Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Sex a erotika

Podle výzkumů máme stále méně sexu. Víme proč!

Autor článku: redakce Zerex.cz 29.11.2017 00:00 nechuť k sexu

Ať už je pondělí, středa nebo víkend, pokaždé se odehrává to samé. Přijdete domů, myšlenkami jste ještě v kanceláři. Sundáte si kravatu a konečně se převléknete do pohodlného domácího oblečení. Ohřejete si večeři a bezmyšlenkovitě ji sníte u televize. Pořád se vám honí hlavou závěry porady, které ovlivní fungování firmy alespoň na rok dopředu. Není to legrace. Manželka to ale vidí jinak. Vždyť já už ho vůbec nezajímám, ještě mě ani nepolíbil, snad se bude chtít večer pomilovat”. Ať už bylo v jídle jakékoliv afrodiziakum, tak po rychlé sprše jdete rovnou do postele, zhasnete lampičku, popřeje své ženě dobrou noc a pomalu se ubíráte do říše snů. Manželka s obavami po pár desítkách minut také usíná a druhý den se scénář opakuje.

Nechuť na sex

Jak už jsme naznačili výše, jedním z důvodů, proč nemáte chuť polaskat svou ženu je právě stres. Dlouhodobé napětí, které vám brání myslet na daleko příjemnější věci. Museli byste se hodně přemáhat, abyste se bez problémů oprostili od problémů, které vám neustále šrotují v hlavě. Jedním z dalších viníků, který vás ochuzuje o plnohodnotné milování, je porno. Krátké dvacetiminutové video, které vás donutí zaměstnat takzvanou Anču Dlaňovku. Proč ale neskočíte na svou ženu? Možná je to jenom o lenosti.

Proč už se tolik nemilujeme?

Vědci zjistili, že dospělí Američané měli v roce 2010 9x méně sexu než v devadesátých letech minulého století. A příčiny jsou jasné. Přemíra stresu, lenivost, únava a rozptýlení v podobě televize a internetu. Páry spolu raději sledují seriál, než aby se věnovali daleko zábavnější činnosti. Ale není se čemu divit. Máme spoustu technologií, které nás baví a nedovolí, abychom se ani na vteřinu nudili. Nemáte tedy důvod odbíhat do ložnice, když se na vašich sociálních sítích pořád něco děje. Měli bychom se nad tím ale zamyslet a něco s tím udělat, protože...

Důsledky nedostatečného sexu

Sex je přirozenou součástí života, a když jej nemáme dostatek může se objevit spousta nepříjemných věcí s ním spojených. Nedostatek sexu může zapříčinit například agresivní chování. Když se totiž nemůžete vybít v ložnici, musíte si to kompenzovat jinde, a mnohdy to není pro okolí příjemné. A co potom obezita, ta jde nedostatku sexu přímo naproti. Víte proč? Protože si jeho nedostatek nahrazujeme jídlem a většinou i pěkně nezdravým.

Šupky dupky do postýlky

Oddávejte se sexuální aktivitě častěji, vědci totiž zjistili spoustu pozitiv, které jdou ruku v ruce s vášnivým milováním. Například vám to bude po kvalitním sexu více pálit, zhubnete velké množství kalorií, vybijete ze sebe negativní energii, snížíte riziko rakoviny prostaty, zlepšíte svůj imunitní systém, posílíte svaly a upevníte váš intimní vztah. Neotálejte, vypněte přístroje, utíkejte do ložnice, nažhavte libido a rozprouděte pohlavní hormon.  PS: Pokud se někdy do intimních radovánek s polovičkou musíte přemlouvat skúskte podpořit váš chtíč například přírodními afrodiziaky. Navarte si oba každý večer čaj s kouzelnými bylinkami, které nastartují vaše libido a chuť na sex.



libido nechuť k sexu čaj afrodiziakum
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow