Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Podpora erekce

Zbavte se přezdívky „Rychlík”. Naučte se jak prodloužit pohlavní styk

Autor článku: redakce Zerex.cz 31.08.2017 00:00 jak prodloužit pohlavní styk

S každým romantickým večerem, kdy máte šanci strávit nerušenou chvíli se svou manželkou, si říkáte, že dnes to bude skutečně na celou noc. Atmosféra překypuje vzrušením, vaše žena má na sobě tu úžasnou krajkovou košilku, co si koupila minulý týden a vy už hoříte nedočkavostí. Během vášnivé předehry vaše libido křičí „už, už” a vy nemáte problém ho poslechnout. Bleskovým trikem hodným Davida Cooperfielda jste odhodil krajkovou košilku v dál a stojíte proti sobě nazí a vzrušení. Ovšem stačí pár minut slastného proniknutí a už je to tady, nedá se to odvrátit, je to jako apokalypsa, která zničí celou představu dlouhé divoce strávené noci. Show končí a ona je zklamaná a vy možná ještě víc. Čtěte dál a zjistíte jak prodloužit pohlavní styk.

Přecitlivělý žalud

Mohli jste si všimnout, že stačí jen pár minut milování s manželkou a dráždění je pro vás tak citlivé a nesnesitelně vzrušující, že se orgasmu prostě nevyhnete. A říkáte si co s tím? Řešení je zcela prosté. Více masturbujte. Pokud si plánujete, že se dnes večer se svou láskou pomilujete, hodinu před tím si nenápadně odskočte do koupelny a tam si udělejte trochu potěšení sám. Uvidíte, že vydržíte mnohem déle. Pokud však ani tento způsob nepomáhá, zkuste kondomy. Ty vám penis lehce znecitliví a vy si tak může vychutnat milování o něco déle. Pokud ale nefandíte kondomem, existují i další účinné a příjemnější způsoby jak oddálit váš vrchol - čtěte pozorně dál.

Prodloužení erekce díky předehře

Je jasné, že muži chtějí jít hned na to, ovšem ženy naproti tomu potřebují trochu více času. Předehra je pro ně velmi důležitá, a čím je procítěnější, tím více ženu nažhaví. Během dlouhé předehry z vás prvotní vzrušení lehounce opadne, naopak vaše žena bude dychtivá pokračovat dále. Tím se dostanete do jisté rovnováhy, kdy máte i značnou šanci ukončit své milování společným orgasmem.

Změna polohy

Experimentování není zakázáno, naopak je žádoucí. Pro oddálení ejakulace a zpestření sexuálního života je vhodné měnit polohy, co nejčastěji. Nejen, že se vám tak otevřou nové možnosti, jak okořenit svůj intimní život, ale bude vás to i více bavit. Příjemné plus navíc, nemyslíte?

I bylinky vědí jak prodloužit sex 

Předčasná ejakulace není věc, která by byla nějak neobvyklá. S tímto problémem se setkalo už velké množství mužů, každý ho však řeší jinak. Mimo masturbace, dlouhé předehry či změn poloh, můžete vyzkoušet i různé doplňky stravy. Jedním z nich je například Zerex Extralong, což je přírodní výrobek na prodloužení erekce určený pro muže.. Obsahuje zázračné složky Kotvičník zemní, L-arginin, Macu, Ženšen a mnohé další, které pomohají zabránit předčasné ejakulaci. Záleží už jen na vás, čemu dáte přednost, anebo zkusíte vše najednou.

Zerex Extralong - jak prodloužit pohlavní styk



prodloužení erekce jak oddálit ejakulaci předčasná ejakulace
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow