Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Naše tělo

Jaký rozměr má velký penis?

Autor článku: redakce Zerex.cz 24.05.2018 00:00 Jaký rozměr má velký penis?

Taky máte za to, že čím delší penis, tím lepší? Chtěli byste mít pořádné nádobíčko, abyste uspokojili svou partnerku? Obdivujete muže, kteří jsou od přírody řádně obdarovaní? A napadlo vás někdy, jak velký penis musí být, aby se o něm dalo hovořit jako velkém? Asi každý má o tom jinou představu. Někdo si pod pojmem nadprůměrný úd představí 30cm kládu, další 20 cm penis a jiný si pod tím samým představí nádobíčko o 17 cm. A co vy? Pojďme společně nakouknout do nohavic českých mužů a zjistit, jak dlouhý by vlastně penis měl být, abychom o něm mohli říct, že je skutečně velký.

Průměrná délka penisu v ČR

Abychom mohli na naši otázku řádně odpovědět, je potřeba vědět, jak dlouhý je vlastně průměrný penis v Česku. Čeští pánové se mohou pyšnit průměrně 15cm nádobíčkem. Tato délka je počítána během erekce. V klidovém stavu je samozřejmě menší. Vše, co se pohybuje kolem hodnoty 15 cm, je považováno za zcela normální a průměrné. Pokud tedy nemáte 30cm kládu, rozhodně netrpíte žádnou poruchou nebo vadou.

Porno nastavilo nesplnitelná měřítka

Až s příchodem běžně rozšířeného porna se pohled na mužské tělo změnil. Častěji se totiž na fotografiích nebo videích setkáte se skutečně nadlidsky obdařeným mužem, než s klasickou délkou přirození. Důvod je prostý - lidé se rádi dívají na fikci. V pornu nehledáme to, co už doma máme, ale to, co je naprosto nedosažitelné. Je ale zcela jasné, že se jedná o fikci a že je takových mužů naprosté minimum. Určitě si nemyslete, že má každý druhý „péro” o délce nad 20 cm!

Jak dlouhý je skutečně velký penis?

Co už můžete považovat za velký penis? Je to takový úd, který během erekce má více než 17 cm. Pokud se pyšníte takovou chloubou, vězte, že jste nadprůměrně obdařen. Změřit si to můžete velice snadno. Vezměte si do ruky krejčovský metr a ten přiložte ke kořenu penisu během plné erekce. Změřte délku od kořene až po špičku penisu. To, co naměříte, je vaše délka.

Světová nej.

Věřte nebo ne, nejdelší penis na světě měří neuvěřitelných 41 cm. Dokázali byste si představit žít s takovým obrem? Představte si jen třeba návštěvu toalety nebo sportovní aktivity. Poněkud nepříjemná představa. Navíc ani sex s takovou kládou nebude nic moc. Naopak nejmenší penis na světě měří pouhý jeden centimetr. Že jste doposud měli mindráky z toho, že nejste dostatečně obdaření? Představte si, jak se asi musí cítit pán s tímto pidi údem! „Pro zajímavost dodávám, že sexuologové znají i pojem „pravý mikropenis“. Ten má rozměry malíčku dětské ruky,” uvádí uznávaný odborník v oblasti sexuologie MUDr. Václav Urbánek, CSc.

Na velikosti nezáleží!

Ať už jste nadprůměrně obdařený kanec nebo průměrný český muž, rozhodně si nezoufejte! Na velikosti totiž skutečně nezáleží! Většina z žen vám totiž řekne, že technika, smyslnost a pevnost erekce při pohlavním styku převažují nad samotnou velikostí. Ve skutečnosti není průměrná ženská vagina ani tak velká, aby vyžadovala velký penis. Spoustě ženám tedy nezáleží na délce penisu, ale spíše na jeho šířce a na pevnosti erekce během styku.

Zvětšení penisu: Sen nebo noční můra?

Stále jsme vás nepřesvědčili? Pořád máte za to, že na velikosti záleží a čím větší penis, tím lepší? Pak vás možná uklidní informace, že můžete penis opticky trochu zvětšit. A to navíc bez nutnosti operace nebo nějakých nepříjemných zákroků! Zvládnete to sami doma! Stačí si na pomoc zavolat Zerex. Ten totiž, jak známo, podporuje chuť na sex, stimuluje erekci a také zlepšuje prokrvení penisu, čím dochází k jeho optickému zvětšení. Ano, nečekejte sice zvětšení o desítky centimetrů, ale opticky bude vypadat váš penis větší, pevnější a hrubší. Pokud hledáte příjemné, bezbolestné a hlavně přírodní řešení, může být Zerex tou správnou volbou. Názor sexuológa na tablety Zerex

Pár slov na závěr

Téměř polovina pánů je s velikostí penisu nespokojená. Přitom zcela zbytečně! Pamatujte, že ženy nehledají nadlidsky obdařené samce, ale normálního muže, který jí bude oporou, bude si s ním rozumět, budou se mít rádi a i v posteli jim to bude společně klapat. Daleko důležitější než velikost údu je pevná erekce, délka sexu a zdravý intimní život. To je zcela zásadní! Na čísla zapomeňte. Ta nehrají při sexu žádnou roli. A pokud přece jen toužíte po větším údu, vyzkoušejte přírodní prostředky, které vám k tomu pomohou. Není potřeba mířit hned pod kudlu chirurgovi. Věděli jste, že velikost a tvar penisu jsou dědičné? Většinou jsou si penisy rodinných příslušníků velmi podobné. 

 



penis velikost penisu velký penis
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow