Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Naše tělo

Nejzvláštnější příčiny problémů s erekcí. Co všechno ji vyplaší?

04.07.2019 00:00 nejzvlastnejsi-priciny-problemu-s-erekci-co-vsechno-ji-vyplasi

Erekce je zvláštní úkaz. Říká se, že je barometrem zdraví, ale dokáže pozlobit i jinak úplně zdravého člověka. Nevěřili byste, díky čemu všemu můžete mít problémy s erekcí. Klasické příčiny v tomto článku odložíme na chvíli stranou a podíváme na zub těm nejzvláštnějším, nejneobvyklejším a nejdivnějším příčinám problémů s erekcí. A věřte nám, že se budete skutečně hodně divit.

Sportem ku zdraví? Nebo k erektilní dysfunkci?

Pohyb a pravidelný sport je pro člověka velmi důležitý. Hýbat se musíme jednou za čas všichni a pokud přestaneme, koledujeme si o víc než jen pár kilo. Ovšem jak se říká „Všeho moc škodí”, a to i toho sportu. Konkrétně je prvním netradičním zabijákem erekce cyklistika. Doktor Irwin Goldstein dokonce prohlašuje, že „existují pouze dva druhy cyklistů - ti, kteří jsou impotentní, a ti, kteří impotentní teprve budou.

Během jízdy na kole si nepřirozeně přisedáváte své nádobíčko, které není dostatečně prokrvené. Pokud jezdíte na kole skutečně často, můžete se po čase potýkat s problémy s erekcí či dokonce s neplodností. „Nejdůležitějším varovným signálem, že je něco špatně, je necitlivost nebo brnění penisu po dlouhé jízdě na kole,” říká Irwin Goldstein, MD, ředitel San Diego Sexual Medicine. „Dokonce i mladý muž může ztratit po dlouhých hodinách strávených v sedle schopnost dosáhnout erekce,” dodává Irwin Goldstein. Proto je potřeba to s jízdou na kole příliš nepřehánět.

Ústní hygiena na prvním místě

Vyčistit si každý večer zuby, používat správné hygienické pomůcky, dbát na pravidelné lékařské prohlídky a občas zavítat i do ordinace dentální hygieny. To všechno už moc dobře víte. Ale jak to souvisí s vaší erekcí?

Nevěřil byste, ale američtí vědci přišli na to, že chronický zánět dásní zvyšuje riziko vzniku erektilní dysfunkce. Studie byla zveřejněna v červnu v Journal of Sexual Medicine. Podle odborníků je onemocnění dásní indikátorem celkového špatného zdravotního stavu a je spojené se zvýšeným rizikem srdečních onemocnění. A to všechno dohromady může vést k problémům s erekcí. „Onemocnění dásní může být způsobeno základním problémem s průtokem krve v dásních. Je možné, že pokud s tím máte problémy, máte problémy i s průtokem krve v jiných částech těla, jako je například i penis,” uvedl ve své práci Dr. Bruce Kava, předseda urologie na University of Miami Miller School of Medicine.

Pozor na kamarády

Další překvapivé zjištění přinesli výzkumníci ve své práci publikované v American Journal of Sociology. Vědci zkoumali více než 3 000 mužů ve věku 57 až 85 let, a zjistili, že muži, jejichž partnerka se příliš často stýká s jejich mužskými kamarády, má až o 92 % větší pravděpodobnost, že bude mít problémy s erekcí než ten, jehož partnerka se s jeho kamarády tolik nebaví.

Špatná nálada

Podle Cleveland Clinic Foundation může mít až 61 % lidí s těžkou depresí problémy s erekcí. Špatná nálada, frustrace, stres, deprese. To všechno vašemu vzrušení a libidu nijak nepomáhá. Naopak stačí jen malý výkyv nálady a už se vám nepostaví. Zároveň ani následná léčba deprese není k vaší erekci příliš shovívavá. Některá antidepresiva totiž mohou způsobit vážné sexuální problémy.

Příliš tučná a těžká jídla

Problémy s erekcí ovšem mohou přinést i relativně obyčejné věci, jako je třeba jídlo. Stalo se vám někdy, že jste se pořádně přejedl? Sotva jste se vlekl a nejraději jste si jen lehnul na gauč a oddychoval? Podle odborníků jsou právě příliš tučná a těžká jídla dalším zabijákem mužského libida. Minimálně hodinu před plánovanými milostnými radovánkami se proto těžkým jídlům raději vyhněte. Spíše v takovou chvíli sáhněte po zelenině, ovoci, libovém masu nebo třeba čokoládě.

Problémy s erekcí kvůli cukrovce

A na závěr zde máme úhlavního nepřítele vaší erekce, o kterém jste již určitě slyšel. Diabetes, neboli cukrovka. Muži, kteří trpí cukrovkou, jsou podle National Institutes of Health dvakrát až třikrát náchylnější na erektilní dysfunkci než muži bez diabetu. Špatně regulovaný krevní cukr může poškodit nervy a malé krevní cévy, které stimulují erekci a které umožňují samotný průtok krve do penisu.

Vyřešte problémy s erekcí díky bylinkám

Erekce je skutečně zvláštní úkaz. Stačí málo a je ta tam. Nechcete se ale před svou partnerkou ztrapnit? Chcete jí vždy předvést erekci pevnou jako skála, tvrdou jako ocel? Pak se samozřejmě v prvé řadě vyhýbejte výše uvedeným faktorům, které mohou vaši erekci pohřbít, ale také vyzkoušejte doplněk stravy Zerex Klasik. Zerex Klasik představuje vysoce koncentrované složení extraktů z tradičních bylin a důležitých aminokyselin. Složky na přírodní bázi obsažené v produktu mají příznivý vliv na kvalitu sexuálního života, pevnou erekci a výkon muže v posteli.

Teď už víte, co vaši pevnou erekci podkopává a jak si můžete přirozenou cestou zajistit pevnou erekci jako vytesanou z kamene.

 

 

V dalším článku se dočtete o tom, jak ovlivňují problémy s erekcí partnerské vztahy:



problémy s erekcí
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow