Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Vztahy

Muži, jaké ženy vás přitahují?

Autor článku: redakce Zerex.cz 14.05.2014 00:00

Tohle je téma, na které by se dalo napsat minimálně 3 bible! Přeháním, jako vždy a ráda, budu se snažit být ne příliš rozsáhlá. Začala bych mojí typologii žen, kterou mám roky odpozorovanou a odzkoušenou. Podle toho, co muže přitahuje na ženách, bych rozdělila ženy do čtyř následujících kategorií:

  • Žena typ princeznička na sále
  • Ostře-vtipní a sexuálně-deviantní dračice
  • Manažerský typ
  • Navař, oper a obsluž

Princeznička

Žena prvního typu je prostě princezna v pravém slova smyslu, panenka z cukru. Jemný hlásek a nevinný výraz tváře, zmatená ve světě s nikdy nekončící touhou být nalepena na nějakém muži. Na muži silném a dobře zabezpečeném. Většinu času věnuje sobě a své kráse, ráda nakupuje v obchodech a zdobí se zbytečnými šperky (vždyť tím by měla být přece ona sama). Muž při tomto typu může zapomenout na oporu, ať už po stránce profesionálního života, nebo osobního. On musí být ten silný a utírat slzu, protože ona je ta, která má být opatrovaná. Je nutné zajistit si úklidovou službu, vždyť deseticentimetrové gelové nehty s diamanty se nebudou ničit.

Dračice

Ostře-vtipní a sexuálně-deviantní dračice je typ ženy do kočáru i do vozu. Muže dokáže nejen rozpálit, ale i podpořit ať už v pracovní oblasti, nebo v osobním životě. Je to rovnocenná partnerka a svým zvýšeným množstvím mužského pohlavního hormonu (to neznamená vousy a podobně) v sexuální oblasti patří do světa jeho splněných snů. Tuto ženu se muž nemusí obávat vzít s sebou ven, protože ví vždy a všude pěkně zajiskřit, naklonit si lidí a jak umí být úžasnou partnerkou, umí být i společnicí. Když muž náhodou onemocní, což se málo kdy stává - jelikož má dostatek, ba přímo přebytek sexu a zdravé stravy, je schopna a ochotna vybavit i jeho pracovní záležitosti, samozřejmě vždy s dávkou šarmu, až někdy hrozí, že mu jeho byznys přebere. Nicméně ona si je vědoma toho, že toto je výsada mužů a proto je patřičně hrdá na toho svého a těší se z jeho úspěchů. A mají pestrý divoký život, neboť tento typ ženy je anděl s ďáblem v těle, takže muž nikdy neví, co od ní může očekávat a to ho na ní neskutečně přitahuje.

Manažérka

Žena manažerského typu je odstrašující element pro muže. Jedině pokud by ji nějaký novodobý zlatokop, ztroskotanec nebo opilec okouzlil natolik, že by ztratila svůj přísný logicky aparát a mužské nazírání na svět a spadla by s ním do nefunkčního jednostranného vztahu, kde by ho živila. Možná by to trochu uspokojilo její vladařské choutky někoho si vydržovat a držet na krátko. Tím, že ženy manažerského typu vstupují do výsadně mužského světa - ať už jde o byznys a podobně, nahradí muže. Muž má geneticky zakódovanou potřebu být "nahoře". Lépe řečeno, potřebuje mít pocit, že v tomto světě tvoří a směřuje ke svému cíli, při čemž používá hlavně analytické myšlení a dravost, která mu byla dána od přírody. Když se však tato mužská energie projeví na ženě, je problém. Muži mají strach, berou ji jako konkurenci a celkově se tak ztrácí sexuální polarita mezi nimi, upadá vášeň a všechno jde do háje. Toto považuji za nejproblematičtější typ, co se týká vztahů. Chlap, který je s takovou ženou musí být rád submisivní, nebo je to ten příživník a podobně. Ale podnětem k zamyšlení je, zda submisivní muž je pravý muž.

Žena v domácnosti

Tak a dostáváme se k poslednímu typu žen - Navař, oper a obsluž. Toto je nejsmutnější typ z těchto čtyř. Žena, která zapomíná být v první řadě partnerkou a milenkou muži a stává se jeho druhou matkou. Neustále vše po něm kontroluje, jako by byl neschopný sám něco udělat, doma ji vidí jen ve vytahaných teplákách a tak není divu, že sexuální vášeň, co kdysi prožívali, se vytratila. Žena tohoto typu se taková nerodí, stává se taková výchovou, případně vztahem s typem muže, který toto doma potřebuje a přitom si pochopitelně řeší své milenky, protože doma ho to nevzrušuje. Žínka moje milovaná, nezapomínej na to, že si v první řadě partnerka tvému ​​chlapovi a proto se musíš přestat chovat jako jeho matka, on matku už má a ty ho tímto chováním tak depolarizuješ, že můžeš zapomenout na ten dávný divoký sex a pozornost tvého muže. Dej si čas od času volno, vytáhni podvazky a překvap ho tak, že na to minimálně do dalších Vánoc nezapomene. Péče je sice fajn a je to krásný projev lásky, ale ne na úkor tvého posvátného ženství! Aby si při tom nezapomínala starat se v prvé řadě sama o sebe a byla stále tou krásnou květinkou, do níž se on zbláznil. A chlapa, který by hledal záměrně takový typ ženy, považuji za posledního mohykána mužstva “parodie na muže“. Povaleč, který potřebuje i ve svém pokročilém věku stále při sobě maminku. A o mužích příště…



partnerské problémy
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow