Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Podpora erekce

Která zelenina nejlépe podporuje silnou erekci? část. 2

Autor článku: redakce Zerex.cz 14.05.2014 00:00 Která zelenina nejlépe podporuje silnou erekci?

Hledání ideální zeleniny, která by mohla pěkně rozproudit Váš sexuální život, nemusí být vůbec náročné. Spíše byste se měli zaměřit na vše, co běžně doma konzumujete, jen by to možná mohlo být ve větším množství. Pro lepší přehled jsme si pro Vás připravili seznam nejlepší zeleniny, která rozhodně pomáhá k erekci. Co však od ní ve skutečnosti očekávat, je velmi individuální. Většinou se projeví velmi pozitivně a účinky můžete pozorovat již po několika dnech pravidelné konzumace. Pokud jsme na začátku zmínili, že byste ji měli konzumovat ve větším množství, neznamená to, že se jí nyní musíte přejídat.

Která zelenina podporuje silnou erekci? 

Zelenina, jako taková, však dokáže obohatit Váš jídelníček a Vaše strava tak rozhodně nebude mít monotónní charakter.

Chřest

Málo používaná, avšak u většiny jejích konzumentů velmi ceněna. Chřest nezná snad ani polovina lidí, kteří mají problém s erekcí nebo kteří by požadovali silnější erekci. Je to však chyba, protože chřest funguje jako afrodiziakum. Samotný chřest však nemusí být na Vašem talíři pouze v původním stavu a tvaru. Můžete jej rozmixovat a do takové omáčky přidat i další zeleninu či potraviny, o kterých je prokázáno, že Vám skutečně pomohou. Nezapomeňte ani na koření, která pomáhají erekcí, avšak netřeba používat jen vyhrazena dva či tři druhy. Takovou omáčku a celkově přípravu chřestu zvládne každý, i méně zdatný muž v kuchyni. Pokud máte problém s erekcí a Vaše manželka je s tím obeznámena, rozhodně Vám podobná jídla připraví s radostí a s vědomím, že to pomůže Vašemu sexuálnímu životu a vztahu, jako takovému.

Česnek

Česnek je již odpradávna považován za zeleninu, která umí s Vaším sexuálním životem pořádně zatočit. V dobrém. Musíte však počítat i s charakteristickou vůní, která ne každého potěší a ne každá partnerka bude s tím spokojená. Česnek byste však neměli jíst příliš tepelně opracovaný, ale spíše čerstvý. Je to zejména z toho důvodu, že tepelným opracováním se vytrácejí všechny jeho vitamíny a látky, které způsobují silnější erekci a díky které je Váš penis větší a hrubší ihned po sexuálním vzrušení. Už jen třeba připravit Vaši partnerku na Váš pronikavý dech a můžete se pustit do léčení a zlepšování Vaší erekce právě touto zeleninou.

Špenát

Po hledání vhodné zeleniny pro ještě lepší erekci se určitě dopátráte i k špenátu. Jak je Vám jistě známo, špenát působí skutečně velmi mužně a dodává sílu a energii. Co se týče obsahu, tak zde najdete převážně hořčík, který má velmi blahodárné účinky a působí velmi pozitivně zejména na kardiovaskulární systém. Mnozí muži nemají příliš rádi listovou zeleninu, protože to "není maso". Rozhodně zde však najdete více pozitivních látek na Vaši erekci, jak v takovém mase.

Z brokolice nebo ze zelí se dá připravit skvělá polévka, růžičkovou kapustu můžete mít jako přílohu k oblíbenému masu. Skutečně musíte zapojit Vaši fantazii, nepřipouštět si neustále fakt, že jíte neoblíbenou zeleninu, ale spíše se zaměřit na to, proč to děláte. Obecně je listová zelenina prospěšná pro podporu kardiovaskulárního systému, cév a srdeční činnosti. Jsou to všechny atributy, které potřebujete pro ideální erekci.

Rajče

Rajče si mnozí dopřávají v "syrovém" stavu na snídani, když si ji pořádně osolí. Solí většinou "zabíjíte" všechny prospěšné látky, přičemž se hovoří i o překrojení, které rovněž znamená úbytek zdravých látek kvůli přítomnosti kovu, jakým je nůž. Zkuste si však udělat rajčatovou šťávu, přičemž stačí vhodit rajčata do mixéru a můžete je i ochutit. Nemusí to být jen sůl, ale můžete přidat koření nebo bazalku či jiné rostliny, které mají výrazné aroma a tak dokonale spojí chutě.

Celer

Celer patří mezi zeleninu, která se vyskytuje v našich kuchyních jen velmi sporadicky. Obsahuje důležité látky jako je adrenostenonem či androstenol, ale i feromony, které se v konečném důsledku projeví i na Vašem sexuálním životě.

Chilli papričky

Mezi zeleninu podobnou paprice, můžeme zařadit i chilli, konkrétně chilli papričky. Ty jsou bohaté na látky, které spouštějí v našem těle vytváření endorfinů, které jsou často označovány jako hormony štěstí. Dávejte si však skutečně ostré chilli papričky, protože jen s nimi můžete dosáhnout kýženého efektu, co se týče erekce a celkově sexuální touhy. Samotná chuť a pálivé látky, které jsou obsaženy v těchto papričkách, dráždí sliznici a ta následně způsobuje lepší prokrvení pohlavních orgánů. Vaše chuť na sex bude mnohem intenzivnější a probudí ve Vás dosud skryté vášně.

Petržel

Zelenina jako petržel či jí podobné obsahují éterické oleje, které nemají pozitivní účinek pouze na náš organismus, ale i na sexuální vášeň a chuť na sex. Erekce je o to lepší, pokud si dopřejete skutečně dostatek petržele. Nemusíte jej však jíst jen čerstvě natrhaný, i když tehdy obsahuje nejvíce důležitých látek, ale i zakomponovaný v jídle.

Fazole

Mezi zeleninu, která prospívá erekcí a je vhodná alespoň za vyzkoušení a otestování, řadíme i fazole. Jejich účinky jsou známé zejména po sexu, kdy působí regeneračně a svaly jsou mnohem klidnější. Tím pádem si můžete kolo rychleji zopakovat a nemusíte dlouho vyčkávat. Fazole brání i ztrátě svalové hmoty, která je při milování velmi důležitá, protože bez svalů byste zřejmě toho moc neukázali. Fazole si můžete klidně připravit i vařené, přičemž může být i jakýsi doplňkem k plnohodnotnému masu či jinému jídlu. Erekce bude rozhodně lepší, i když byste se neměli spoléhat výhradně na tuto zeleninu.

Zelenina dokáže Vaši erekci dostat do normálu, přičemž může působit velmi pozitivně na milování a všechny radostné chvíle v posteli s Vaší partnerkou. Je však důležité, abyste si vybrali vhodnou zeleninu pro Vás, a její účinky jste si vyzkoušeli v praxi. Nesmíme však zapomínat, že nejlepší lék na erekci je dokonalá předehra a partnerka, která Vás vzruší a bude neustále vzrušovat.



nedostatečná erekce podpora erekce slabá erekce
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow