Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Naše tělo

Jak udržet silnou a kvalitní erekci? Vyhýbejte se těmto návykům

Autor článku: redakce Zerex.cz 19.07.2017 00:00 Jak udržet silnou a kvalitní erekci?

Váš sexuální život je úžasný, všechno jde jako po másle a s potencí nemáte ani nejmenší problém - pokud je to váš případ, gratulujeme vám! Pokud chcete, aby to tak i zůstalo, přinášíme vám několik rad, díky kterým vám silná a kvalitní erekce vydrží dlouhá léta. Jak udržet erekci?

S těmito škodlivými návyky se rozlučte nebo s nimi ani nezačínejte

Nadměrná konzumace alkoholu

O tom, že alkohol je metla lidstva, jste již určitě slyšeli. Cirhóza jater je věru nepříjemná představa ... Jedním ze zhoubných důsledků nadměrného pití alkoholu je však i ztráta libida a erektilní dysfunkce - alkohol totiž snižuje tvorbu mužského pohlavního hormonu, který má významný vliv na vaši erekci. Namísto kvantity tedy vsaďte na kvalitu - jakostní víno (jedna sklenička) či kvalitní destiláty v přiměřeném množství (jeden "panák" za večer) vám jednou za čas určitě neublíží.

Zrádný nikotin

Kouření prý pomáhá, zbavit se nervozity a lépe se zkoncentrovat na práci? Kupte si raději fidget spinner nebo si jděte zaběhat do parku! Kouření cigaret ohrožuje zdraví vašich cév a prokrvení penisu, čímž zhoršuje erekci - až 80% mužů, kteří si stěžují na potíže s erekcí, si pravidelně dopřávají cigaretku (a kdyby jen jednu ...).

Vysedávání před počítačem

Sedavý způsob života je perfektní živnou půdou pro poruchy erekce. Nedostatek pohybu přispívá k obezitě a kardio-vaskulárním onemocněním, které nepříznivě ovlivňují i ​​zdraví orgánů od pasu dolů. Silná a kvalitní erekce bude vaší každodenní realitou, když do svých běžných aktivit zapojíte zdravý pohyb - ideálně alespoň 3 km chůze denně, běh, plavání či návštěvu posilovny. Pokud máte málo času, pomůže i jóga v kanceláři.

Ponocování

Spánek, který je kratší než 5 hodin, způsobuje organismu velkou zátěž a únavu, což se negativně odrazí i na sexuálním apetitu a erekci. Pokud toužíte mít za každých okolností dostatek mužského pohlavního hormonu, vyhraďte si každou noc alespoň 7-8 hodin na osvěžující spánek.

Jak udržet erekci - nezávisle na věku?

Kromě toho, že se budete vyhýbat výše zmíněným zlozvykům, doporučujeme, obohatit vaši stravu o kvalitní doplňky výživy, plné vitamínů, minerálů a aminokyselin, díky kterým si udržíte potenci i ve vyšším věku. Vyzkoušejte například přípravek na přírodní bázi Zerex Ultragold, který je vhodný pro všechny věkové skupiny. Tabletky Zerex jsou volně dostupné online.



erekce potence kvalitní erekce
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow