Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Naše tělo

Je váš penis průměrný? Návod, jak si ho správně změřit

21.02.2018 00:00 jak změřit penis

Penis je chloubou každého muže. Vždy byl. A asi každý muž už prakticky od puberty touží po co největším a nejdelším nádobíčku, se kterým bude lámat stovky dívčích srdcí. Ovšem mnohdy zůstanou takové představy pouze v podobě snů. Realita bývá trochu odlišná. Mnoho mužů se kvůli tomu často trápí. Ale nebojte! V tomto článku vám prozradíme nejen průměrnou délku penisu, ale také ideální délku z pohledu žen a jak změřit penis správně.

Průměrná velikost penisu u nás a v Evropě

Podle nejnovějšího průzkumu je se svou chloubou spokojen jen každý druhý muž. Ti zbylí se neustále zamýšlí nad svou velikostí, dělají si starosti, zda dostatečně uspokojí svoji partnerku, či zda se před někým vůbec mohou svléknout. Často se porovnávají s ostatními muži v posilovně, na pláži nebo třeba na sociálních sítích. U mnohých jsou takové myšlenky natolik negativní, že se dokonce bojí a vyhýbají sexuálních hrátek se svou partnerkou. Přitom je to ale úplně zbytečné! Průměrná délka penisu v normálním stavu totiž činí pouhých 9,16 cm. Při erekci je to samozřejmě více, a to průměrně 13,12 cm. Zapomeňte tedy na velké klády z pornofilmů nebo na nadprůměrně vyvinuté muže z časopisů pro dospělé. Takových mužů je minimum. Ano, můžete se během života s takovým člověkem setkat, ale normální muž žádných takových kolosálních délek nedosahuje.

Jak si změřit penis?

Jak si tedy můžete sám správně změřit penis? Začněte měřením obvodu. Na pomoc si vezměte klasický krejčovský metr. Pokud jej nemáte, můžete si vytvořit vlastní pomocí pravítka a proužku papíru. Stačí překreslit centimetry z pravítka na papír. Metr nebo vytvořený proužek papíru obmotejte kolem nejširšího bodu penisu a máte výslednou hodnotu obvodu penisu. Měření proveďte jak v běžném stavu, tak i ve stavu plné erekce, abyste měli přesnou představu o své chloubě. Následně můžete přejít k měření délky penisu. K tomu budete opět potřebovat krejčovský metr nebo vytvořený proužek papíru. Ten zatlačte až na konec penisu, do místa, kde se penis vazivem spojuje k tělu. Druhý konec veďte ke konci penisu. Takto získáte nejpřesnější délku. Měření opět proveďte jak v běžném stavu, tak  i ve stavu erekce.

Co vyhovuje ženám?

Délku penisu je však nutné posuzovat také z pohledu žen. Přece jen chcete právě je ohromit svým nádobíčkem. Dnes už přesně víme, co se ženám líbí. Tisíce žen totiž prozradily, jaká je pro ně ideální délka mužského přirození. A výsledek vás možná překvapí! Z výzkumu vyplývá, že pro ženy je ideální délka penisu mezi 13,5 až 18 centimetry. Ženy si chtějí sexuální hrátky pořádně užít, a to právě s přiměřenou velikostí penisu.

Nesplňujete ani průměr

Nespadáte do průměru? A to ať už větší či menší chloubou než je průměr? Nezoufejte! Nic není ztraceno! Stejně totiž, jak jsou rozdílní muži, tak jsou také různé ženy. Některé se bude líbit více obdařený muž, jiné méně. Výše uvedené hodnoty jsou pouze průměrem ze získaných odpovědí. Vždy se najdou lidé, kteří do tohoto průměru nebudou spadat. Navíc myslete na to, že stejně jako muži řeší své nádobíčko, tak i ženy řeší své proporce a třeba poprsí. Všichni lidé jsou v tomto ohledu stejní. Všichni se chtějí líbit. Po světě chodí miliardy různých lidí, proto si každý může najít perfektní protějšek, a to s jakoukoliv velikostí přirození. Pokud si oba budou rozumět, bude jim společně dobře a v posteli jim to bude klapat, není jediný důvod, proč by vás měla velikost penisu znervózňovat. Většina žen navíc přiznává, že jim na délce penisu vůbec nezáleží. A nezapomeňte, že žádná žena nechodí do postele s metrem, takže nebude řešit, zda spadáte či nikoliv do nějakého průměru.

Máte problém s intimnostmi?

Máte z toho přece jen strach? Bojíte se ze selhání? Stres vás většinou úplně otupí? Pak si to pojistěte tabletkami pro stimulaci a posílení erekce Zerex Klasik. Jedná se o certifikovaný výrobek, který stimuluje chuť na sex, podporuje libido, příznivě ovlivňuje zdravý intimní život muže a zlepšuje prokrvení penisu. S ním budete v posteli jako tygr a žádná žena vám už neodolá. Zapomeňte na pověry o tom, jaká je nebo není ideální délka penisu. Naučte se hlavně svou chloubu dokonale ovládat, zjistěte, co se vaší partnerce nejvíce líbí a věnujte jí dostatečnou pozornost. Pak na nějaké myšlenky ohledně délky penisu rychle zapomenete.  



jak změřit penis penis velký penis průměrný obvod penisu
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow