Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Podpora erekce

Který muž je dobrý milenec?

02.05.2016 00:00
Jednoduchá otázka, ale náročnější odpověď. Zjišťovali jsme pro vás, jak se z vás nebo z vašeho partnera může stát dobrý milenec, zejména co se týče toho co muž má a nemá dělat. Dobrý milenec je takový muž, který umí...

Využívat jazyk

Pokud nepatří lízání ženských intimních partií k vašim oblíbeným aktivitám, budete mít u něžnějšího pohlaví velký problém. Ženy milují intimní „radovánky“ s mužským jazykem. Způsob jakým má muž lízat, si určí už každá zvlášť. Ptejte se a zkoušejte všechno. Jinak nebudete vědět po čem všem touží právě ta vaše.

Nemyslí jen na sebe

Podstatné je myslet na partnerku, zvlášť co se orgasmu týče. Pokud zvládnete udělat sebe a potom se dokážete věnovat i svojí partnerce, všechno je v pořádku. Dobrý milenec nikdy nemyslí jen na svoje vyvrcholení, ale i na to své partnerky.

Vydržet co nejdéle

Udělat se po pár vteřinách určitě žádná žena neocení (možná poprvé a naposledy). Pokud se u vás často objevuje problém s předčasnou ejakulací, je potřeba ho začít co nejdříve řešit. Pokud tak neučiníte, nebudete moct ani pomyslet na to, že byste u některé ženy obstáli v posteli.

Řešit intimní problémy

Nikdy nezoufejte, pokud se objeví problémy s erekcí. I kdyby se nějaké problémy objevili, dobrý milenec se vždy spolehne na účinného pomocníka v posteli, který vyřeší všechny intimní problémy, včetně poruch erekce. Všechno rychle a bez návštěvy lékaře. Dobrý milenec ví, na koho se může vždy spolehnout – na Zerex, nejprodávanější produkt na silnou a kvalitní erekci, který nikdy nezklame, tehdy kdy zklame mužná pýcha. Je čas zamyslet se nad tím, jakým jste vy a nebo váš partner milencem. Vězte, že vždy je co zlepšovat a platí to i pro samotné milování.


Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow