Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Vztahy

Když se muž jednou zamiluje, aneb jak sbalit holku

14.05.2014 14:11
Na jednoho muže nepřipadá jedna žena, ale i přesto má množství mužů problém najít si partnerku a řeší otázku jak sbalit holku. Důvody jsou různé, ale nejčastější je nedostatek času.  Pak dochází k tomu, že srdce muže ukradne kolegyně v práci. Mnozí si řeknou "no nazdar", ale je to sexy. Pro ​​ženy jistě. Podle průzkumů bylo zjištěno, že ženám velmi imponuje, pokud se cítí na pracovišti obletované, tajně milované.

Když muž řeší jak sbalit holku

Bezútěšná situace muže věčně pracovně vytíženého, omezené množství žen, které má možnost poznat a nějaký ten pánský časopis o krásných, přitažlivých, sexy křivkách, jejichž dlouhé nohy sahají až po zem. U mnoha mužů ale bohužel jen představa až do doby, kdy vesmír nezačne hrát mužskou hru a dá mu konečně to, co si tak dlouho představuje. Potká kolegyni - jeho bohyni. Komplikované? Ne. Právě až příliš jednoduché. Muži žijí v mylné představě, že ženy jsou komplikovaná stvoření a nerozumí jejich řeči. OMYL! Ženy jsou nejkomplikovanější stvoření s nejsložitější DNA na světě a nerozumí ani vlastní řeči. Jedno však mají společné, a to, že chtějí být milované. Vysvětlíme i tento abstraktní pojem: jde o "stav, kdy žena neumí přesně definovat, co konkrétně potřebuje a co chce dosáhnout, ale nepřestane, dokud to nezjistí a nedosáhne". Naštěstí už pár žen takový stav dosáhlo, a proto se mezi lidmi rozšířilo pár tipů, jak kolegyni nejen sbalit, ale také udržet.

5 tipů jak sbalit kolegyni

1. Buďte přirozený: nehrajte si na alfasamce, nemá to význam. Dříve či později zjistí, že jste muž z masa a kostí, s chybami a problémy pozemšťanů. Naučte ji akceptovat vás takového, jaký jste. Vždyť ona také jen hraje formu a nakonec se projeví. 2. Projevte svůj názor: nepomůže vám, když budete předstírat, že s ní souhlasíte vždy a ve všem. Později vás to dostihne a budete si mlátit hlavu o zeď. 3. Neplaťte jí pracovní oběd, ani jí neposílejte tajně květiny: pokud na to náhodou zapomenete, když se vám ji podaří sbalit, máte po chlebu. Může se Vám to vymstít, když zapomenete na vaše první měsíční výročí. 4. Otestujte si ji: Neplaťte oběd nebo drink vy, ale nechte ji zaplatit. Později to vaše peněženka určitě ocení. 5. A nakonec to nejlepší: polijte její oblíbenou halenku nebo kostým něčím, co nejde tak jednoduše vyčistit. Určitě se vám ve společné domácnosti alespoň jednou za den podaří něco rozbít nebo rozlít. Tato zkušenost může být zdrojem cenných informací. A konec konců, v životě nastávají situace, které nejde jen tak zamést pod koberec a stopy vyčistit. Dalo by se pokračovat ještě dál, ale pokud si troufáte na toto, a ona to zvládne s menšími odřeninami a zachováním lidské důstojnosti, tak pak můžete zkusit i staré ověřené praktiky, které ženy jistě dostanou do kolen. Pro vás nastal čas, aby se tato přípravná fáze posunula na druhou metu a vy se můžete pustit do namlouvání.

Jak dál?

Pokud dosud tato žena vydržela až doteď, můžete si být jistý, že je hodna vašeho času i peněz, které do ní investujete. Pokud vše půjde dobře (nějaké to rande, pár vášnivých polibků, několik promilovaných nocí, atd.), mohou nastoupit zbraně tvrdého kalibru a je to zároveň čas vaší poslední zkoušky: je čas na dlouhý, hluboký, upřímný pohled do jejích krásných hlubokých očí přes kytici krásných květin v restauraci s komorní atmosférou. Vy jste úžasně naladěný, přiměřeně nervózní, Vaše jemná kolínská krásně voní v okolním vzduchu, ruce se vám potí, hlas chvěje a z vašich úst by mělo zaznít: "Drahá, jsem blbec. Po celou dobu jsem tě testoval, choval jsem se hloupě a chtěl jsem vědět, co v sobě máš. (Pokud ještě zůstane sedět, tak pokračujte). A dospěl jsem k závěru, že na světě není žena, která by se ti vyrovnala trpělivostí, krásnými šarmantními projevy hněvu, ani hlasitým "ááááááááááááááááááááá", když jsem ti zničil tvůj oblíbený oděv. Kéž by si takhle křičela vzrušením, které budeme spolu prožívat denně. Jsem blbec, který nemá na světě nikoho kromě tebe, komu by s takovou radostí, klidem, pokorou a láskou svěřil své srdce, život, duši a budoucnost. Neumím si představit lepší životní partnerku a matku svých dětí jako jsi ty "(mohli byste pokračovat i dál, ale toto by mohlo stačit). Po těchto větách mohou nastat dvě situace: a žili šťastně, dokud se neumilovali k smrti nebo si tento nestandardní pokus zopakujete po zotavení ze zlomenin znovu (možná s fyzioterapeutkou). PS: podobnost s reálnými lidmi je jen čistě náhodná.


flirtování svádění
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow