Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Naše tělo

Opravdu není velikost penisu důležitá?

Autor článku: redakce Zerex.cz 13.06.2017 00:00 velikost penisu

I když to ženy neřeknou nahlas, pro mnohé hraje velikost penisu zásadní roli. Ačkoli se v poslední době hovoří o tom, že důležitá je mužova vynalézavost a „technické fígle“, realita bývá jiná. Tak jako neexistuje prototyp ideálního muže, zrovna tak nelze říci, jak velký a silný by penis měl být. Jak lze dosáhnout zvětšení penisu?

Řešíte velikost penisu? Nebo tloušťku?

Některé ženy moc nepřemýšlí o tom, co má muž v trenýrkách, pokud je umí perfektně uspokojit. Jiné jsou zase přesvědčené, že mezi výkonem malého a velkého penisu je citelný rozdíl, a i když se muž snaží, co mu síly stačí. Ten centimetr, centimetr a půl pořád chybí, domnívají se ženy. Hodně se hovoří o délce penisu, ale zrovna tak důležitá je i jeho tloušťka.

Mnohé dámy, které měly hodně obdařené milence, jen těžko slevují ze svých nároků. Jiné si váží toho, jak se k nim muž chová, oceňují jeho snahu a nad tímto „nedostatkem“ mávnou rukou. Každá má jiné zkušenosti i představy o tom, jak vypadá ideální milenec a jeho „nádobíčko“. Některé kladou důraz především na vztah jako takový a sex nehraje až takovou roli, ale jsou to spíše výjimky. Čeští muži se ale rozhodně nemají za co stydět, alespoň v rámci srovnávání s dalšími evropskými národy. V našem dalším článku se také dočtete, jak jsou na tom s velikostí český muži i to jak správně změřit rozměr vašeho penisu.

Umlčte ten tichý, pochybovačný hlásek!

Mnoha mužům se významně ulevilo, když odevšad slyší, že lpět na velikosti pohlavního údu je téměř zastaralé. Ale někdy, v hloubi duše, se přeci jen ozve tichý, pochybovačný hlásek: ano, na velikosti nezáleží, ale… ale kdyby byl tvůj penis větší, kamaráde, na škodu by to rozhodně nebylo! Pokud muž miluje partnerku, která dosud dávala přednost obdařenějším partnerům, může ho tato skutečnost trápit. To je ale úplně zbytečné.

Ještě předtím než se obrátíte na pomocníka zvaného Google a začnete prostřednictvím něj vyhledávat "pilulky na zvětšení penisu", zkuste zapracovat na zvětšení vašeho sebevědomí. Muž, který se dobře cítí s tím, co mu příroda nadělila, je pro ženu velmi přitažlivý - zejména v případě, že umí dobře zacházet se svým "nástrojem". Když chcete mít jistotu, že váš romantický večer dopadne tak jak má, existují ryze přírodní tabletky na potenci. Zlepšují totiž významně erekci a ta jde se zvětšením pohlavního údu ruku v ruce. Tablety Zerex v tomto ohledu fungují spolehlivě, takže pánové nemají co ztratit, mohou jen získat.  



zvětšení penisu tabletky na zvětšení penisu velikost penisu penis
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow