Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Podpora erekce

Podpora erekce: Jídlo má přímý vliv na kvalitu erekce, potvrdili vědci

13.02.2019 00:00 podpora erekce

Je to asi největší klišé na světě: „Každý den byste měli jíst zdravě.” Tuto větu jste slyšeli nebo ještě uslyšíte určitě nesčetněkrát. A ne pouze z úst výživových poradců a lékařů, ale také politiků, youtuberů, rodičů, přátel, nadřízených, zkrátka všech. Ale ruku na srdce, kdo tuto radu bezpodmínečně dodržuje?! Kdo ani jednou ve svém životě nezhřešil nad tabulkou čokolády nebo hamburgerem s McDonald’s, ať hodí kamenem, my ostatní ruku na srdce. Ovšem teď se zdá, že má tato rada mnohem větší a hlubší dopad než se původně myslelo. Vědci totiž objevili přímou souvislost mezi kvalitou erekce a stravováním. Podle výzkumníků mohou určité potraviny silně podpořit vaši erekci. A my víme, které to jsou! Čtěte dále a vše se o podpoře erekce dozvíte.

Podpora erekce a jídlo = silné spojení

Výzkumníci z Aging Study Massachusetts Male objevili přímé spojení mezi stravou a erektilní dysfunkcí. Muži ve studii, kteří jedli velké množství ovoce, zeleniny, rybího masa a semínek, a kteří se vyhýbali červenému masu a pečivu, měli méně časté problémy s erekcí než muži, kteří naopak holdovali červenému masu, zpracovaným potravinám, polotovarům, fast-foodům či pečivu.

Podle této studie je tedy jasně viditelné, že pokud muži dodržují zásady zdravého životního stylu, mají mnohem častěji pevnou a kvalitní erekci. Podle toho už nevypadá největší klišé na světě: „Každý den byste měli jíst zdravě” tak hloupě.

Podpora erekce a zásady zdravého životního stylu

Zásady zdravého životního stylu, které podpoří vaši erekci, jsou ty, které jsou zároveň odborníky doporučovány k prevenci srdečních onemocnění. Zahrnují:

Pravidelné cvičení - dle harvardské studie může už 30minutová procházka každý den snížit rizika erektilní dysfunkce až o 41 %. A randomizovaná klinická studie z roku 2004 dokonce ukázala, že mírné cvičení (v průměru méně než 28 minut denně) může pomoci obnovit sexuální výkon u obézních mužů středního věku již s pokročilou erektilní dysfunkcí;

Udržování nízkého krevního tlaku - Vysoký krevní tlak, vysoká hladina krevního cukru, vysoký cholesterol a vysoké triglyceridy mohou poškodit nejen srdeční tepny (způsobující srdeční infarkt), tepny v mozku (způsobující mrtvici), ale také tepny v penisu (způsobující erektilní dysfunkci). Proto se snažte udržovat zdravý nejen na venek, ale i zevnitř;

Zdravé stravování - Jak už bylo uvedeno, vědci objevili přímou souvislost mezi kvalitou stravování a zdravou erektilní funkcí. Snažte se proto jíst co nejvíce zeleniny, ovoce, ořechů, semínek a rybího masa;

Udržování zdravé hmotnosti - Vědci zjistili, že muž s 106cm obvodem pasu má až o 50 % větší pravděpodobnost, že bude mít problémy s erektilní dysfunkcí, než muž s 81cm obvodem pasu. Ztráta hmotnosti vám tak může pomoci v boji proti erektilní dysfunkci. Navíc obezita zvyšuje riziko onemocnění cév a cukrovky, dvě hlavní příčiny erektilní dysfunkce. A přebytečný tuk také narušuje tvorbu několika důležitých hormonů, které mohou být součástí tohoto problému;

Vyhýbání se alkoholu a cigaretám - Cigarety a alkohol ještě nikdy žádnému pánovi nepomohly k pevné erekci. Nejen, že nejsou tyto zlozvyky dobré pro vaše tělo, ale nejsou dobré ani pro vaši erekci. Užití alkoholu, zejména chronické a časté pití, stejně jako užívání drog, může způsobit nebo dokonce zhoršit erektilní dysfunkci. Proto se cigaretám a alkoholu raději vyhýbejte.

Podpora erekce a čokoláda

A jaké potraviny byste tedy měl podle odborníků zařadit do svého jídelníčku? Kromě výše zmíněné zeleniny, ovoce, ryb, ořechů a semínek, také například čokoládu. Udržování erekce vyžaduje dobrý průtok krve v penisu a dostatek dostupného oxidu dusnatého v těle. Studie ukázaly, že antioxidační sloučeniny zvané flavonoidy vám mohou pomoci zlepšit vaše kardiovaskulární zdraví.

Flavonoidy zvyšují průtok krve a koncentraci oxidu dusnatého v krvi. A právě čokoláda, zejména pak ta tmavá, je bohatým zdrojem flavonoidů. Dopřávejte si proto pravidelně tmavou čokoládu a penis vám bude stát jako zamlada. Naopak není příliš doporučována mléčná čokoláda. Mléčná čokoláda má totiž nižší obsah flavonoidů a obsahuje vyšší množství cukru a tuku.

Pistácie vám podpoří erekci

Další skvělou potravinou, která má pozitivní účinky na erekci, jsou pistácie. Tento chutný zelený oříšek je víc než jen skvělé občerstvení. Studie publikovaná v International Journal of Impotence Research zkoumala vliv pistácií na erektilní dysfunkci. Měření erektilní dysfunkce u sledovaných mužů bylo provedeno před změnou jídelníčku i poté. Konzumace pistácií několik týdnů v kuse ukázala zlepšení v několika parametrech erektilní dysfunkce, a to včetně zlepšeného skóre indexu International Index of Erectile Function.

Pistácie také zlepšily hladinu cholesterolu v krvi a krevní tlak bez významných vedlejších účinků. Pokud tedy máte rádi pistácie, rozhodně si je můžete dopřávat ve velkém množství každý den.

Vodní meloun proti slabé erekci

Je krásně červený, šťavnatý, sladký. Ideální ovoce vhodné do letních měsíců. Vodní meloun. Toto oblíbené ovoce může skutečně zlepšit vaše sexuální funkce. Výzkum z Texas A & M University objevil spojení mezi konzumací tohoto vynikajícího ovoce a zlepšení erektilních funkcí. Sloučenina nacházející se v tomto ovoci zvaná citrulin pomáhá totiž uvolnit krevní cévy. Také zlepšuje průtok krve, podobně jako léky určené pro léčbu erektilní dysfunkce. V létě proto vyměňte sladké nanuky za meloun a váš penis bude vždy připraven.

Podpora erekce a bylinné doplňky

Používání bylinných doplňků stravy k léčbě jakýchkoli stavů je kontroverzní, protože jejich účinnost a bezpečnost nejsou vždy studovány v takovém rozsahu, jako léky. Ovšem existuje několik bylin, u kterých byly jednoznačně prokázány příznivé účinky při léčbě erektilní dysfunkce a k podpoře erekce. Podle kliniky Mayo mohou následující bylinky a látky pomoci léčit erektilní dysfunkci:

Kotvičník zemní: podporuje sexuální touhu a celkový výkon. Příznivě ovlivňuje udržení optimální hladiny mužského pohlavního hormonu. Pomáhá udržovat sexuální aktivitu, přispívá k plodnosti, správné reprodukční funkci a k udržení normální hladiny mužských hormonů v krvi;

L-arginin: aminokyselina, která může pomoci rozšířit krevní cévy pro zlepšení průtoku krve v penisu. Za její výzkum obdrželi dokonce tři američtí vědci v roce 1997 Nobelovu cenu. Zmírňuje poruchy erekce a sexuální vzrušivosti u mužů, podporuje plodnost a růst svalů;

Ženšen: pomáhá udržovat optimální výdrž při sexu a vitalitu. Obsahuje speciální sloučeniny, které pomáhají udržet přirozený průtok krve v těle a zdravé cévy. Podporuje produkci oxidu dusnatého, což je látka, která zlepšuje svalovou relaxaci v penisu a zvyšuje v něm krevní průtok.

Kde najdete všechny tyto látky? Pouze Zerex Extralong obsahuje extrakty z účinných bylin, které vám pomohou s výdrží a výkonem v posteli. Pokud tedy budete užívat extrakty z těchto bylin v Zerexu Extralong, dosáhnete delší a pevnější erekce. V některých případech může Zerex Extralong prodloužit sex dokonce až o 30 minut.

Právě díky svému složení na přírodní bázi je Zerex Extralong zcela bezpečný. Jeho pozitivní vliv na sexuální výkonnost přichází zhruba do hodiny od užití jedné tabletky. Pokud jste zdravý muž a neužíváte žádné léky, není žádný důvod, proč byste jej nemohl užívat i vy. Podpora erekce přichází se Zerexem Extralong jako mávnutím kouzelného proutku.



podpora erekce předehra slabá erekce zvětšení penisu
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow