síla přírazů je čistě na vás. Tuto polohu doporučujeme pro rozproudění vzrušení. Je jednoduchá, prakticky každý ji zná a je velmi příjemná.

Sezení na pohovce

Jakmile jste vzrušení a vaše partnerka je dostatečně vlhká, můžete změnit polohu. Muž si sedne na pohovku a partnerka si sedne čelem obkročmo na něj. Pro oba to bude velice příjemné, neboť partner se může opřít o opěradlo a partnerka se může dostatečně uvolnit a pohodlně se uvelebit. Tentokrát bude mít veškerou rychlost a sílu přírazů v rukou partnerka, která vše může ovlivňovat pohyby nahoru a dolů. Pokud je partnerka zkušenější, může vyzkoušet také krouživé pohyby pánví.

Sezení a sex zezadu

Ještě chvíli u sezení zůstaneme. Partner zůstane sedět, jen partnerka si přesedne a místo čelem si na něj sedne zády. Tato poloha je vhodná nejen pro klasický sex, ale také pro anální sex. Opět iniciativu u této pozice převezme žena. Pro tu to bude velmi silně vzrušující, neboť bude penis u této pozice stimulovat její bod G. Jak správně na anální sex? To se dozvíte v našem článku: 

Na koníčka

Stejně jako v posteli, tak i na pohovce nebo v křesle můžete vyzkoušet pozici na koníčka. Žena si klekne na pohovku nebo křeslo a rukama se opře o opěradlo. Muž zůstane stát na zemi a zezadu do ní jemně začne pronikat svým penisem. Opět je to velice intenzivní poloha, a tak doporučujeme nejprve do partnerky pronikat jemně a pomalu a postupně navyšovat intenzitu. Tuto polohu můžete posunout na vyšší úroveň tím, že chytíte partnerčiny ruce za jejími zády. Tím bude naprosto bezmocná a budete ji mít plně ve své moci.

Přes opěrku na ruku

Pokud máte doma pohovku, která má i malé opěrky na ruce a máte vedle pohovky dostatek místa, můžete vyzkoušet i tuto další pozici. Žena si lehne na pohovku a zadeček položí na opěrku na ruku. Muž se postaví vedle pohovky, položí si partnerčiny nohy na ramena a začne do ní opět pronikat. Aby vaše partnerka prožila ještě silnější orgasmus u této polohy, může si jednou rukou stimulovat klitoris.

Poloha při sexu pro zkušenější

A na závěr zde máme jednu polohu pro zkušenější milence. Vychází z polohy Sezení a sex zezadu. Ovšem v tomto případě nebude vaše partnerka na vás sedět, ale ležet. Žena si lehne na vaše stehna, rukami se bude přidržovat země, obličejem se bude dívat do země a nohy ohne a schová za vaše ruce. Tato poloha je poměrně fyzicky náročná, ale rozhodně okoření vaše milování.

Sex není určen jen do ložnice

Všechny tyto polohy můžete při sexu střídat. Můžete vyzkoušet jen jednu, nebo hned všechny. Základem je, aby se vám to líbilo a vneslo to do vašeho intimního života nějaké zpestření. Pokud hledáte více inspirace, nakoukněte do Zerexsutry! Moderní kniha sexuálních poloh pro všechny! Provede vás taji sexuálních technik, které vnesou novou jiskru do vašeho života. Najdete v ní nejen zajímavé sexuální polohy vhodné do obývacího pokoje, ale také do auta, ven, do sprchy či do kuchyně. Pokud tedy do teď váš sexuální život spíše upadal, těšte se až společně otevřete Zerexsutru. Jak se říká, země se otřese v základech!
Zerex klasik - zlepšete svou erekci



sexuální polohy polohy v obývacím pokoji zerexsutra soulož polohy
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow