Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Naše tělo

Je váš penis malý? Zjistěte, jak jsou na tom muži s velikostí ve světě

Autor článku: redakce Zerex.cz 15.05.2017 00:00 Je váš penis malý? Zjistěte, jak jsou na tom muži s velikostí ve světě

Velikost penisu je pro muže velmi důležité téma. I když to nepřiznají, dělají si starosti zda mají malý penis a zda je jejich přirození dostatečně velké a vyvinuté. Řada z nich je se svými parametry nespokojená a touží po zvětšení penisu. Odborné zdroje uvádějí, že velikost penisu našich mužů se po ztopoření pohybuje mezi 12 až 15 cm. Přitom téměř polovina pánů je s velikostí nespokojena.

Máte malý penis? Je nutné zvětšení penisu?

Zvětšení penisu bývá snem mnoha mužů bez rozdílu věku. Pánové se domnívají, že ženy touží po velmi vyspělých partnerech, což nemusí být vůbec pravda. Zkušená milenka dává přednost muži, který dokonale ovládá milostnou techniku a dokáže ji vzrušit všemi možnými způsoby. V takovém případě není velikost pohlavního údu tak důležitá. Muži však přesto touží po tom, aby jejich chlouba odpovídala průměru nebo ho dokonce předčila. Zlepšete svou erekci se Zerexem

Jak si stojí čeští muži?

V naší zeměpisné šířce se velikost penisu u dospělého muže pohybuje okolo 7 cm v klidovém stavu, průměr bývá cca 2,5 cm. Po ztopoření se tato čísla dramaticky mění, a to až na 12 – 15 cm, pokud jde o délku, co do šířky jde o 3 až 4 cm.

Čeští muži se rozhodně nemají za co stydět, alespoň v rámci srovnávání s dalšími evropskými národy. Podle statistik obsadili krásné třetí místo, předčili je pouze Francouzi a Maďaři, a to o jeden centimetr délky. Na pomyslné zlaté příčce v celosvětovém měřítku se umístili muži z afrického Konga, jejichž penis při vzrušení dosahuje délky téměř 18 cm. Opačný extrém představují muži z Jižní Koreje s necelými 10 cm během erekce, podobně jsou na tom i muži z Thajska a Kambodže, ti mají v průměru něco málo přes 10 cm.

Jak změřit penis?

Chceme-li znát šířku pohlavního údu, vystačíme si s krejčovským metrem, který ovineme okolo penisu v jeho nejširším místě. U měření délky se používá pravítko, to se ale nepřikládá z boku ani zespodu, protože bychom získali nadhodnocené, a tedy zkreslené údaje. Pravítko se přiloží k penisu z vrchní strany, přičemž se zatlačí až ke stydké kosti, aby naměřená hodnota byla věrohodná a přesná. Návod, jak si správně změřit penis

Zapomeňte však na čísla, ta při samotném sexu nehrají tak velkou roli. Důležité je, aby muž ženu uspokojil a nabídl pořádnou výdrž. Popracujte třeba na zkvalitnění a prodloužení erekce, která dodá vašemu milování novou, zajímavou dimenzi. Jak na to? Přečtěte si i další článek.



penis zvětšení penisu na velikosti nezalezi
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow