Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Vztahy

Máte u ní šanci? Takto ženy projevují zájem

Autor článku: redakce Zerex.cz 08.09.2020 00:00 mate-u-ni-sanci-takto-zeny-projevuji-zajem

Dokážete číst znaky, které směrem k vám vysílají ženy nebo se v nich ztrácíte?

Možná si právě kladete otázku "jak sbalit ženu" a potřebujete pár tipů, jak zjistit, na čem jste. Naučte se číst mimiku a gesta. Ty vám řeknou o ženském zájmu více, než byste očekávali.

Jak žena projevuje zájem?

Řeč těla řekne více než tisíc slov

Neverbální komunikace nebo řeč těla vypoví o emocích a pocitech více než dobře napsaný román. Stačí zachytit ty správné signály a naučit se s nimi pracovat. Zde je několik z nich.

# 1 Pouští vás do osobní zóny

Prostor cca. 1 metr od těla vám nedovolí překročit, pokud to sama nebude chtít. Svým postojem a pohyby naznačí, jestli je jí vaše blízkost příjemná nebo ne.

# 2 Dotýká se svého těla

Hra s vlasy, napravování šatů, doteky na krku, i toto jsou znaky toho, že jí nejste lhostejný.

# 3 Smích

Když se žena směje během toho, když mluvíte, nemusí to nutně znamenat, že jste vtipný. Žena se však s vámi cítí dobře a smích je přirozená součást toho, jak vám neverbálně naznačí, že jste pro ni přitažlivý.

# 4 Nohy směrem ke vám

Všímejte si i toho, kam směřují nohy ženy, když sedí. Vědci tvrdí, že je můžeme považovat za pomyslný kompas. Pokud směřují k vám, máte vyhráno. Ale pokud jsou otočené k východu, vymýšlí plán jak uniknout.

# 5 Zrcadlí vaše pohyby

Zrcadlení pohybů je jeden ze znaků vzájemné spřízněnosti.

Zařaď zpátečku, kámo!

Vyhýbání se očnímu kontaktu, otočení se zády, překřížení rukou na hrudi a přerušení jakékoli interakce by už samo o sobě mělo muži signalizovat ústup. Stejně jako křečovité svírání kabelky nebo její postavení mezi ženou a vámi jako bariéra. Jak říkají Češi, tady pšenka nepokvete. Přesto si to někteří muži vysvětlují spíše jako výzvu, aby to zkusili takříkajíc jinak.

Vytrvalost je sice úžasná vlastnost, která může být odměněna úspěchem, v těchto případech si ale spíše koledujete o to, že pohár trpělivosti ženy přeteče. V lepším případě vyvrátí oči v sloup a ukáže záda, v horším vám ušetří štiplavou žádost o odchod.

Jak být pro ženu atraktivní?

Na to, abyste se dostali do její blízkosti, byste měli zaujmout její pozornost. Největší šanci mají tzv. "Zlí chlapci". A to i přesto, jak bude drtivá většina žen vehementně tvrdit, že tento typ mužů nevyhledávají. Proč to tak je a co se od nich můžeme naučit?

  • zlí chlapci jsou sebevědomí - ne přehnaně, ale přesně vědí, co chtějí (proto to i většinou dostanou),
  • pracují na sobě - žena chce být s někým, kdo ji může dobře reprezentovat, denní návštěva posilovny proto nikdy nevyjde nazmar,
  • stojí si za svými názory, ale nevnucují je, prostě jsou o nich přesvědčeni,
  • srší optimismem - díky svému sebevědomí pro ně žádný problém nepředstavuje vážnější hrozbu, což ženy hodnotí velmi pozitivně,
  • stojí vzpřímeně a cítí se dobře ve svém těle - sebevědomí se projeví i v postoji a vnímání svého "já", díky čemuž už na první pohled dají vědět, že mají situaci pod kontrolou,
  • identifikují signály ženy a pracují s nimi - rozpoznání neverbálních signálů ženského těla pro ně nepředstavuje problém, proto ví, kdy mají zelenou.


TIP: Cenné rady o tom, jak být mužem, po kterém ženy touží, najdete i v 10 video lekcí svádění kouče Michala Kopeckého.



jak zbalit zenu jak zeny projevuji zajem
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow