Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Sex a erotika

Jak to mají ženy rády: 5 zaručených typů (a něco navíc)

03.07.2020 00:00 jak-to-maji-zeny-rady

Dobrá otázka bez možnosti dát správnou odpověď. Představy a touhy různých žen jsou různé a navíc proměnlivé v čase. Jedna a tatáž žena vidí ideální sex jinak ve 20, jinak na něj nahlíží ve 30 a zcela jinak po 40 a tak dále. Při troše všímavosti a empatie neunikne pozornosti červená nit vinoucí se napříč nejen sexuálními fantaziemi. Koho a co si tedy přejí?

  • Hodného a laskavého partnera věnujícího stejnou pozornost ženskému tělu i duši;
  • „Něžné znásilnění“, přeloženo drsnější zacházení při sexuálních hrátkách, ovšem nikoliv domácí násilí.

Překvapivé? Pouze na první pohled. Podobné touhy prozrazují, že i ženy mají rády sex navzdory existujícímu mýtu, že tomu tak není. 

Jak to mají ženy rády a co ženy milují v posteli?

Ženy přišly z Venuše, muži z Marsu a žijí spolu na Zemi. Pravděpodobně vzdálenost od Slunce nese vinu za rozdílný způsob myšlení a uvažování, a samozřejmě výrazně odlišná očekávání od sexu. I když erotické a sexuální představy příliš dramaticky odlišné nemají.

#1 Předehra k předehře

Ženy zbožňují svádění. Nikoliv v sexy dráždivém prádélku vrtět zadečkem před očima svého vyvoleného. Oceňují atmosféru prodchnutou erotickým podbarvením s pozvolna přicházejícími pozornostmi muže. Šeptání do ouška, lehké polibky následované dlouhým a vášnivým líbáním, zatímco ruce zkoumají ještě oblečená těla.

#2 Předehra

Intenzivní zážitek přinese již vzájemné svlékání. Prsty by měly využít možnosti něžně se dotýkat nejintimnějších částí těl. Neváhejte uchopit ruku partnera a navést ji na správné místo. Předehra, to je procházka napříč erotogenními zónami ženského těla, a že jich není málo. Možná budete i překvapeni, co vše dokáže správný dotek na správném místě ve správný čas. Jen si vzpomeňte na scénu z filmu „Konec básníků v Čechách“, když se postava hraná Terezou Brodskou přestane bránit polibku na ucho.

Pánové předehru příliš nemusí, leč ku vlastní škodě. Netuší, o jaké požitky se připravují. Dokonalá předehra postaví nejen libido do pozoru, uvolní vášně, zboří zábrany. Pánům ušetří trapnou otázku „Tak jakej sem byl?“ a ženám předstírání orgasmu. Sexuologické průzkumy prokázaly, že senzitivní ženy dosáhnou orgasmu „pouhým“ drážděním erotogenní zóny.

#3 A jak dál? Klasika nebo „divočina“?

Preference romantického něžného milování bez akrobatických poloh či jiných výstřelků přetrvává, nicméně klasická misionářská poloha již netrůní na prvním místě oblíbenosti. Přední příčky pomyslného žebříčku popularity zaujímá „lžička“, na koníčka“ nebo „ze zadu“ (nezaměnit za anální sex). Navíc střídání poloh dokáže sex prodloužit k radostnému překvapení obou partnerů. Inspiraci najdete v sexuální příručce Zerexsutra, a to nejen co se týká poloh. Pronásledují-li muže či ženu divočejší představy, měli by si o nich promluvit. Určitě ne ve spěchu a stresu, ale v pohodě, třeba nad sklenkou dobrého vína a nenápadně se vrátit k tématu uprostřed předehry. Nikoliv slovy, ale ani netlačit příliš na pilu.

Kapitolu samu o sobě představuje orální sex. Mají jej rádi muži i ženy stejnou měrou, pokud jde o jeho přijímání. S poskytováním více či méně zápasí obě pohlaví. To nic nemění na skutečnosti, že jeho obliba roste úměrně s odbouráváním různých tabu. Průzkum mezi více než 1 000 Američanů a Evropanů zveřejněný portálem Superdrug Online Doctor prokázal důležitost orálních praktik pro 62 % žen a 73 % mužů. Pobdobné výsledky přináší i české průzkumy.  

#4 Dohra

Co ženy skutečně nemusí, představuje závěr milostného aktu podle mužů. Otřepaný dotaz na spokojenost a pak usnout jako špalek. Muži si to nepřipouštějí, ale i pro ně je důležité nechat uplynulé chvíle zvolna doznít. Dohra směřuje k posílení vztahu, prohloubení důvěrnosti a vzájemné důvěry. Ideální příležitost k intimním dialogům a vzájemné laskání může dvojici znovu přivést do varu.

Nu, a pokud muže trápí obava ze selhání a malé výdrže, řešení nabízí doplňky stravy Zerex založené na přírodní bázi:

  • Zerex Klasik podporující libido i pevnou erekci pomáhající tak ke zdravému sebevědomí.
  • Zerex Shot, novinka v produktové řadě, přinášející pevnější erekci a výkonnost alfasamce v lahodné tekutině.

#5 …a pátý jezdec není strach

…ale bezbřehá fantazie. Jak to mají ženy rády? Partneři, aniž si to uvědomují, postupně vytváří i v oblasti sexu určité rituály proměňující se časem v rutinu a nudný stereotyp. Souběžně mizí ze vztahu vášeň, sex se stává (manželskou?) povinností. Ochlazování v ložnici nakonec probudí démona žárlivosti.

Pracujte na vztahu, překvapte něčím nečekaným a neotřepaným, přidejte trochu adrenalinového koření. Ložnice není jediné místo vhodné k milování. V bytě i domě jich najdete víc než dost. Konec konců to nemusí být ani doma, šokujte sami sebe. V autě, v lese, na louce či na pláži. A budete-li přistiženi? Trocha vzrušení nazabije a získáte pěknou historku pro pobavení přátel. Samozřejmě k zasmání až po letech.

Pokud jste ještě nevyzkoušeli tantrický sex, pak nevíte, jak chutná skutečná rozkoš. Tantra prospívá vztahu všestranně, nejde pouze o sex, ale také o navození mnohem větší intimity ve smyslu porozumění a vzájemné důvěry. Splynutí těl i duší zní nadneseně, leč právě to je smyslem tantrických praktik.

13. komnata utajovaných představ

Muži i ženy mají i svá tajemství, erotické a sexuální představy zamknuté na 7 západů ve 13. komnatě. Staletími zakořeněné společenské konvence nedovolují o nich hovořit, natožpak uskutečňovat. Seberte odvahu, odemkněte, vyneste je ze tmy do přítmí ložnic. Reakce partnera vás možná příjemně překvapi.

K nejčastěji ženami přiznávaným fantaziím patří:

  • Sex ve třech s jinou ženou. Časté, leč málokdy uskutečněné. Tradiční překážkou bývá žárlivost vyvolaná pohledem na partnera, jak se věnuje jiné;
  • Sex ve třech se dvěma muži. Pocit být obletována dvěma zdatnými samečky je lépe nechat v říši erotických snů. Příliš často jsou poznamenány shlédnutými porno filmy, které s realitou mají pramálo společného;
  • Sex s cizincem. Projev touhy po dobrodružství. K naplnění nejčastěji dochází během dovolené. V domácím prostředí chybí čas i příležitost. Nicméně představa chlapa jak má být, který přijde a ženu bez okolků svede, je vzrušující; 
  • Drsné zacházení v různých podobách. Fantazie umožní prožít divoký a nevázaný sex bez následného pocitu viny dobře vychované dívenky.

Mají to ženy rády ve světě 50 odstínů šedi?

Kniha následovaná filmem, výstižnější by byl název „50 odstínů pana Šedivého“ lépe naznačující složitost osobnosti hlavní mužské postavy. Neskutečný komerční úspěch, především v ženské čtenářské obci, otevřel stavidla a knižní trh zaplavilo neočekávané množství příběhů koketujících se světem BDSM. Kupodivu (anebo logicky?) většinové autorství patří ženám. Ostatně i „Příběh O“ byl napsán ženou.

Bondage, Dominance,Submisivita, sado-Masochismus, tak zní obsah zkratky skrývající „zakázaný“ svět sexuálních praktik spojených s bolestí, donucováním, ponižováním. To vše se silným erotickým i sexuálním podtextem. Hrátky podle různých scénářů přivádí na scénu i nejdivočejší sexuální fantazie. Nikoliv do každodenního života: Nestandardní lékařské vyšetření, únos, výslech, otroctví. Součástí je užití ponižujících a bolestivých postupů od svazování až k elektrostimulaci.

Pevný základ tvoří striktní pravidla zapovídající udělat cokoliv, s čím submisivní osoba nesouhlasí. Stejně tak je dominantní osoba povinna ukončit činnost na přání submisivní osoby. K tomu slouží tzv. „safe word“, jehož vyslovení hru okamžitě končí.

BDSM komunita představuje specifické společenství, určitý způsob života, který není pro každého. Totéž platí o klubech naturistů či vyznavačů swingers večírků. Pravdou je, že ani členství v motorkářském klubu není pro každého.

Pošilhávání po zakázaném ovoci, nejlépe klíčovou dírkou, je lidem vlastní. Snad proto najdeme na dně šuplíků nočních stolků některé hračky BDSM, které zdomácněly i v jinak krotkých českých ložnicích.

 

Na osvěžení sexu můžete použít i různé hračky, které určitě přivítá i vaše polovička:



jak to maji zeny rady idealni sex co zeny miluji v posteli
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow