Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Sex a erotika

Jak vzrušit ženu? 7 dotyků, které ji zaručeně dostanou

Autor článku: redakce Zerex.cz 01.01.2018 00:00 jak vzrušit ženu

Vzrušit ženu není složité, pokud víte jak na to. Některé ženy jsou otevřené a rády vám prozradí, co se jim líbí. Pokud vaše partnerka patří do druhé skupiny, tedy že je stydlivá, můžete ji překvapit následujícími sedmi dotyky, které ji dostanou do kolen.

7 zón které napoví jak vzrušit ženu

Pokud jste viděli seriál Přátelé, určitě si vzpomenete na scénu, kdy se Chandler ptá Rachel a Moniky, jak uspokojit partnerku. Monika začne vyprávět o sedmi základních erotogenních zónách. Ty má každá žena individuální. Některou více vzrušuje stimulace všech sedmi, jinou třeba jedné. Pro vás bude dobrodružství zjišťovat, co platí zrovna na vaši partnerku. A nebojte, bude to velmi vzrušující. Těmito zónami jsou ušní lalůčky, krk, prsní bradavky, bříško, zadeček, prsty na nohou, klitoris a vagína. Pro některé ženy také ústa, záda, stehna a podkolenní jamky.

Sex není závod

Dále si vzpomenete, jak se Monika začala rozplývat nad jmenováním pořadí těchto zón. To je individuální a každá žena to má odlišné. Rozhodně ale na to nespěchejte. Sex není závod s časem, pokud tedy zrovna někam nespěcháte. Žena potřebuje péči. Po dlouhém, stresujícím dnu vám nebude nadrženě skákat do postele. Myslete na to, že má za sebou dlouhý a velmi únavný den.

Připravte žhavou atmosféru

  • Snažte se ji pomalu a zprvu zcela neplánovaně nažhavit. Nabídněte ji třeba masáž po dlouhém dnu. Zvolte relaxační olejíček a začněte jí jemně masírovat.
  • Netlačte na pilu a nesnažte se jí hned masírovat přirození nebo ji otáčet na záda a masírovat prsa. I když to bude chvilku trvat, dejte jí čas, aby se skutečně uvolnila. Začnete klasicky na krku a šíji. To je jedno z prvních erotogenních míst. Jemně jí je promasírujte.
  • Pak postupujte níže k bedrům. Ty bude mít hodně ztuhlé po sezení v práci, a tak jí je také pořádně promasírujte a věnujte jim pořádnou péči.
  • Potom se přesuňte níže k zadečku. Pěkně jí jej promněte a promasírujte. Uvidíte, že už teď bude vrkat blahem. Ale stále nikam nechvátejte.
  • Dále pokračujte ke stehnům. Zde můžete poprvé naznačit sexuální chtíč tím, že jí promasírujete vnitřní stranu stehen, blízko přirození. Ovšem stále se jejího pohlaví nedotýkejte. Maximálně se můžete jakože omylem jejího přirození letmo dotknout. Sledujte přitom její reakci.

Po masáži rukami vsaďte na ústa

A vše zakončete masáží lýtek a chodidel. Chodidla jsou poslední erotogenní zónou, na kterou jsou ženy velmi citlivé. Po této masáži ji začněte jemně oždibávat rty. Líbejte ji všude po těle a nevynechejte jediné místečko. Až v tuto chvíli si můžete partnerku otočit na záda. Hlaďte ji po celém těle, na bříšku, prsou, líbejte ji na krku, ušním lalůčku. Častěji také zavítejte k vnitřní straně stehen, ale stále se jejího přirození nedotýkejte. Opět vždy jen maximálně jakože náhodou. Zatím nic nesmí působit prvoplánovitě.

Jakmile bude vzrušená, můžete přejít k samotnému sexu

  • Sledujte neustále její reakce. Zda se jí zrychluje dech, zda rudne ve tvářích, zda se jí zrychluje tep. To všechno může nasvědčovat vzrušení. Čekejte ale dostatečně dlouho, abyste to příliš neurychlili. Dejte vaší partnerce čas.
  • Jakmile už bude dostatečně vzrušená, můžete ji začít jemně rukou dráždit klitoris a ve vagíně. Opět jemně. Pokud nebude dostatečně vlhká, můžete si pomoct lubrikačním gelem. Rozhodně se do ní nesnažte proniknout na sílu. Ženu takový průnik bolí a většinou funguje asexuálně.

Sex bude vrcholem jejího blaha

Na závěr, kdy už bude vzrušením celá roztřesená, můžete přejít k samotnému sexu. Jemně do ní vnikněte. Poslouchejte její přání a nechejte ji, aby si to pořádně užila. Pokud se bojíte, že byste v ní příliš dlouho nevydržel, můžete vyzkoušet tabletky na prodloužení erekce. Ty podle zkušeností uživatelů mohou prodloužit sex až o 30 minut. Vezměte si jednu pilulku hodinu před sexem a uvidíte, že vydržíte mnohem déle. Vyzkoušejte tedy těchto 7 dotyků a uvidíte, že vaši partnerku dostanou do kolen. A pokud hledáte nějakou další inspiraci, podívejte se také do knihy Zerexsutra, kde najdete spoustu dalších tipů a triků.



zerexsutra erotogénní zóny jak vzršit ženu
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow