Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Naše tělo

Cigarety zabíjí erekci. Skončete s tím!

23.04.2017 14:44 cigarety zabíjí erekci
O tom, že kouření cigaret poškozuje zdraví, zřejmě nikdo nepochybuje. Mnozí muži si ale nejspíš neuvědomují, že nikotin je tichým, plíživým zabijákem jejich potence. Stačí dvě cigarety denně a na erektilní dysfunkci je solidně zaděláno. Problémů s erekcí neustále přibývá, své o tom vědí i relativně mladí muži. Víte, co je zajímavé? Podle bostonské studie patří 80 % mužů, kteří se potýkají s erektilní dysfunkcí, mezi kuřáky. No co, jedna cigareta mě nezabije, napadne nás. Jedna asi opravdu tolik škody nenadělá, ale jsou muži, kteří vykouří bez mrknutí oka krabičku denně. Možná by zapalovač odložili, kdyby věděli, co je čeká a co s jejich tělem nikotin udělá.

Díky nikotinu je menší!

Nikotin především zužuje cévy a čím horší je jejich stav, tím hůř jimi proudí krev. To vede i k horšímu zásobování penisu krví, a tedy k menšímu nebo kratšímu ztopoření. To však není jediná daň, kterou muži za tento zlozvyk platí. Nejen nikotin, ale i další škodliviny z cigaret zhoršují i kvalitu spermatu a mohou způsobit neplodnost. Spermie bývají pomalejší, jejich koncentrace je nižší nebo chybí úplně.

Zdravá životospráva = potence a plodnost

Závislost na nikotinu není jedinou příčinou, která stojí za choulostivými mužskými potížemi, jako je neplodnost nebo impotence. Každodenní stres, nadváha, nedostatek pohybu, nekvalitní stravování a nezdravý životní styl obecně vše jenom zhoršují. Nejedna žena je pak zaskočená, když si uvědomí, že sexuální radovánky s jejím partnerem buď skončily úplně nebo se jim lze oddávat, ale s nejistým výsledkem. Nikdo neříká, že přestat kouřit je jednoduché, ale za pokus to přinejmenším stojí. Mladí muži se vyvarují problémů s plodností. Starší ročníky významně zapracují na svém zdraví, jejich cévy a tepny budou v lepším stavu, a tím se sníží riziko infarktu. Současně se zlepší jejich sexuální výdrž a celková vitalita.

Někdy stačí málo

Léčba neplodnosti patří rozhodně do rukou specialistů, často je to běh na dlouhou trať. Pokud vás ale trápí problémy s erekcí, nestyďte se a nelámejte nad sebou hůl. Někdy stačí málo a věci se dají skoro zázračně do pohybu. Zkuste třeba certifikované tabletky Zerex, jsou bez nepříjemných vedlejších účinků a obsahují pouze výtažky z vybraných rostlin. Jde o přírodní preparát, který zvýší chuť na sex, zlepší erekci a dovolí muži, aby se partnerce mohl dosyta a beze strachu ze selhání v posteli věnovat.


potence cigarety plodnost
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow