Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Sex a erotika

Nedostatek sexu u muže: Jak poznáte, že jej máte málo?

25.10.2018 00:00 nedostatek sexu u muže

Přijdete si někdy během dlouhé sexuální abstinence neustále unavení, bez života a více náchylní k nejrůznějším nemocem? Máte fyzický pocit, že vám něco chybí a že není něco v pořádku? Možná jste si až doteď říkali, že o nic nejde, ovšem nedostatek sexu u muže může skutečně způsobit fyzické i psychické problémy. Sex a spokojený intimní život je totiž pro zdraví člověka velmi důležitý. A podle odborníků není dobré tento problém bagatelizovat. Naopak nedostatek sexu je u muže závažným problémem. Jaké komplikace může delší sexuální abstinence způsobit? Proč byste měli být pravidelně sexuálně aktivní? A jakým způsobem si můžete udržet pravidelný sex?

Sexem ku zdraví

V dnešní době už moderní lékařská věda nepochybuje o tom, že sex prospívá zdraví. Pryč jsou ty doby, kdy si lidé mysleli, že je sex nevhodnou kratochvílí a že by se mu měli věnovat jen v případě početí dětí. Dnes už přesně víme, že je sex naprosto důležitý pro psychické i fyzické zdraví člověka.

Podle výzkumu z Belfastu se ukázalo, že provozování častého sexu prospívá mužům i ženám, a dokáže je ochránit i před předčasnou smrtí. Muži, kteří se milují dvakrát týdně, mají poloviční úmrtnost než ti, kteří si erotických radovánek dopřávají jen jednou za měsíc.

Při milování totiž tělo produkuje řadu hormonů a prospěšných látek, které posilují jeho obranyschopnost i psychiku. A dále se během sexu objevuje v těle hormon endorfin, díky kterému máte dobrou náladu a mnohem pozitivněji vnímáte své okolí. Nedostatek sexu tedy logicky znamená nedostatek tohoto hormonu, a to jednoduše vede ke špatné náladě, depresím a dalším potížím.

Nedostatek sexu u muže: Kam až to může dospět?

A to nejsou jediná rizika, kam až může nedostatek sexu u muže dospět. Na sexuální abstinenci sice ještě nikdy nikdo nezemřel, ale mohou se u vás dostavit potíže jak v psychické, tak i ve fyzické podobě. Výjimkou nejsou rostoucí bolesti hlavy, často se objevující zažívací obtíže, problémy s erekcí, workoholismus, obezita, deprese, zhoršená imunita, nervozita, únava, nedostatek sebevědomí a spoustu dalších.

Nedostatky v sexu mohou být prvním varováním, že se blíží vážné srdeční problémy, deprese a mnohá další onemocnění,“ tvrdí britská doktorka Rosemary Basson, autorka studie o spojitosti mezi sexem a celkovým zdravotním stavem.

Navíc čím déle abstinujete, tím déle se pak budete navracet do běžného sexuálního života. Proto je pravidelný sex naprosto základním stavebním prvkem k pevnému zdraví. Je-li totiž člověk spokojen po sexuální stránce, může se to odrazit nejen na jeho výborné náladě, ale také na fyzickém i duševním zdraví.

Jak si udržet pravidelný pohlavní styk?

Jak si tedy udržet s vaší partnerkou pravidelný sex? Jak si zajistit dostatečnou dávku sexu, aby se u vás žádný negativní důsledek neobjevil? Podle sexuologa Radima Uzla je nejjednodušším řešením tohoto problému masturbace. Pokud se podle něj člověk věnuje onanii, pak v podstatě nedostatkem sexu trpět nemůže, maximálně nedostatkem fyzického kontaktu. To ale samozřejmě není vhodné řešení donekonečna. Čas od času každý toužíme po fyzickém kontaktu s naší milovanou polovičkou, a tak je masturbace pouze přechodným řešením. Jak tedy zajistit pravidelný sex s vaší partnerkou?

Nedostatek sexu u muže? Vyzkoušejte přírodní afrodiziaka!

Odpovědí jsou afrodiziaka! Vyzkoušejte zapojit do vašeho intimního života nejrůznější afrodiziaka, která přinesou vášeň a touhu do vaší ložnice.

Mezi silná afrodiziaka patří kotvičník zemní. Ten dokáže podle nejnovější studie zvýšit vaši sexuální touhu až o 79 %.  Pomáhá zvýšit hladinu mužského pohlavního hormonu v mužském těle, působí jako prevence neplodnosti, zlepšuje kvalitu spermatu a má také pozitivní účinky na kardiovaskulární systém. Více o kotvičníku zemním se můžete dočíst zde.

Vaši touhu podpoří také mořské plody, ústřice, čokoláda, chilli, nebo třeba káva. Zapojte všechny tyto potraviny do svého jídelníčku a budou se dít divy. Můžete například připravit pro svou drahou polovičku romantickou večeři při svíčkách právě s těmito ingrediencemi. Uvidíte, že po večeři jen u televize rozhodně sedět nezůstanete! Po takové večeři plné afrodiziak se rychle přesunete do ložnice, kde se následně klidně celý večer budete oddávat milostným radovánkám.

A pokud chcete vsadit na nejsilnějšího možného spojence, sáhněte po přípravku Zerex Klasik. Jedná se o jeden z nejsilnějších doplňků stravy pro podporu libida. Příznivě ovlivňuje sexuální vitalitu, výkon a intimní život. Pomáhá nabýt zdravé sebevědomí a má rychlý nástup účinku. Zerex Klasik představuje vysoce koncentrované složení extraktů z tradičních bylin a důležitých aminokyselin, které mají příznivý vliv na kvalitu sexuálního života, pevnou erekci a výkon muže v posteli. Můžete si jej volně koupit na internetu. Jedná se o certifikovaný a prověřený produkt, který může mít pozitivní vliv na vaše libido a chuť na sex.

Doplňte Zerex Klasik navíc o afrodiziakální parfém a budete pro svou partnerku naprosto neodolatelný. Jaký parfém se k vám nejvíc hodí? To zjistíte v tomto článku. S parfémy Zerex a se Zerexem Klasik už vám nedostatek sexu hrozit rozhodně nebude!



nedostatek sexu u muže
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow