Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Naše tělo

Předčasná ejakulace - největší mýty. Co opravdu (ne)pomáhá?

01.05.2017 11:07 předčasná ejakulace
Co to vlastně je, ta předčasná ejakulace? Ženě, která obtížně dosahuje orgasmu, připadá, že tuto poruchu měl každý její partner. Odborníci proto přišli s jasnou definicí. Muž trpí předčasnou ejakulací, pokud vyvrcholí do 15 až 60 sekund od začátku soulože.

Necelé dvě minuty? To ženě nestačí!

Ale žádná kaše se nejí tak horká, jak to na první pohled vypadá. Podle lékařů trvá pohlavní styk mužů s touto poruchou v průměru 1,8 minuty. I tak je to ale hříšně málo na to, aby si žena postelové hrátky užila. Nejhorší varianta nastává, pokud muž vyvrcholí ještě předtím, než jeho tělo splyne s ženiným. Někteří muži trpí předčasnou ejakulací prakticky celý svůj sexuální život a nic jiného ani nezažili. U jiných se to může projevit dodatečně. Jde třeba o situaci, kdy partnerku sex příliš nebaví, chce to mít rychle za sebou, a tak se muž přizpůsobí a naučí se vyvrcholit rychle. Jenže nic netrvá věčně, dvojice se rozejde a muž si najde novou milenku. Partnerka je sice jiná, ale problém s předčasnou ejakulací nečekaně přetrvává. Stal se z něj mezitím zafixovaný zlozvyk.

Změňte polohu, myslete na fotbal, prodlužte předehru!

Mnoho mužů se snaží problém řešit po svém a hledají zaručené tipy. Asi nejjednodušším způsobem, jak oddálit blížící se vyvrcholení, je změna polohy. Další možností je začít myslet v daný okamžik na něco jiného než na svůdné partnerčiny křivky. Zároveň je dobré nešidit délku předehry, aby partnerka byla nažhavená, až dojde k samotnému pohlavnímu aktu.

Onanie problém nevyřeší

Některé rady vypadají na první pohled slibně, ale nepřinášejí kýžený výsledek. Mnoho mužů si myslí, že když budou pravidelně masturbovat, zbaví se sexuálního napětí a až budou se ženou, nevzruší se tak rychle. Pokud je ale problém fyziologického rázu, kam patří třeba zvýšená vodivost periferních nervů, onanie nepomůže. Existují různé znecitlivující masti, gely a kondomy, které umí sexuální vzrušení solidně utlumit. Jakmile se s tím muž naučí zacházet, je zpola vyhráno. Pak jen stačí, aby sladil své tempo s partnerkou. Pokud chcete nejen zlepšit vaši erekci, ale i prodloužit pohlavní styk vyzkoušejte bylinky, které pomáhají vylepšit sexuální výkonnost a oddálit ejakulaci - patří mezi ně například Kotvičník zemní, který je hlavou složkou výživového doplňku Zerex Extralong. Má rychlý nástup, pomůže vám déle udržet erekci, oddálit vyvrcholení a zlepšit tím kvalitu vašeho sexuálního vztahu. Tabletky Zerex získáte online, bez lékařského předpisu. Někdy je nutný zásah lékaře, který zjistí, co je příčinou problému a v nejnutnějším případě předepíše vhodné léky.


zlepšení erekce předčasná ejakulace
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow