Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Podpora erekce

Jaké ovoce prospívá erekci?

Autor článku: redakce Zerex.cz 14.05.2014 00:00

Při bloudění za potravinami, které z Vás udělají "sexuálního ďábla", respektive které napomohou Vaší erekci vzchopit se, určitě natrefíte i na ovoce. A právě v tomto článku si něco povíme o ovoci, které výrazně ovlivní Vaši erekci a které Vás nenechá "chladným" zejména tehdy, pokud se Vaše partnerka velmi snaží. Obecně bychom o ovoci mohli říci, že je prospěšné pro celý náš organismus, nejen pro erekci. Jak jistě víte, obsahuje samé vitamíny a látky, které obohacují naše tělo o energii a výdrž.

Jaké ovoce prospívá erekci?

Ze samotného složení ovoce třeba vyzdvihnout zejména vitamin C, kterého mají některé plody skutečně mnoho. Pokud zajdeme mezi čísla a statistiky, pak narazíme na hodnotu asi 200 miligramů vitamínu C, která napomáhá rozproudit Vaše spermie a také činnost Vašich orgánů. Erekce tak nemusí pro Vás znamenat jen nesplněný sen, ale může se stát realitou při konzumaci adekvátního množství tohoto vitaminu plynoucího zejména z ovoce.

Pokud je problém opravdu vážný nebo jste na pochybách o tom, zda to není až vážná nemoc, zkuste si zvýšit příjem tohoto vitaminu až na hodnotu 1000 mg. Na začátku budete jíst především ovoce a nahrazovat jej všem ostatním, avšak projeví se to v kvalitě Vašeho sexuálního života. Postupně můžete tuto dávku snižovat, až se dostanete k jednomu pomeranči nebo jablku za den, doplněného o dobrý banán či sezónní jahody.

Pomeranč, broskev a grapefruit

Které ovoce tedy obsahuje nejvíce tohoto vitaminu a jiných látek, které podporují Vaši erekci? Je to zejména pomeranč, broskev a grapefruit. Všechny jsou relativně dostupné v obchodech, případně si některé můžete i pěstovat doma a mít je tak "přírodní", bez zbytečných postřiků. O broskvi se říká, že dokáže vzbuzovat žádostivost. Už jen když si ji překrojíme uvidíte relativně zajímavý tvar či objekt, který ve Vás přece musí něco vzbudit, ať chcete nebo ne.

Banán

Při banánech mají mnozí hned nějaké asociace. Samozřejmě, jejich tvar je přinejmenším "kontroverzní". Určitě mají však i důležité složení a obsah, který prospěje erekcí. Je tu bufotenín, který v nás vzbuzuje štěstí a tento pocit nás vysloveně zahltí. V takovém případě je stres často minulostí a díváme se na věci s nadhledem. Sebedůvěra Vám najednou nebude divná věc, kterou jste předtím nepociťovali, přičemž byste měli oplývat i sexuální energií.

Na každého však tyto látky působí relativně odlišně a více či méně intenzivně. Nemusíte je jíst jen syrové. Své vitamíny a látky, pro které jsou tak důležité si uchovají i tepelným opracováním. Je to například upečení v troubě se slupkou, kterou dáte později dolů. Nebo to může být rozpůlený banán politý karamelem, šlehačkou či čokoládou. Taková "bomba" dokáže vyburcovat nejednoho muže k činu a nenechá chladným jen-tak kohokoliv.

Jahody

Jahody obsahují mangan, který je důležitý pro látkovou výměnu a ananas je velmi bohatý na prospěšné látky, často jsou však na něj nejen muži velmi citliví. Už víte jaké ovoce prospívá erekci? Z pestré nabídky ovoce si však snad vybere každý to své pro ještě lepší sexuální život.



nedostatečná erekce podpora erekce slabá erekce
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow