Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Sex a erotika

Neopakovatelný Valentýn - Vyzkoušejte Nuru masáž

Autor článku: redakce Zerex.cz 08.02.2018 00:00 nuru masáž

Valentýn je jedním z nejzamilovanějších dnů v celém roce. Mnoho lidí se na něj těší několik měsíců. Páry po celém světě jej slaví společnými chvílemi, dárky, zamilovanými pohledy, večeřemi u svíček či postelovými hrátkami. Nejeden z nich navíc hledá něco nového, vzrušujícího, netradičního, čím by mohl svého partnera či partnerku překvapit a zároveň potěšit. Tím může být letos právě Nuru masáž. Jedna z nejerotičtějších, nejvášnivějších a nejsmyslnějších masáží vůbec. Pojďte společně s námi objevit její kouzlo a nakouknout pod roušku smyslnosti.

Nuru masáž pro každého

Krásou Nuru masáže je fakt, že ji může provozovat naprosto každý. Nezáleží na věku partnerů, jejich kondici nebo délce jejich vztahu. Nuru masáž je jednoduchá, ale zato velmi smyslná. A nemusíte absolvovat žádný kurz, abyste si ji mohli plně vychutnat. Budete k ní potřebovat pouze latexový chránič na postel a Nuru gel. To je vše. Nic víc k ní není potřeba. Různé masážní pomůcky jsou pouze dobrovolné. Samotné pohyby a masáž je plně ve vaší režii.

Nuru masáž - Začínáme

Od teorie nyní přejdeme rovnou k praxi. Nejprve se musíte oba na masáž připravit. Jelikož je Nuru masáž tzv. masáží tělo-na-tělo, je ideální začít společnou sprchou. Oba se pořádně vykoupejte a smyjte ze sebe pach všedních dní. Už společná koupel může být velmi smyslnou záležitostí, která navodí tu správnou atmosféru. Poté zakryjte postel latexovým chráničem, abyste si ji nezašpinili, a svá těla namažte pořádnou dávkou Nuru gelu. Ideální je gel smíchat s teplou vodou, aby jeho nanášení bylo příjemné. Také samotné nanášení je velmi smyslné. Dotýkáte se navzájem všude na těle, rozmazáváte si jemně gel, vzrušení mezi vámi stoupá.

Postup masáže

Jakmile jste oba dva dostatečně namazání Nuru gelem všude po těle, můžete přejít k samotné masáži. Ta oproti ostatním druhům masáží nespočívá v tlacích určitých bodů, ale v masáži celého těla. Jeden z partnerů nehybně leží na posteli a druhý jej celým svým tělem masíruje. Proto by měli být oba dva pořádně namazání Nuru gelem. Během masáže se klidně můžete prostřídat, nebo se může iniciativy chopit pouze jeden z vás. Každopádně je Nuru masáž velmi příjemná, není bolestivá a je hodně sexy. Dotýkáte tělo na tělo, užíváte si jeden druhého a polykáte vzrušení plnými doušky.

Vyvrcholení masáže

Přesto, že cílem masáže není primárně sex, vzrušení při ní bývá tak veliké, že to prostě nejde vydržet. Jakmile to už bude skoro nesnesitelné, můžete celou masáž zakončit nezapomenutelným milováním, na které budete oba ještě dlouho vzpomínat. Navíc i samotný sex s gelem Nuru je velmi zajímavý. Vaše těla jsou kluzká, hedvábně jemná a zároveň vzrušením celá rozechvělá. Garantujeme, že takový sex jste určitě ještě nezažili! Celé to tak bude dokonalým vyvrcholením Valentýnského dne. Na takový svátek všech zamilovaných budete oba rádi vzpomínat.

Nuru masáž nejen doma

Ovšem Nuru masáž nemusíte provozovat jen doma a pouze se svým partnerem či partnerkou. Existují totiž specializované salóny, ve kterých vám Nuru masáž také udělají. Poskytnout ji může pouze certifikovaná a vyškolená masérka, která přesně ví, jak ji udělat co nejlépe. Ta většinou postupuje úplně stejně, jako při domácí masáži.

Krok po kroku profesionální masáží

Vše opět začíná koupelí. Ta může, ale nemusí být společná. Oba se pořádně umyjí. Následně masérka namaže vaše a své tělo bohatou vrstvou Nuru gelu. Jakmile jste oba dostatečně kluzcí, začne s masáží. Stejně jako u domácí masáže, i v tomto případě vás bude masírovat tělo na tělo. Pomalu na vás bude nalehávat svým vlhkým tělem a masírovat všechna zákoutí vašich těl. Masáž neprobíhá pouze na zádech, ale také na hrudníku, břiše či přirození. Je jen na vás, kam až masáž necháte zajít. Nakonec může, ale nemusí dojít k sexu. To už je pouze na vás, jak se s masérkou domluvíte. Avšak upřímně musíme zhodnotit, že Nuru masáž s milovaným člověkem je mnohem příjemnější a smyslnější, než s někým cizím.

Pár slov závěrem

Chcete připravit svému partnerovi či své partnerce nezapomenutelný svátek všech zamilovaných? Pak zařaďte do večerního programu také Nuru masáž. Je perfektní volbou naprosto pro všechny a její účinky jsou nepřekonatelné. Pokud do teď mezi vámi panoval sexuální chlad, od nynějška nebudete vědět, co ta slova vůbec znamenají. Garantujeme, že takové vzrušení jste už dlouho nepocítili. A pokud chcete svůj protějšek potěšit ještě nějakým dárkem navíc, můžete sáhnout například po afrodiziakálním parfému či erotické knize Zerexsutra.

prodloužení pohlavního styku



nuru masáž valentýn valentýnsky dárek
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow