Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Podpora erekce

Jak zlepšit erekci: Jednoduché cviky pro posílení erekce

26.03.2019 00:00 jak-zlepsit-erekci

Erekce je pro mnohé muže základním znakemsíly, mužnosti, plodnosti a zdravé sexuality. Ne vždy je ale erekce dostatečně silná natolik, aby si byl muž sám sebou 100% jistý. Přece jen, pokud máte vedle sebe pětadvacetiletou dračici, nechcete ji „obšťastňovat” polozdechlým slimákem. Jak zlepšit erekci bez chemie a nebezpečných operací? Jak zlepšit erekci natolik, aby vaše partnerka křičela blahem? Jak zlepšit erekci, že by se za ni ani Robert Rosenberg nemusel stydět? Čtěte dále a vše se dozvíte.

Kde není krev, tam není erekce

Erekce je ve své podstatě velice jednoduchý proces - na základě erotické stimulace dochází k uvolňování oxidu dusnatého do těla, ten uvolňuje měkké svalstvo nacházející se v penisu a díky tomu do něj přitéká více krve. A tam, kde je dostatek krve, je i pevná a silná erekce. Jednoduché, prosté.

Jak zlepšit erekci pomocí cvičení?

Proto se často mužům s nedostatečnou erekcí doporučuje fyzické cvičení. Díky cvičení se totiž nejen udržujete v perfektní kondici, ale také pomáháte lépe prokrvovat svůj organismus, a to včetně penisu. A čím lépe prokrvený organismus a penis máte, tím disponujete tvrdší erekcí.

Jaké jsou nejvhodnější cviky pro zlepšení erekce?

Ovšem ne všechny cviky jsou k prokrvení organismu, respektive penisu, vhodné. Některé cviky působí opačně. Nelze se tedy pustit do cvičení bezhlavě bez dřívějšího průzkumu. Vybrali jsme proto pro vás 4 účinné cviky, které vám pomohou k pevnější erekci.

1. Kegelovy cviky

Začneme pro mnohé už možná starými známými Kegelovými cviky. Jedná se o jednoduchá cvičení k posílení svalů pánevního dna. Provozovat je můžete prakticky kdekoliv - v práci, v MHD, v autě, na gauči u televize, v posteli…

Pro začátečníky jsou nejlepší Kegelovy cviky prováděné ve sprše nebo ve vaně. Postavte se do sprchy nebo do vany, pusťte si na sebe pro lepší pohodlí teplou vodu a začněte pomalu stahovat svaly pánevního dna - tedy svaly v oblasti kolem močové trubice.

Vždy svaly na 10 sekund stáhněte, podržte a pak zase uvolněte. Takto to opakujte alespoň 10x. Postupně můžete počet opakování navýšit, stejně tak i dobu stahů.

Jakmile si Kegelovy cviky osvojíte, můžete je provozovat i mimo koupelnu. Stačí vědomě stahovat svaly pánevního dna, kdykoliv na to jen pomyslíte. Opět na 10 sekund svaly pánevního dna stáhněte, podržte a pak zase uvolněte. Opakování postupně navyšujte, aby měly svaly neustále nové výzvy.

2. Motýlek

Dalším cvikem se posouváme do oblasti posilování a pilates. Pilates je celkově velice přínosné k prokrvení organismu a oblasti intimních partií.

V tomto případě si lehněte na podložku, ohněte kolena, bedra se dotýkají země, ruce položte podél těla. Vydechněte, vytlačte svaly pánevního dna dolů k podlaze a pomalu spusťte kolena k podlaze. Nohama tak vytvoříte obrazně řečeno motýlka. Držte kolena a bedra co nejníže k podlaze a udržujte zároveň aktivaci svalů pánevního dna. Uvědomujte si každý sval a každé zákoutí svého těla.

3. Pilates

Jak už bylo řečeno, pilates je naprosto perfektním prostředkem k prokrvení celého organismu. Vyzkoušet můžete jakékoliv cviky z této techniky. My ovšem vypíchneme jeden velice podstatný.

Opět si lehněte na podložku, ohněte kolena, bedra se dotýkají země, ruce položte podél těla. Vydechněte, aktivujte svaly pánevního dna a pomalu zvedněte jednu nohu z podlahy do vzduchu. Nohu udržujte zcela nataženou a patou směřujte vzhůru. Udržujte pánev i páteř stále aktivní, neuvolňujte je. Postupně střídejte strany.

4. Pelvické zvlnění

Poslední cvičení, ideální k prokrvení intimní oblasti, je pelvické zvlnění. Ti, kteří pilates cvičí pravidelně, už tento cvik nejspíš budou znát. Pro vás ostatní si jej nyní popíšeme.

Vycházet budeme opět ze stejné pozice - lehněte si na podložku, kolena ohněte, ruce položte podél těla. Vydechněte a aktivujte svaly pánevního dna. Nakloňte pánev směrem nahoru k břichu a současně zatlačte bedra k podlaze. Pomalu zvedněte zadek a hýždě do vzduchu a zatlačte paty do podlahy. Hmotnost těla by měla ležet na ramenou. Třikrát v této poloze vydechněte a pomalu spusťte hýždě a záda zpátky na podlahu, obratel za obratlem. Opakujte postupně třikrát až čtyřikrát a udělejte až 10 opakování.

Jak zlepšit erekci - odpovědí je pravidelné cvičení

Tato cvičení jsou samozřejmě jen malou ukázkou toho, jak můžete oblast pánevního dna aktivovat a jak ji můžete jednoduše a efektivně prokrvit. Důležité jsou ale i ostatní fyzické aktivity.

Odborníci zjistili, že lidé, kteří provádí aerobní cvičení až čtyřikrát týdně, zaznamenali mnohem lepší výsledky při dosahování erekce, než ti, kteří se vůbec nehýbali. Pohyb je pro zdraví těla a sexuální život naprosto důležitý. Každé cvičení by mělo dle vědců být mírné nebo vysoké intenzity a trvat minimálně 40 minut.

Proto si dopřávejte až 4x do týdne nějaké cvičení, doplňte jej také o výše zmíněné cviky, a erekci budete mít jako pravý alfa-samec.

Jak zlepšit erekci přírodní cestou?

Chcete vidět ještě výraznější a lepší výsledky za kratší dobu? Dopomožte si přírodními doplňky stravy Zerex Klasik.

Zerex Klasik je certifikovaný výrobek vyrobený z vybraných výtažků a extraktů bylin a přírodních látek. Nachází se v něm výtažek z bylin macy peruánské, kotvičníku zemního, přírodní aminokyseliny L-Citruline, L-Arginin a L-Lyzin a také extrakt z kakaovníku.

Právě díky svému složení na přírodní bázi je Zerex zcela bezpečný. Zerex Klasik má pozitivní účinky na vaše libido, chuť na sex, i na samotnou erekci. Jedná se o nejprodávanější doplněk stravy ze všech tří produktů Zerex v Česku. S ním se o svou erekci bát nemusíte.

Zerex Klasik je ideální užít hodinu před sexem. Jeho účinek může v některých případech trvat až 36 hodin. Může vás nabudit, přirozeně zvýšit libido a chuť na sex. Maximální denní dávka jsou 2 kapsle. Toto množství se snažte nepřekračovat.

Zerex v lékárnách nehledejte. Neprodává se zde. Zerex Klasik si můžete zakoupit zcela volně na internetu bez nutnosti doporučení nebo lékařského předpisu. Dorazí vám až k vašim domovním dveřím v diskrétní krabičce bez popisků nebo velkých log. Nikdo se tedy nedozví, co jste si to objednal. Při nákupu nad 1 700 Kč získáte dopravu zdarma a při nákupu nad 2 700 Kč získáte ke své objednávce dárek jako pozornost. Zerex Klasik podpoří vaši sexuální touhu, příznivě ovlivní normální hladinu mužského pohlavního hormonu v krvi a pomůže vám udržet pevnou erekci.

Také se potýkáte s problémy s erekcí? Nebojte se sáhnout po účinném řešení a vsaďte, stejně jako 100 000 dalších mužů, na Zerex! Díky svým přednostem si získal srdce nejednoho muže a zachránil už nejeden vztah. Investujte do prevence jakýchkoliv problémů a zajistěte si dokonalý milostný život.Více informací o jednotlivých přípravcích Zerex najdete zde.



jak zlepšit erekci podpora erekce
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow