Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Vztahy

Když muž miluje ženu

25.06.2014 00:00

Když se muž zamiluje do své milované

V takové situaci se stane něco v tom smyslu, jako tehdy, když první Marťan odhalil Venuši. Sedíc v jeskyni, nedokázal najít důvod svých depresivních stavů a ​​toulal se dalekohledem po obloze. A v jednom neskutečném okamžiku se jeho život radikálně a natrvalo změnil. Možná to přirovnat ke stavu, kdy člověka zasáhne blesk. Našel kouzelnou, nádhernou a něžnou bytost, kterou byla Venuše. Uvnitř těla pociťoval vzrušení a uklidnění. Při pozorování Venuší mu začalo více záležet na jiné osobě, než jen na sobě. Depresivní stavy najednou pominuly.

Marťané se přiznávají k filozofii "výhra / prohra", respektive já chci vyhrát a vůbec mi nezáleží na tom, že ty prohraješ. Dokud se každý Marťan zajímal sám o sebe, bylo to všechno v pořádku na výbornou. Takto tomu bylo celá staletí, avšak dostavila se radikální změna. Najednou nepostačovalo dávat pouze sobě samému. Jelikož Marťané byli zamilovaní, dopřáli vyhrávat i Venuším. Takové marťanské postoje patří i k dnešnímu životu, avšak pozice výhra versus prohra narušují a znehodnocují mezilidské vztahy. V případě, že požaduji uspokojovat své požadavky na škodu partnera, číhá na nás nesouhlas, vzdor a spor.

Základem úspěšného a fungujícího vztahu je vítězství obou partnerů. Platí, že protiklady se přitahují. V situaci, kdy se první Marťan zamiloval, začal s výrobou dalekohledů pro všechny obyvatele Marsu. Rychle byli zbaveni depresivních vztahů. A následně se zamilovali do Venuší a soustředili se už i na ně, ne jen na sebe. Nejvíce obě pohlaví přitahovaly ty rozdílnosti. Marťané byli mocní, silní a tvrdí, Venuše zase slabší, citlivější a měkčí. Marťané byli kostnatí, Venuše zase vhodně zaokrouhlené. Vzájemné rozdíly se kouzelně a zcela doplňovaly.

V současnosti mnohé ženy vysílají odkaz a zprávu jako tehdejší Venuše, když hlásili, že potřebují pomoc a hledali Marťany, aby přišli za nimi a žili s nimi, neboť jen tak se jim bude žít jednodušeji a příjemněji. I na začátku vztahu se žena dívá na muže takovým pohledem, který říká: "S tebou bych si uměla představit šťastný život". Takto žena vkročí do vzájemného vztahu s mužem. Její pohled muže motivuje, aby se k ní více přisunul. Podnítí v něm schopnost zvládnout strach ze vzájemného vztahu. Jen na škodu je, že už když vztah funguje ten rok a nastanou problémy, žena přestává takový odkaz vysílat, přičemž zapomíná na to, jak je důležitý pro vyřešení problémů.

Marťané jsou motivování láskou a jsou ochotni pro ni udělat cokoliv, i postavit vesmírnou loď, aby přišli za svou láskou daleko i na druhou planetu, Venuši, jakož i podělit se se vším, ne pouze se sebou samým. Stejně tak zamilovaný muž chce být co nejlepší, aby mohl být užitečným i pro jiné. Pokud má otevřené srdce, roste i jeho důvěra vůči sobě samému a je schopen uskutečnit velké proměny. Pokud však má pocit, že na to nemá, přichází zpět k bezohlednému a egoistickému chování. Mnoho mužů skoro beznadějně touží dávat lásku i dál. Avšak největším problémem zůstává, že to nevědí a neumí pochopit, co ztrácejí. Častokrát nebyli svědky toho, že jejich otcové si vážili jejich matky, nebo jí obšťastňovali. A především kvůli této absenci ani netuší, že nejhlavnějším pramenem uspokojení muže je právě příležitost poskytnout a darovat.

Pokud se muži nedaří ve vzájemných vztazích, je nervózní, stáhne se do jeskyně. Přestává vnímat okolí a lidi kolem a netuší, proč ho zastihl takový depresivní stav. V takovém případě platí, že muž nechce osobní vztahy a je stále v jeskyni uzavřen. Pokud pociťuje, že svou přítomností nepůsobí příznivě, pak mu prostě nezáleží na životě a vztazích. Pokud ho nikdo nepotřebuje, už nemá motivaci. Je třeba, aby ji získal zpět. A na to potřebuje pochvalu, akceptování a náklonnost k víře. Muž a partner v případě, že o něj neprojeví nikdo zájem, pomaličku umírá. Je to velmi kruté, ale je to tak. V dalším článku si povíme více o tom, pokud žena miluje muže. Můžete se již nyní těšit na nový a velmi zajímavý článek.



láska
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow