Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Erotický horoskop

Letní erotický horoskop: Jak žhavé bude léto 2018?

Autor článku: redakce Zerex.cz 01.06.2018 00:00 erotický horoskop

Teploty stoupají, svršky padají, energie je na rozdávání a lýtka se zapalují. Jak žhavé bude vaše letošní léto? Zapíše se do vaší paměti tučným nesmazatelným písmem? Zažijete romantiku jako blázen nebo spíše chvíle plné vášně? Objevte svůj erotický horoskop a těšte se na letošní léto!

Beran (21. 3. - 20. 4)

Vaše tajné zbraně:

Máte spoustu energie a chcete zažít každý den něco vzrušujícího. Vzhledem k Venuši, která se až do 20. září 2018 pohybuje vaším sektorem romantiky, se nedostatku přitažlivosti obávat nemusíte. Ani letos v létě nezůstanete pozadu, naopak z vás budou prýštit konfety sex-appealu jako oslňující ohňostroj.

S kým si to užijete?

Když to na vás přijde, chcete hezky divoký sex okamžitě a nic jiného vás nezajímá. Potřebujete, aby byl váš partner pod peřinou stejně žhavý, vášnivý a kdykoli nastartovaný jako vy. Proto si to letos v létě užijete skutečně pořádně vášnivě.

Kdy to propukne?

Která destinace patří k těm nejvíce erotickým? Na nejvyšším žebříčku stojí Thajsko a ostrovy v Karibiku. Vydejte se proto do některé z těchto končin a zažijete příval vášně a erotiky. Stát se to může kdykoliv během letních měsíců.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Vaše tajné zbraně:

Ke štěstí potřebujete pocit pohody. Milujete dobré jídlo, dlouhý spánek a vášnivý sex. Je s vámi zábava, příjemné posezení a pohoda. Pocit klidu nikdy neztrácíte. Navíc milujete luxus, kterým dokážete potěšit i svůj protějšek.

S kým si to užijete?

Milí Býci, bez nadsázky lze říci, že jste vyvolení pro lásku a milostné eskapády, ke kterým budete mít v létě příležitostí víc než dost. Smyslnost má vaše znamení přímo v popisu práce. Pozor však, aby vám některé zážitky a dojmy nepřerostly přes hlavu! Nedejte se omámit lichotkami a dejte na svou intuici. Kdy to propukne? Ať už se ocitnete v přírodě, umělecké galerii nebo na večírku, všude na vás může číhat velice šťastné seznámení. Proto se dívejte kolem sebe a třeba potkáte zajímavého člověka. Máte po dovolené a stejně partnera či partnerku zmáhá únava a vyčerpání a na sex nemá ani pomyšlení? Vyzkoušejte odlehčenou variantu. I pouhé mazlení, letmý polibek či dotek dokáží stimulovat touhu.

Blíženci (21. 5. - 20. 6.)

Vaše tajné zbraně:

Máte desítky zájmů a přátel. Všem se chcete věnovat naplno, takže vám na lenošení nezbývá čas. Jste jako vítr a často zapomínáte, kde vám hlava stojí. Na srdcové záležitosti nějak nezbývá čas, natožpak dotahovat věci lásky do konce. Vzájemné něžnosti rádi provozujete nejen na místech k tomu určených, ale i tam, kde jste je ještě neprožili. Sex v garáži, dílně nebo v prádelně je sice nezvyklý, ale vám se bude nepředstíraně líbit.

S kým si to užijete?

Na atraktivní protějšek můžete narazit v kině, na koncertě, výstavě spojené s uměním, v galerii nebo třeba kavárně. Na památku na krásné chvíle ve dvou si udělejte populární selfíčko.

Kdy to propukne?

V předposlední červencový den budete o lásku zakopávat. Naopak na lenošení bude nejideálnější čas na přelomu července a srpna.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Vaše tajné zbraně:

V oblasti lásky a vztahů nepatříte zrovna mezi ty nejprůbojnější jedince. Raději kličkujete než byste sváděli přímým výpadem. O to větší sílu pak má vaše schopnost milovat a přilnout svým srdcem i duší k vašemu protějšku. Máte vyvinutou intuici, dokážete se vcítit do druhých a rádi o někoho pečujete. Léto roku 2018 pro vás bude zkouškovým obdobím, ale na konci by na vás mohla čekat sladká odměna.

S kým si to užijete?

Přesto, že registrujete sexuální signály z okolí neobyčejně rychle, nikdy byste neměli dělat směrem do ložnice první krok. Nebojte se, že tím dotyčného či dotyčnou smrtelně urazíte. Právě naopak! Jiskra vášně se tím více rozhoří a to pak bude jízda, na kterou hned tak nezapomenete. Nejvíce se odkryjete Rybám a nebudete se za to stydět.

Kdy to propukne?

Začátek léta bude žhavý jako uhlíky. Raci, kteří nemáte stálého partnera, můžete potkat vysněný protějšek a nemusí z toho být jen milostný románek. Pozor, konec léta už na flirty nebude tak úspěšný. Dovolená se vám nejlépe vydaří až na podzim.

Lev (23. 7. - 23. 8.)

Vaše tajné zbraně:

Ve společnosti si vás každý všimne. Raději si pořídíte jeden kvalitní a drahý svetr než deset levných. Máte slabost pro sladkosti a cvičení vás přitom moc nebaví. Pro lásku jste přímo stvořeni, umíte okouzlovat, magnetizovat, vyzařovat nadpřirozenou laskavost a váš protějšek se ve vaší blízkosti hřeje jako ve slunečních paprscích.

S kým si to užijete?

Než se rozhodnete, že dáte v lásce přednost člověku, jehož podstatný půvab tvoří výše konta, přemýšlejte. Hlavně si nenechte namluvit, že peníze jsou v životě všechno. Chvíle, kdy by se k vám takový člověk začal chovat jako ke svému majetku, by byla k nezvládnutí. Léto roku 2018 vás předurčuje k nalezení skutečné lásky a solidního milostného vztahu, ze kterého se nakonec vyklube trvalý partnerský vztah.

Kdy to propukne?

Pokud jste nedobrovolně single, láska je na obzoru. Pokud na protějšek chcete udělat dojem, ukažte odvahu a sebevědomí – třeba ho pozvěte na rande nebo ho požádejte o telefonní číslo. Planety vám budou nakloněny po celé léto.

Panna (24. 8. - 23. 9.)

Vaše tajné zbraně:

Jste ztělesněním přizpůsobivosti, vždy ochotní pomoci druhému v nesnázích a dokážete se pro svého milovaného partnera v určitém směru až obětovat. Potřebujete pořádek v práci i ve vztazích. Na rande chodíte vždycky včas, vaše garsonka vypadá jako vystřižená z časopisu o bydlení a nikdy se vám nestane, že by vám došly peníze týden před výplatou. Hýříte vtipem a pozitivní energií.

S kým si to užijete?

Aktuálně vás ze všeho nejvíce vzrušuje člověk, kterého byste za jiných okolností označili jako „zakázaného“ partnera či partnerku. Budete si muset vybírat, zda do toho s vědomím veškerých rizik půjdete, nebo zda tuto šanci odmítnete. Ve vašem nitru se skrývá romantika, přesto jste v intimitě a sexuálních záležitostech spíše přijímací typ. Pozor, aby se vaše milostné jednání nestalo moc statickým a mechanickým.

Kdy to propukne?

Toto léto může přinést vlivem pokračujících zátěžových vlivů Neptuna a Saturna problémy zejména v manželských vztazích. Je zvýšená tendence ke konfrontaci s nevěrou, tajemstvími ochlazující vztah, zklamáním a nejistotou. Kdyby se vám přece jen zatemnil zdravý rozum a chtěli byste se vrhnout do dobrodružství, počítejte s tím, že to nebude bez následků. Velká opatrnost je doporučena především na začátku srpna! Skutečně dobrou dovolenou zažijete letos s přáteli. Zerexsutra

Váhy (24. 9. -23. 10.)

Vaše tajné zbraně:

Toto léto bude vaše kouzlo osobnosti na maximum. Nejedná pouze o vizuální vjem, ale také o váš vybroušený intelekt. Dáváte vzniknout skutečným myšlenkovým skvostům. Toužíte po pozornosti a zábavě. Nesnášíte, když musíte volit mezi několika možnostmi.

S kým si to užijete?

Hvězdy vám letos v létě budou držet palce. Sice si pěstujete nezávislost, ale v lásce nechcete být aktivnější. Milujete sex, ale nesnášíte drsné rychlovky. Dáváte přednost mazlení. To, že se vás kolega či kolegyně zmocní na pracovním stole, budete oba brát jako neobvyklou, nicméně velice účinnou relaxaci. Těšte se na nejeden zážitek lásky!

Kdy to propukne?

Celé léto se ponese v duchu pohody a číhající lásky na každém rohu. Nebezpečí přijde až 5. září 2018, kdy v práci budete pod opravdu silným tlakem. Když pak všechno přejde, pochopíte, že na snížení hladiny adrenalinu bude nejlepší sex.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Vaše tajné zbraně:

Přátelé se na vás můžou vždycky spolehnout. Nedovolíte ale, aby někdo vaší ochoty zneužíval. Každému tvrdě vpálíte, co si o něm myslíte. Protějšek přitahuje vaše živočišnost. Vyhovuje vám samostatná práce. Oplýváte magnetismem a vášní a jste skvělí milenci, kteří nasazují v lásce stejně jako ve všech životních situacích umění psychologie.

S kým si to užijete?

Potíže mohou být s člověkem, kterého jste dosud považovali za spolehlivého přítele. Ten teď usoudí, že by se moc rád stal „přítelem/přítelkyní s výhodami“, a vůbec nechápe, že vám se do něčeho takového nechce. Toužíte po naprostém splynutí těl, abyste se mohli znovu spojit se svým vnitřním vesmírem.

Kdy to propukne?

I když v některých obdobích roku můžete na někoho působit jako nedobytný hrad, brzy zjistí, že za těmito hradbami se skrývá gejzír emocí a vášní. Rozpálený Mars pulzuje takovou vyzývavostí a touhami, které nelze přehlédnout. Vaše sexuální charizma končí nádhernými milostnými románky.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Vaše tajné zbraně:

Říkají o vás, že jste impulzivní a vy jen potřebujete projevit své nadšení. Toto léto se u zrcadla nepoznáte, láska z vás totiž udělá úplně jiného člověka. Nejšťastnější jste na cestách, takže neustále někam vyrážíte. Nesnášíte, když vás cokoliv omezuje, a těžko nad sebou snášíte autoritu. V srdcových záležitostech jste rození exhibicionisté, nespoutaná přírodní síla plná živých fantazií, která se dokáže rozhořet jako požár. Střelci jsou přímí a spontánní, rychle se zamilují.

S kým si to užijete?

Jestliže zrovna s nikým nechodíte, nijak zvlášť se tím netrápíte. Dokážete se dobře zabavit sami. Potřebujete samostatného partnera, který se na vás nebude pořád věšet. V příliš těsném vztahu totiž začnete trpět ponorkovou nemocí a rychle prcháte.

Kdy to propukne?

Využijte Venuše, která je až do 20. září 2018 v hrdém Lvu. Vy, kteří jste zadaní, můžete především v červenci prožívat trochu kritičtější období, protože budete najednou klást větší důraz na odlišnosti vaší druhé polovičky, skrze které vám nepůjde vztah sladit podle vašich představ. Pokud se vám partner nepřizpůsobí, vystavíte mu propustku.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Vaše tajné zbraně:

Sršíte černým humorem a umíte si vystřelit i ze sebe. Rádi sami sobě dáváte úkoly a pak je zodpovědně plníte. Jste od přírody opatrní a proslulí svou sofistikovaností, jakmile však přijmete pozvánku na festival rozkoše, váš fyzický zážitek dokáže být fascinující. Potřebujete mít všechno pod kontrolou a i v sexu máte naplánované jednotlivé úkony přesně tak, aby váš výkon byl naprosto dokonalý.

S kým si to užijete?

Když se vám v erotickém životě tak úplně nedaří, opravdu není potřeba, abyste za všech okolností hledali vinu v sobě. Potřebujete spolehlivý a cílevědomý protějšek, který vám bude rovnocenným parťákem. Nemusí ani vydělávat tolik peněz, protože finančně zabezpečit se umíte sami.

Kdy to propukne?

I když parketa lásky nehraje v roce 2018 ve vašem životě prim, neznamená to, že Venuše pověsí svou svádivou tuniku na nebeskou bránu a nepřivodí vám letos v létě žádné milostné záření. Pokud v létě plánujete dovolenou v zahraničí nebo přemýšlíte o nějaké delší pracovní cestě, v žádném případě to neodkládejte, protože právě zde se skrývá největší pravděpodobnost pro šťastné seznámení. Astrální vládci prozrazují, že se jedná o velmi kultivovanou bytost, která vám dá najevo velmi nezištně své city, a budete pro ni tím, koho hodně dlouho hledali.

Vodnář (21. 1. - 18. 2.)

Vaše tajné zbraně:

Občas prudce zatoužíte po změně a pak si klidně převrátíte život vzhůru nohama. Máte dost přátel, ale nejvíc si odpočinete o samotě. Vyhovuje vám zaměstnání, při kterém můžete cestovat.

S kým si to užijete?

Pokud se snažíte svést někoho, s kým zatím nic nemáte, bude to trochu složitější, než čekáte. Vámi vybraný objekt je sice inteligentní, ale zároveň neobyčejně svéhlavý. Příjemná setkání na vás číhají při cestách, na přednáškách nebo třeba i v knihovně.

Kdy to propukne?

Letošní léto pro vás bude po stránce lásky a milostných záležitostí velmi uspokojivé. S příchodem července se ve vás zintenzivňuje touha po romantice a neobyčejných momentech erotického souznění. O kontakty a seznámení s druhým pohlavím nemáte nouzi. Necháváte věcem volný průběh, přičemž vás přitahuje hravá dětinskost, určitá pošetilost, hlavně když se můžete pohybovat mimo vyježděné koleje. Na přelomu června a července vaše energičnost rozkmitává zájem druhých na plné obrátky. Připravte se na to, že i když se neradi vážete, může vás hodně zajímavý protějšek omotat pavučinou lásky.

Ryby (19. 2. - 20. 3.)

Vaše tajné zbraně:

V lásce a milostných kontaktech se vyznačujete zvýšenou citlivostí a schopností vcítit se do svého protějšku. Ve vztazích nekladete na vrchol svých zájmů sexuální stránku, ale spíše opravdový souzvuk duší, podbarvený téměř tantrickým prožitkem. Máte hodně bujnou fantazii a rádi sníte o sexu. Díky skvělému odhadu na lidi a šestému smyslu vytušíte, že vám někdo lže. Nejlíp si odpočinete u tvůrčí činnosti. Toužíte po naprostém splynutí těl, myslí a duší. Věříte, že romantika znamená sex a sex znamená lásku. Největší slast vám přináší sex ve vodě, takže pokud ho ještě nemáte, pořiďte si na zahradu bazén.

S kým si to užijete?

Nejvíce frekventovaná místa k seznámení jsou vernisáže obrazů, hudební vystoupení, umělecké galerie, ale také místa, která jsou spojena nějakým způsobem s vodou. Nezadané Rybičky nemusí vyrazit do ciziny, aby našli toho, kdo je ochotně chytí do sítě. Mohou ho potkat i cestou z práce či na koupališti, což hrozí zejména v prvních třech červencových týdnech. Kdy to propukne? Na začátku léta vám energický Mars zvyšuje milostný pulz a předznamenává možnost seznámení, přičemž jste v této době schopni zamilovat se hned na první pohled nebo po prvním polibku. Lepší dovolenou ve dvojici si užijete až v srpnu. Chcete vědět o jednotlivých znameních více? Přečtěte si o nich podrobněji v našem erotickém horoskopu. Zerex Klasik zvyšte si chuť na sex



erotický horoskop letní horoskop léto 2018
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow