Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Sex a erotika

Kouzlo zakázaného. I místo může být afrodiziakum

10.08.2016 12:30 afrodiziakum
Sex v posteli dnes nemusí být dostatečně vzrušující pro každého. Myslet si, že to, co vás nebaví, vás bude i nadále vzrušovat, je chyba. Vsaďte na nové silnější afrodiziakum, ne jen na jídlo, byliny, drinky či koření. Zakázané a netradiční místo na sex, to je to správné afrodiziakum, které současně nakopne vás i váš intimní život s partnerkou. Jen vyzkoušejte, jak vás vzruší, když si dopřejete sex s partnerkou (partnerem) na jednom z následujících „zakázaných“ míst...

V kabince v obchodě s prádlem

Neříkejte, že vás to ještě nikdy nenapadlo. Však tolik zkušebních kabinek máte k dispozici v nákupních centrech, že si určitě najdete takovou, kde budete sami a bude vám vyhovovat po všech stránkách. Využijte situaci, když si partnerka půjde zkoušet spodní prádlo. Proklouzněte spolu s ní do zkušební kabinky a může začít nezapomenutelná show ve zkušební kabince. Jen pozor, aby si vás nezvěčnila na bezpečnostních kamerách ochranka nákupního centra.

V sauně

Rádi chodíte do sauny? Další výborný tip na vzrušující sex, po kterém když si na něj vzpomenete i po čase, vždy dostanete chuť na „další“ sex. To, že budete nazí, to je normální pro každou saunu a nikdo se nad tím nebude nijak zvlášť zamýšlet. Nejlepší variantou pro vaše choutky bude „parní“ sauna, ve které nikdo hned neuvidí co právě s partnerkou děláte. Na druhé straně velmi vzrušující je i to, že právě víte, že vás někdo špehuje při tom, co děláte s partnerkou.

V kině

Kino je kouzelným místem pro sex. Už jen zvolit ten správný žánr filmu a to správné místo, kde vás neuvidí. V tomto směru vsaďte spíš na takový film, kde s jistotou nebude plný sál, ale najde se i tajné místo v úplném rohu zahalené rouškou tmy. Bylo by na škodu takové místo nevyužít i jinak, než jen na koukání na film...to pravé afrodiziakum pro vás, co říkáte?

Na pracovišti

Sex na pracovišti je velmi oblíbený jak u mužů, tak u žen. Možností je mnoho, v kanceláři na pracovním stole, na záchodech, či v zasedačce. Je velmi vzrušující, oddávat se jeden druhému a dávat pozor, aby vás nikdo z kolegů nechytil v tom nejlepším.

Další místa, která je třeba zkusit:

  • Na kapotě auta
  • V letadle
  • Ve výtahu
  • Ve vlaku
  • V parku na lavičce
  • V kabině lanovky
Ještě stále si myslíte, že kouzlo zakázaného a netradičního místa na sex nemůže být silným a účinným afrodiziakem? Věříme, že jsme vás přesvědčili o pravém opaku a inspirovali, kde nejblíže si to s partnerkou „netradičně“ užijete.


erotické polohy vzrušení
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow