Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Naše tělo

Erotogenní zóny muže, o kterých jste neměli tušení. Kde je najdete?

09.05.2017 00:00 erotogenní zóny muže

Erotogenní zóny muže by měly být něčím, v čem se my ženy vyznáme mnohem lépe než třeba v mapách. Pokud víme, co dělá partnerovi dobře a jaká místa na jeho těle působí při milostné předehře doslova jako roznětky, máme v rukou obrovské bohatství. Protože mimořádně silné sexuální zážitky se řadí k těm nezapomenutelným a má-li k tomu přispět znalost mužského těla, neexistuje omluva, proč se v tomto oboru nezdokonalit.

Kolik máme erotogenních zón?

Co se vlastně rozumí pod erotogenní zónou? Jsou to místa na těle, která preferujeme při milostných aktivitách a jejichž dráždění vede ke vzrušení a slastným pocitům. Mezi nejvýznamnější erotogenní zóny se u mužů jednoznačně řadí genitálie a velice citlivé okolí konečníku. Muži milují i laskání prsních dvorců a bradavek, stejně jako jemné sání rtů nebo ušních lalůčků. K velmi citlivým se řadí i třísla nebo podkolenní jamky. Někteří muži podlehnou jemným ženským dotykům na břiše a podbříšku, jiní mají zase mimořádně citlivou šíji. Také vnitřní část stehen patří k těm, které, když se jich správně dotýkáme, umí partnera skvěle nažhavit! Tak proč jim tuto slast nedopřát?

Pozor, nic pro puritánky!

Je jasné, že pokud chceme muže rozpálit a z jeho vášně pak samy profitovat, stud a falešné předsudky musí jít bokem. Neděláme samozřejmě to, co je druhému nepříjemné, ale puritánské chování bychom měli nechat daleko za dveřmi ložnice. I když už známe mapu jeho těla a víme, které body patří do žebříčku deseti nejvzrušivějších, otázkou zůstává, jak tato místa stimulovat. Někdy stačí pouhý dotyk rukou a hlazení, jindy v muži zažehne jiskru vášnivé tření nebo hnětení a mačkání.

Líbání, sání, hnětení, okusování a štípání povoleno!

K velmi oblíbeným technikám patří rafinované laskání jazykem, dále jemné sání stejně jako dovádivé, milenecké kousání. Zajímavé je, že většinou každá erotogenní zóna reaguje po svém. Zatímco třeba hlazení ušního lalůčku s mužem téměř nic nedělá, jakmile si ho vezmeme do parády a budeme ho dráždit jemným sáním a sem tam ho stiskneme jemně mezi zuby, přinese to zcela jiný výsledek.

Vezměte si k ruce vonný olejíček

Někteří muži roztají pod něžnými dotyky, jiní zase potřebují pro povzbuzení něco „ostřejšího“, jako je láskyplné kousání, štípání nebo masírování a důkladné hnětení. Jestliže si vezmete na pomoc příjemný olejíček, erotická masáž vám půjde dobře od ruky a tato milostná předehra vaši ložnici krásně provoní a povzbudí partnerovy i vaše smysly. Pokud toužíme po romantickém, dlouhém milování, volíme takové techniky, které v muži sice probudí choutky, ale nevybičují jeho touhu na maximum příliš rychle. Je to jen na nás, do jaké míry se naučíme znát mužovo tělo a jak si poradíme s jeho erotogenními zónami. Jedno je ale jisté: ani zde nesmíme usnout na vavřínech, protože zdokonalovat se můžeme stále. A to ve všem. I v milování. Myslíte si například, že základní polohy při milování máte v malíčku? Překvapte partnera a oživte váš partnerský život sexuálními polohami pro pokročilé.



erotogénní zóny
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow